"Владеехме играта като цяло, имахме контрол през почти цялото време, с леки колебания в последните 15 минути. Но аз го очаквах, липсва синхрон, единомислие, но ще подобряваме нещата. Аплодирам тези футболисти, защото без подготовка и игрови ритъм. Ще подобряваме нещата, и ще сглобяваме селекцията, защото това, което имаме на пейката не е достатъчно," заяви Младенов от пистата на стадион "Българска армия", цитиран от Гонг.

"Имаме още 38 мача, а нямаме подготовка. Така че разчитаме на характер, ще играем на мускули."

"Това, което зависи от нас като екип, ще се направи максималното. Бюджетът ни е ограничен, търсим това, което има на пазара. Избираме, преценяваме. Ударихме на камък на две-три места, надявам се да успеем. Малко е аматьорско това, да гледаме от клипчета и дискове някои играчи."

"Шансът днес не бе на наша страна. Късметът не ни покри. Не мога да подмина това. Аз съм сигурен, че имаше дузпа също така. Разбира се, че искам повече, но на този етап, съм изненадан от това, което показаха. Футболните хора разбират за какво говоря."

"Ще информираме БФС, има двама съдии, които не искам да присъстват на мачовете на ЦСКА - Николай Йорданов и Таско Тасков. Не искам да са изобщо на стадиона, не първи, не втори, не трети, четвърти или пети съдии."

"Без феновете си ще се превърнем в елементарно отборче. С тях, ще се издигнем отново до мястото, където трябва да сме – в Европа. Но всяка стъпка трябва да е обмислена и преценена. Спасихме клуба от фалит, и ще работим. Аз съм обнадежден. Сигурен съм, че втория полусезон ЦСКА ще диктува."

"Когато всеки си върши работата професионално, носи отговорност, ще има ред, ще има спокойствие, ще има успехи в ЦСКА. Важното е, че ЦСКА е жив."