От УЕФА обявиха официално стадионите, които ще приемат мачовете от 3 кръг в Лига на конференциите.

Извънредна промяна настъпи в съоръжението, на което ще се играе реваншът между Сейнт Патрикс и ЦСКА на 11 август от 21:45 часа.

"Суперсветците" първоначално бяха заявили своя "Ричмънд Парк", построен през 1925 година, който има капацитет от едва 2800 седящи места. Именно на него Патрикс завършиха 1:1 със словенския Мура в първата среща от втория кръг.

Рокадата обаче е неизбежна, тъй като УЕФА има изискване, според което седящите места на стадиона трябва да бъдат поне 3000. Затова мачът с ЦСКА ще се играе на "Тала Стейдиъм", където през седмицата Лудогорец гостува на Шамрок Роувърс в двубой от Шампионската лига, загубен с 1:2.

Съоръжението в южен Дъблин също не е с особено голям капацитет - 8 хиляди места, но е далеч по-модерно.

"Левски" пък ще гостува на Хамрун Спартанс на стадион "Та Али". Двубоят от третия предварителен кръг на Лига на конференциите е в четвъртък от 21:00 часа. Националният стадион на Малта се намира в село Атард. Съоръжението е с капацитет от 17 000 седящи места.

На този стадион се играят по-голяма част от мачовете в местното първенство, тези на националния отбор на Малта, както и повечето срещи на клубните тимове в евротурнирите.