Тайсън Фюри не изневерява на стила си дори преди важни битки.

Така е и в момента, когато Циганския крал се подготвя за втория си мач срещу Дионтей Уайлдър, който ще се състои на 22 февруари в Лас Вегас.

Където и да се бие по света, който и да е неговият съперник, Фюри винаги успява да направи шоу. Този път той предизвика широк отзвук сред феновете с последното си интервю.

В него той бе запитан дали ще има парти, ако успее да спечели битката срещу Уайлдър, а по-типичен отговор за Фюри няма как да има:

"Естествено, мисля да се отдам на кокаин и леки жени", заяви със широка усмивка Циганския крал.

След неловкото мълчание от страна на инервюиращия, Фюри добави: "Какво, нещо лошо ли виждаш в кокаина и компаньонките? Аз лично предпочитам тези от 30 долара, а не скъпите. Съветът ми към хората, които също предпочитат момичета от 30 долара е, да ползват предпазни средства или да се подсигурят с пеницилин".

В последните седмици Фюри имаше и други подобни интервюта. В едно от тях той сподели, че тренира силата на удара си с честа мастурбация, а пък здравината на брадичката си с орална любов.

Забавленията с наркотици, алкохол и жени не са непознати за Тайсън Фюри. След победата си над Владимир Кличко през 2015-а, Циганския крал се отдаде именно на тези пороци. Заради това той се провали на допинг тест и отнесе наказание, а в последствие качи много килограми и реши да се откаже от бокса, преди да се завърне през август 2018-а.