Челси излъга Барса и поглежда към финала (видео)

Отборът на Челси взе сладък реванш от Барса за загубата преди 3 години на полуфиналите в Шампионската лига. Отново на същата фаза, лондончани се наложиха с 1:0 след гол на Дидие Дрогба в последните секунди на първата част.

Обратно в новината

Коментари - Челси излъга Барса и поглежда към финала (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този футбол: стил Катеначо, не заслуйава да тържествува. В крайна сметка футбола е удоволствие.

Тука гледам доста хора се напънят и си въобразяват, че може два поредни седмици да спечелиш шестица от тото, ама това е само в главите на чукотските фенове. Ще поживеем и ще видим другия вторник. Реал и Барса на финал, а пък германските и английските спецове пред телевизорите и на трибуните, да разясняват как съдиите и съдбата са ги ощетили.

тези ще ги натъртят и във втория мач... разбира се ако няма странични фактори ...

Това е и единственият начин да биеш Барселона - с грозен, страхлив и защитен футбол - 11 човека в тяхното наказателно поле, Барселона играе - те гледат ! И доста късмет де, Барселона изпуснаха повече положения, които няма как да не вкарат на Камп Ноу, но с такава грозна защитна тактика се убива красотата на футбола ! Теоретично ако всички 11 се наредят пред вратата Барселона няма как да вкара, но това вече не е футбол ... Като зрител искам динамика, искам атаки, искам техника и финтове, красива игра - а не опълченците от Лондон !

Напълно съм съгласен с теб.Снощи мача ми приличаше на игра на котка с мишка.Барселона си правеха каквото поискат, и просто луд късмет помогна на Челси да не загуби.Англичаните не можеха да направят повече от 2-3 точни паса.С такава игра на Камп Ноу ще си тръгнат с 3-4 гола загуба.

искаш искаш ама пак ще гледаш този уикенд англииски футбол,нали така? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно така е, но за съжаление футбола е спорт и всеки се стреми да победи, та дори и с непозволени средства - допинг и т.н. Пък и в този турнир се разиграват много пари. Аз също искам зрелищно надиграване с майсторство, но..Челси не ми харесва и като игра и като олигофренския им президент. Ако беше Арсенал /те са техничен отбор/ вероятно щеше да е интересно за гледане!?

вижте кво момчета. не можете да обвинявате един отбор че играел по начин,които бил неудобен за вашето отборче. един играе атакуващо,друг отбор - защитно. трети грубо,четвърти технично,пети играре със съдиите... това се нарича тактика. за всеки отбор има два вида противници, удобни и неудобни. истината е че челси отдавна са им намерили цаката на барса. просто скоро не ги бяха срещали. да видим този път фактора "съдия" дали ще повлияе на реванша...

1000 паса на мач в центъра на терена и защита по ширина на терена = скука и грозен футбол! Единствена тактика за вкарване на гол пас зад защитата и джудето надбягва и вкарва?!? Каква красота каква изобретателност. Като изгубят топката тичат като луди и играят на ръба на грубостта и после познатата скука. Назобени до безобразие!

Динко

Ти кой мач си гледал?