Така двата тима оставиха развръзката за реванша в Торино, който със сигурност ще бъде много интересен, предаде ТопСпорт. 

Двубоят започна ударно за "Бенфика", след като домакините поведоха още във 2-ата минута. Сюлеймани центрира от корнер, Бонучи изпусна Гарай и последния с глава откри резултата, въпреки че Буфон успя леко да отклони удара му.

Резултатът можеше да стане 2:0 в 10-ата мин, когато Сюлеймани бе прекрасно изведе отляво. Ударът на сърбина обаче мина встрани от целта. В същото време "Юве" трудно стигаше до голови положения, като първото подобно дойде в 25-ата минута. Тогава Погба центрира ниско в пеналта, но Луизао изби топката пред носа на Вучинич.  

След почивката "Старата госпожа" постепенно се отърси от напрежението и овладя събитията на терена, за което безспорно помогна и смяната на Вучинич. В 55-ата минута Погба бе близо до изравняване след удар с глава, дошъл след центриране на Маркизио, но вратарят Артур спаси. С напредване на времето, играчите на Жорже Жезуш сякаш се поумориха и гостите в крайна сметка се възползваха от това.

В 73-ата минута Асамоа получи отдясно и намери Тевес в пеналта. Аржентинецът се освободи технично от Луизао и Перейра и прокара топката между краката на вратаря за 1:1.

Радостта на гостите обаче не трая повече от десетина минути. Двете резерви на Жорже Жезус - Кавайеро и Лима донесоха успеха на домакините. Хубав пас намери Кавайеро пред пеналта, той съвсем леко отклони към Лима, който с невероятен шут разстреля Буфон - 2:1.

Секунди по-късно "Юве" можеше да отнесе още един гол, но ниският шут на Лазар Маркович мина на сантиметри от гредата. В 89-ата мин. пък Маркизио можеше да изравни, след грешка на двойката централни бранители на домакините, оставила го очи в очи с вратаря, но италианецът стреля право в Артур.