Денис Родман разкри, че е спал с 2000 жени, сред които 500 са били проститутки. Освен това е счупвал интимния си атрибут три пъти.

59-годишната легенда не скрива нищо от своя живот извън баскетболната арена, а част от това видяхме в документалния филм на Нетфликс "Последният танц".

Родман, който беше женен за Кармен Електра по време на престоя си в Чикаго Булс в края на 90-те години, разкрива всякакви детайли за сексуалния си живот.

"Бил съм с над 2000 жени, от които поне 500 бяха проститутки. Правил съм секс с всички от тренировъчния център на Булс - във фитнеса, на тренировъчното игрище.. беше лудост. Когато съотборниците му прочетат това, ще си кажат "мамка му". На всички ни беше хубаво", заяви Родман.

Той вече е разкривал, че три пъти е счупвал мъжкото си достойнство: "Веднъж бях на лодка в Далас и бях целия ден на слънце. Пиех, пиех, празнувах, празнувах, бях много пиян. Аз и жената се оказахме на огромно легло в лодката. Тя обичаше да прави секс и каза, че иска да пробва нещо ново. Пожела да бягам и да скоча върху нея. Бягах, бягях, бягах, скочих и той буквално се счупи. Имаше кръв навсякъде, а тя пребледня. Започна да крещи "о Господи, той е мъртъв, убих го". Опитах се да успокоя, като и казах: "не, миличка, счупих си оная работа".

Родман добавя, че другите два болезнени случая са с жена, която е пътувала със самолет да го види по време на престоя му в Детройт и с друга, която е била медицинска сестра в Ню Йорк. Обяснява, че след последния трети случай осем доктори са били около него, за да диагностицират състоянието му.