Кристиано Роналдо пропусна вчерашния мач на Португалия заради доста странна причина - ужилване от пчела.

Петкратният носител на "Златната топка" имаше оток на крака, но и без него съотборниците му изиграха много силен мач и победиха Хърватия с 4:1.

Кристиано излгеда мача от трибуните на "Ещадио до Драгао", а когато той е наоколо, няма как камерите да не го следят непрестанно.

След всяко интересно събитие на терена, режисьорът на прякото излъчване показваше реакциите на Роналдо. По време на химна пък камерата се задържа на него повече, отколкото на всичките му съотборници взети заедно.

В цялата ситауция впечатление направи, че резервите на двата тима, щабовете, както и служебните лица носят маски. Единственият, който не го прави е Кристиано Роналдо. Суперзвездата продължи да си гледа мача спокойно и без маско, докато смела дама от не се осмели да му направи забележка.

Тя приближи Роналдо и му направи забележка за масаката. Португалецът погледна изненадано, но все пак се пресегна и взе маската си от съседната седалка.

Все пак през втората част Роналдо продължи да нарушава правилата, след като бе сложил маската на свояда брадичка, не на устата и носа, както правеха останалите около него.