Ансамбълът отвърна на удара - сребро в Казан!

13 август 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: БТА
Ансамбъл по художествена гимнастика
Ансамбълът по художествена гимнастика завърши перфектно тежък ден за българските момичета и спечели сребро на 3 топки и 2 въжета, на Световната купа в Казан.

По-рано в неделя българският състав бе ощетен и остана четвърти на пет обръча в скандално състезание, но този път съчетанието на момичетата на треньора Весела Димитрова бе безупречно.

С оценка 18.250 България спечели среброто, а първи отново е отборът на Русия (както бе през целия ден). Домакините получиха 18.750. Бронзът заслужиха момичетата от Беларус.

Индивидуалните финали бяха голямо разочарование днес, като Невяна Владинова записа седми места и на трите си участия - на лента, топка и обръч.

Катрин Тасева записа шесто и две пети мяста, като не участва на обръч.
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?