Манчестър Сити е шампион след уникална драма

Манчестър Сити спечели по инфарктен начин първата си титла на Англия от 1968 година насам, след като обърна от 1:2 до 3:2 КПР в продължението. За да станат шампиони, "гражданите" имаха нужда от задължителна победа в наглед лесния си мач с борещия се да не изпадне тим на КПР.

Обратно в новината

Коментари - Манчестър Сити е шампион след уникална драма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашия Митко им помогна миналата година да станат шампиони,но те излязоха неблагодарни,като го оставиха на пейката,но всичко се връща.Дано нашето момче си намери класен отбор с когото да играе срещу МАН-Ю.и да видим кой кого.

Честито пенсиониране, Алекс.Да почерпиш и да не забравиш да поканиш Бербатов!

Бербо ако играеше по-често, можеше да вкара и Юнайтед да не загубят па голова разлика.

аиде саф да го ..... !!

Грешно е да се злорадства, но съм много щастлив, че мю не станаха шампиони! Хак и много гадно да им е, след като се подиграха така с най-добрия ни футболист. Тъпкано им се върна, дано никакви титли не вземат! Иначе поздравления за Манчестър Сити!

jezoff

Честито на по-добрия отбор от Манчестър! По-стойностният тим взе първенството. Ще ми се да кажа, че има възмездие за гаврата с нашето момче и проклятието на Българите застигна МЮ...

Браво на САФ. Без да пренебрегвам великата стратегия за откриване на млади таланти и привличането им в МЮ, тоя САФ успя от велик отбор като МЮ да направи невъзможното, т.е. едно голямо НИЩО и то само защото трябваше да се обиграват английски футболисти за европейското първенство. Не за първи и не за последен път се пренебрегват велики футболисти като Бербатов за сметка на техни национални нещастници като Руни. Не им се сърдя това е политика. Но футбола и феновете от това не печелят.

Е как така, нали сър Фърги вече поръчал и почнал да продава фланелки с поредната титла ?

Пълен провал! AF - OFF!

Представям си, ако по подобен начин серазвият нещата в България и Лудогорец стане шампион - Стойчо така ще плюе, че червата ще си изкара!

ABATMOLLE

Казах го преди 6 месеца: НЯМА ДА ВЗЕМЕМ НИТО ЕДНА КУПА ТАЗИ ГОДИНА - АФ Е ВРЕДЕН ЗА МЮ!

ЧЕСТИТО на МАН ама СИТИ!!! Алекс свири на поляна ...... /С какво?/

Поздравявам СЪР А. за пенсионирането му. Браво на съдиите за тези 5 мин. Сити са шампиони. КПР не отпадат. Бербатов да продава къщата и шапка на тояга.

Ако беше на Олд Трафорд щяха да са 10мин