Силна България изпусна Унгария в Гьор (видео)

България изнесе най-добрия си мач в последните няколко години в дебюта на селекционера Любослав Пенев, но стигна само до равенство 1:1 при гостуването си на Унгария в контролна среща.

Обратно в новината

Коментари - Силна България изпусна Унгария в Гьор (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е жалко, че завършихме на равно с учещ се на изкуствена засата и къси подавания отбор, жалкото е че се радваме, все едно сме били Бразилия, а супата ни обяснява как били перфектни играчите. Ми че те една смислена комбинация не направиха. С тая игра и ако не почнат да заучават бързи комбинация сме обречени, па вие си духайте супата колкото искате.

Футбола се оценява по голове,а за балета казват хубава игра.

Браво! Красив наш гол, пиянски техен...

еййй един равен направихме и пак хвърчим на високо , както при дебюта на Матеус като бихме Уелс... лъвовете били се върнали !!!!! Същите манекени са , пожелавам успех на Любо но да не слагаме тигана предварително !

Евала Пена!В тебе никога не съм се съмнявал,че си страшен стратег и професионалист и когато си тръгна от ЦСКА всичко отиде на майната си.Имаше живец в играта,което не е малко.Да се надяваме,че с времето машината ще се сработи и ще покаже още по-добър резултат.Ако успее да върне и Бербата той не би изпуснал такива положения и с нападател като него мисля,че вчера спокойно можеше да 1:4.

Единственият начин Българският футбол да се развива успешно в Европа е да се държат сините боклуци далеч от него - колкото по-малко геренски цървули участват в управлението на отбора - толкова са ни по-големи шансовете ! Погледнете великата 1994 г. - като се започне от треньора, през помощниците и се стигне до футболистите - само 2-3 уефскари, останалото беше от ЦСКА ! Това са фактите - ЦСКА е най-успелият БГ отбор на всички времена - с най-големи успехи в Европа и у нас и е нормално за да има успехи националният отбор да се управлява от можещите - ЦСКА, а не от крадливите - уефски !

Не съм левскар, но 1994г. защитата си беше основно левскарска(без Трифон Иванов ).

В САЩ 94' на вратата беше Михайлов - левскар,пред него левскари бяха - Емо Кременлиев,Цанко Цветанов,Петър Хубчев,Наско Сираков,Даниел Боримиров. Успех на Любо Пенев като треньор!Дано 2014 отново бъде незабравимо лято за българският футбол!

Ти да не си ял бой от левскари, та мразиш толкова много този отбор и феновете му,а? А като говориш за крадливи неща, да ти припомня, че само преди 2-3седмици Херо в ефир се изказа за "супер некоректните действия" на ръководството на ЦСКА. А и доста други хора се оплакват от това, че ЦСКА не им плаща дължими суми. Най-пресният пример е кумът на Стоичков - Атанас Узунов. Така че по-полека!

Осер осер, не остана нищо до което да не си се докоснал и да не си го оср ал. Като споменаваш национален отбор за 1994 - даваш ли си сметка, че пишеш само глупости? 5 човека в тоя отбор са от Великотърновския "Етър" - Трифон Иванов, Краси Балъков, Цанко Цветанов, Илиян Киряков и Бончо Генчев. Първите двама не са от ЦСКА, а от ЕТЪР.

Гьор??? казва се Дьор, тъпунгери! :)

Нямаш си напредстава, колко много си се объркал.

Мноооого си прост

Нямаш си напредстава колко, много си се объркал.

2

По - спокойно ,Унгария са от нашата черга,нека да ги видим срещу някои силен отбор,едно е приятелски мач ,друго е официален,вижте какви резултати се получиха снощи!

HARESAHA MI

СВЕТОВНОТО ПО КЪРЛИНГ 2017 ГОДИНА :)))))))

БРАВО БРАВО ДИГНАХМЕ ЮТИЯТА :-)

Браво на Божинов, да му се ненадяваш! А дано да се е променил и да продължава така напред!

Истината е, че всеки читав нападател би направил същото. Лошото е, че той към момента е единственият в отбора, който може да реализира чистите положение. Хареса ми играта второто полувреме до момента когато се стигне до чиста голова ситуация и няма кой да вкара. Трябва ни поне още един нападател поне от класата на Божинов.