Базел прати Манчестър Юнайтед в Лига Европа!

Отборът на Базел поднесе невероятна изненада в Шампионската лига, успявайки да отстрани английския шампион Манчестър Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - Базел прати Манчестър Юнайтед в Лига Европа! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше миналата есен няколко яки мача Руни, Гигс и Берба ... защо се отказа съра от тази супер игра ? Защо вкара чикчирика? ...

Ахахахаах Олигофрееннииии и Митко ПУТКАТАААА

jezoff

Не искам да злорадствам и Базел хич не са ми симпатични, но смятам, че справедливостта възтържествува! Който сее ветрове, жъне бури, са казали хората... Не може да си позволяваш такова самозабравено дери бейско поведение спрямо хората, които години наред ти вадят кестените от огъня и да чакаш резултати. Манчестър за пореден път доказаха, че не са отбор в момента. Бих отличил само Нани. Направи ми много добро впечатление - раздаде се докрай, не спря да се опитва да направи нещо, но сам не става... Останалите бяха безкрайно безидейни и неможещи. Но както се казва за всичко има "видов ден"... Мисля, че ясно се вижда, че от края на миналата година (откакто играха на финала на ШЛ), откакто низвергнаха Берба, нещата им вървят само надолу. Далеч съм от мисълта, че един човек е причина за това, но има немалко значение в цялостния процес, който се оказа неизбежен при неадекватното поведение на шотландеца. Реал, Барса и Байерн - ето това са можещите!

това показва само , че МЮ или друг, така да го наречем "Гранд" или някой "велик" футболист не е толкова велик,колкото хората си го представят.всъщност представата се базира на понякога журналистически лигавщини. Е и за нашия изменник Бербатов понякога медиите хистерясват и оглупяват.точно по бългаски...

Дядо Алекс пак изложи Чичо Манчо.

онзи с червеня нос може и да изтрезнее ?

Бербатов е виновен и точка по въпроса.Какво като не е играл.Да е играл.А дъртия пръч е най-умен и въобще не греши.Какво като бил голмайстор Бербатов.Ще седи на скамейката и той ще е виновен за всички загуби.С.А.Е тъп като на слон г.за.От ината му идва всичко.

Така им се пада на Юнайтед,като не играе нашето момче

Симпатизирам на Манчестър единствено заради Бербатов,но от гаврата с не включването му за финала на Шампионска лига,са ми безразлични.Дано нашето момче си намери клуб в Англия и да им го върне тъпкано.Чува се че Мартин Йол иска да го вземе във Фулам

Голяма издънка - в началото на сезона изглеждаше сякаш в МЮ има 100 нападатели, които ще вкарват във всеки мач, а сега изглежда сякаш няма кой и един тъч да хвърли, пък какво остава някой да вкара гол. Нещо Сър-а се насмете здраво, но напълно заслужено след като се гаври с футболисти като Бербо!

Еми закономерен провал на Съра. Шотландският инат по някой път помага, ама да ти е основна стратегия...

Добре, че Бербатов го нямаше в този важен мач, за да не се оправдават с него за евентуална загуба! Не е хубаво да злословим, ама ми идва отвътре -хак да ти е саф-е!

Веднъж стомна за вода, втори път...Е, не ! Да види, че Берба не е случаен минувач !

Лошо но Съра сам си е виновен, той вчера общо взето гледаше и нищо не промени, явно се надяваше на чудо. Но така е не може за 3 месеца да подмладиш отбора тези неща трябва да стават по плавно. Сега кой ще му е виновен явно пак Бербатов че не вкара второто положение срещу Бенфика в предната среща.... Абе нямам думи как разпиля отбора за 4 месеца незнам... А снощи на големия Рууууни топката на празна врата му мина между краката. А за Нани да не говоря той явно не може да играе с отбора....

Разликата е очебиина с голмайстора си в състава за миналата година отбора бе едно .....................а сега е едно на мъка а за тези които не харесват Бербатов МОГА ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ФИЛМА "МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА "/ЗЛОБАРИТЕ /..... БЕРБО ИТЕ ЗНАЯТ ЧЕ СИ ВЕЛИК НО..............ЗЛОБА ЧОВЕШКА ЛОШОТО ЗА ТЯХ Е СЕГА ,ЧЕ НЯМА КАК ДА ТЕ ОБВИНЯВАТ А ГО ПРАВЕХА МИНАЛАТА ГОДИНА КОГАТО ВКАРВАШЕ ПО 5 ГОЛА НА МАЧ ,КОГАТО НАПРАВИ 3 НА ЛИВЪРПУЛ КОГАТО СТАНА ГОЛМАЙСТОР И КОГА ЛИ ОЩЕ НЕ

и ако сега сЪРа не се осети какъв глупак излезе здраве му кажи. а шефовете му да вземат да го пращат в пенсия че разсипа отбор който можеше да се мери с Барса а сега Левски и ЦСКА могат да му свършат работа ако го хванат някъде !

Да, заека мина баира. От сега все надоло. Мнаго борчове има М.Ю. Много има да връща и да повръща. Тази година четвърти, догодина в десятката и т.н.

Сега английските таблоиди пак ли Бербатов ще изкарат виновен?

Голям праз! Важното е Бербо да си получава пенсията!

Ай, да им е честито.Само се чудя, утре кой ще му е виновен на дядката, като щатната изтривалка за загубите не игра.

Там и е мястото !! некадърници. И пияницата да подава оставка ....

Рууни си избира кой да му партнира - те това е..

Сега според мен в английския печат пак Бербатов ще е виновен. Още преди мача се надявах да отпаднат.Така в лига Европа има по голям шанс Берба да играе.

ТАКА Е ПАК Е ВИНОВЕН БЕРБАТОВ НО ТОЗИ ПЪТ ЗА КАКВО ЗА КАКВО ЛИ .........................ВИНОВЕН Е ЗА ТОВА ЧЕ ..................ТОЙ МНОГО .....АМА МНОГО МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ ПОКАЗАЛ ГО Е И НА ТЕРЕНА .......А АКО ..... СЕ БЕ ОПЪНАЛ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ ИГРАЕ ....ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ......ММММММ МОЖЕ БИ И ПО НЕГО ЩЯХА ДА ХВЪРЧАТ ОБУВКИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ...................НО ТОЙ ГО Е ДОКАЗАЛ ЧЕ Е Г О Л Я М И ИГРАЧ И ЧОВЕК А ТОВА ЧЕ ТОЗИ СЕЗОН НЕ ИГРАЕ ....ОК НЕ ИГРАЕ МОЖЕ БИ ЗА ТОВА ЧЕ Е ЧАСТ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА МА ЮН ВЪН ОТ ....ШЛ ИЛИ МАН ЮН ЕДНО НА МЪКА НО БАЛОНА СЕ СПУКА А СЕГА КОЙ Е ВИНОВЕН КОЙ КОЙ КОЙ ..............МОЖЕ БИ ПАК ЩЕ ГО ОБВИНЯТ .... ........НО .....БЕРБО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ТИ СИ ВЕЛИК

Сър-а май хапна от шоколада с люти чушки - айдееее

Хахаха...Ей старче Подай ОСТАВКА !!!

Когато миналата година Рууни не бе във форма, а Уелбек и Гейнандес още ги нямаше, Бербатов му спечели мачовете. Дядо обаче, има навик да се заяжда и да пъди футболисти. Този път това направи с Бербатов и се препъна. Повече от половината му отбор не е във форма, призовете са загубени и дори Бербатов след толкова търкане на пейката не може да му помогне. Тук вече трябва да се намесят началниците на Дядо.

Този глупак имаше отбор за чудо и приказ преди по-малко от година, но след 50 експеримента какво друго да се очаква! Всичко започна от непускането на голмайстора на шампионата в един от най-важните им мачове. Общо взето след тази гавра на сърчето не му се развиват много добре нещата. Е аз смятам, че си го заслужава :)

Абсолютно прав си.

YEEEEEEEEES! Най накрая се видя, че дядката е късметлия, а така наречените "големи футболисти", като Рууни, Уелбек, Нани..... и др. не стават за нищо без един качествен вратар и класен играч какъвто е Бербатов. С две думи да го д*те ПАКИСТАНЧАСТЪР ЮНАЙТЕДЦИ!

хахахаха прав си :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е сега вече спокойно мога да кажа, че тази година сър Алекс води отбора до известна смисъл некадърно. Да, печелят в шампионата; не съм по-голям специалист от него, бла бла, за каквото искате ме поправяйте, но то си пролича... Нека остане в МЮ, нищо лошо, ама да си преосмисли грешките.

Хайде честито на Сашо и компания:) На пролет срещу Легия, Макаби, Шамрок Роувърс и другите там.