Спор между бившия играч на ЦСКА Иван Бандаловски и бившия главен мениджър на клуба Стойчо Стоилов прерасна в социалните мрежи.

Всичко започна в събота, когато Стоилов направи коментар за трансферната политика на "червените".

"Последните 4 години в касата са влезли над 20 милиона евро от тези "слаби" футболисти... Толкова, колкото имаше дългове ЦСКА, когато беше обявен във фалит от "уникалните" играчи, които са водени последните 20 години", написа Стоилов в отговор на коментар от фен.

Това предизвика реакция от бившия национал Бандаловски, който написа следното:

"Всеки, който разбира малко от футбол и привлече за 6-7 години стотина футболисти в отбор с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Клубове като Партизан, Цървена звезда и Динамо (Загреб) правят тези пари за един трансферен прозорец. Така че господинът да не бъде много щастлив от този факт, а да погледне докъде докарахте отбора, господин главен скаут, директор, треньор, вицепрезидент и администратор".

Изглежда, че коментарът е обидил Стоилов, който днес в личния си профил публикува снимка на Бандаловски и Георги Семерджиев - човекът, който предизвика тежката катастрофа в София и уби две жени.

В ироничен коментар към снимката мениджърът пише: "при дипломирането в Кеймбридж".

Според медийни публикации Бандаловски и Семерджиев освен че са приятели, имат общо дело за бой срещу възрастен мъж в столичния квартал "Хаджи Димитър" от преди 10 години. Според информацията по делото, което е още на първа инстанция, те са го заплашвали с мачете и са му нанесли средна телесна повреда. До този момент Бандаловски не е потвърдил.