Треньорът на баскетболния "Левски Лукойл" - Константин Папазов, коментира грозните сцени, които прекъснаха баскетболния финал между тима му и "Балкан".

Припомняме, че при резултат 66:59 в позла на столичани и оставащи 3 минути игра, агитката на "Левски" и резервната скамейка на "Балкан" започнаха да се обстрелват с предмети.

Това наложи прекратяването на мача, а пред камерата на БНТ, Папазов коментира така:

"Аз не съм отговорен затова къде ще е агитката. От мен не зависи, аз съм треньор. Има отговорни лица и съдии, които са го позволили. Правилникът не е нарушен. Не мога да твърдя какво се е случило. Много е неприятно и ние нямаме полза от тази ситуация. Няма как да знам какво ще се случи оттук до края. Само знам, че е поставено условие да се напусне залата и едните напуснаха, но другите отказват. Само искам да отбележа, че чух коментаторите какво казаха в ефир, но искам да се поинтересуват какво каза полицията. Няма да коментирам нещо, което не съм видял, но чух какво казаха коментаторите, но аз съм чул от полицая друго. Той ми каза, че е състезател с брада, а това не е състезател, а масажистът, първи е хвърлил бутилката. Ако трябва да сме обективни, има логика, че може преди това да е хвърлена по него, но това са само хипотези. Аз мога само да кажа, че веднага съм отишъл и съм положил максимални усилия да запазим играчите на Балкан и това се видя от всички".