Тя бе обявена от Томов като фирмата, която ще държи акциите на "червените" до пускането им за продажба на желаещите да ги закупят. Днес стана ясно, че въпросната фирма е регистрирана в Люксембург.

Справка в търговския регистър на херцогството показва, че Александър Томов е бил директор на компанията в периода от 29 декември 2010 до 19 юли 2011 година. Тогава Томов на книга напуска ръководството на компанията. Малко по-късно в управата влизат други двама българи – Димитър Александров Митев и Калина Кръстева.

Бърза справка показва, че Димитър Митев е бил водач на листата на Коалиция "Българска пролет, Партия на зелените и Българска социалдемокрация". Той е бил кандидат от 15 МИР в Плевен. Коалицията се свързва с Александър Томов.

На този етап се оказва, че не всичко около сделката за ЦСКА е прозрачно както Томов обяви на пресконференцията, на която се представи. След информациите, които се появиха днес в публичното пространство продължават със страшна сила да висят въпросите кой е Лорънс Дейвис, каква е функцията на "Лира Инвестмънс", която пък от своя страна се свързва и с Прамод Митал и от къде ще идва финансирането на ЦСКА.

Собствениците на ЦСКА се оказаха от Люксембург