"Много хора се включиха в кампанията и ни подкрепиха под една или друга форма. Това е пътят, по който трябва да се движим. Направихме успешно първата крачка и сега е много важно да продължим напред в името на ЦСКА", каза треньорът на мъжкия отбор и изпълнителен директор на клуба Александър Попов, предаде БГНЕС.

В края на ноември месец ЦСКА и сдружение "Червени сърца" представиха инициативата "100 сърца за ЦСКА". Целта на кампанията е да събере 100 хил. лева, с които ЦСКА да изкара сезона, а в дългосрочен план да се намери нов собственик или основен спонсор, който да поеме издръжката на клуба. До момента сред подкрепилите кампанията са Димитър Бербатов и неговият мениджър Емил Данчев, националният селекционер по волейбол Камило Плачи, Стойчо Младенов, Тодор Янчев и Аспарух Никодимов от футболния ЦСКА, певицата Мария Илиева, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, старши треньорът на националния отбор по баскетбол и на Левски Константин Папазов, ЦСКА "Възраждане" АД, "Офанзива", привърженици на ЦСКА от Брюксел, Mr. Bricolage и др.

Приложено ще намерите повече информация за хода на кампанията, както и списък с всички имена на участващите лица в нея. В началото на 2013 г. ЦСКА ще представи отчет за крайните резултати в кампанията.