Реал надигра Барса, но отпадна след зрелищно 2:2

Барселона се класира за полуфинал в турнира за Купата на Краля, след като завърши наравно 2:2 с Реал Мадрид. Така с общ резултат 4:3 момчетата на Пеп Гуардиола печелят големия дуел и продължават напред.

Обратно в новината

Коментари - Реал надигра Барса, но отпадна след зрелищно 2:2 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реал надигра Барса ??! Е тва вече е новина. Да не сте гледали някой друг мач? Реал тичаха за здраве 80 минути... Спестиха им някое друго картонче...

Крайно време беше и Реал Мадрид да надиграе Барса, че от колко време играе само ролята на боксов чувал :)

Тия дето са я писали тая статия гледали ли са изобщо мача снощи или са си бъркали в газа? Как може да пишат такива глупости? Добре че барса спряха да играят по едно време и съдята свиреше тенденциозно за реал, а пък тия смешници Пепе и Серхио Рамос не заслужават въобще да играят футбол.

моу трябва да разбере че бензема и игуаин не са за реал

Алоооо модератора, що не пускаш коментарите? Да не би да си нещастен, потънал в злоба и скръб "бял балетист"?

Реал ще бият Барса, на върба сряда, на куково лято и когато ми цъфнат налъмите! Иии модератора, ако обичаш ми публикувай коментарите своевременно!

Надиграли, трънки. Просто Барса си свършиха работата първото полувреме и след това само доиграха второто!

Диара трябваше да бъде изгонен в края на полувремето. Дани Алвеш и той си го просеше. Като цяло Пуйол и Абидал са трагични. Ако Реал бяха натиснали още от самото начало през тяхната зона, щяха да спечелят мача убедително.