Челси мина през ада и спечели Шампионска лига

Отборът на Челси е новият носител на Шампионската лига за първи път в историята на турнира. Това стана факт след успех на дузпи срещу Байерн (Мюнхен), при това на неговия "Алианц Арена".

Обратно в новината

Коментари - Челси мина през ада и спечели Шампионска лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

резултата изобщо не отразява показаното на терена. англичаните имаха невероятен шанс, вапреки, че бяха значително по слаби и груби. нищо чудно рускя евреин абрамович,, собственик на челсеа, да е купил садиите, защото отмениха гол на баъерн от чисто положение. баварците показаха много по техничен и красив футбол, отколкото негарската чета на абрамович. извод: с пари се купува всичко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кои квото ще да дрънка,шестият в англия стана първи в европа и то не за първи път през последните няколко години. това говори само едно. англииското първенство е наи-сериозното футболно първенство в европа,а и света. браво на челси !

6 или 5 тия отбор в първенството си я спечели (мутрата ще цъка мноого и под масата) , другите бяха заети да си печелят шампионатите, нз трябва да си мазохист за да си фен на негрите, вкарват единственото си положение за гол и толова, мача свършва и така от години, а баварците играха като .утки вкъщи. Така и второ, някой да е гледал в ШЛ (последните двайсет г.) англичани да вземат истински мъжки финал с разлика от два гола, без клизми в посл минута без дузпи???

КОЙ Е ШАМПИОНЪТ БЕ ЦЪРВУЛ? БИЛИ СМЕ ПЛАЩАЛИ ЗА ТОВА ЛИ СРЕЩУ ОНИЯ СМЕШНИ КАТАЛУНЧЕТА СЪДИАТА ИМ ДАДЕ ДУЗПА И ЧЕРВЕН. ТЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НЕ МОГАТ. МЕСИ ДО СЕГА ГОЛ НЕ НИ Е ВКАРВАЛ. ЧЕЛСИ ДО СЕГА ИМА 6 ПОЛУФИНАЛА ЕДИН ФИНАЛ И ЕДНА ШАМПИОНСКА И ТО ИСТОРИЧЕСКА НА СТАДИОНА НА ГЕРМАНСКАТА МАШИНА. И НА ТЯХ ИМ СВИРИХА ДУЗПА НЕЩАСТНИТЦИ.КАКТО Е ХУБАВО ДА ГЛЕДАШ АТАКУВАЩ ФУТБОЛ ТАКА Е ХУБАВО И ДА ГЛЕДАШ НЕПРОНИЦАЕМА ЗАЩИТА. ДРУГИЯ МИ ЛюБИМ ОТБОР Е ЮВЕНТУС. СЕШШШ ЛИ СЕ И ДВАТА СА МАШИНИ. ТАКА ЧЕ ЧЕСТИТ ВИ ШАМПИОН

по добар сам и от марадона

на майка ти г.за

??? колко пари и на кого ги даде абрамович да си купи шампиопската лига ??? то все е било цирк ама тази година минаха всякаква граница

къде е сега user (известен още като Посер или Юзеир) да поплаче как Челси са играли 15 човека в защита и колко грозен футбол практикуват...

Има господ, вече вярвам - Челси беше тотално ощетяван до сега от съдите, но без да блести, безидея дори и с Барса и сега - бог ги спаси и им даде титлата. Да им е честита. А Абрамович, постигнал мечтата си сега да даде парички и поднови отбора щото с тези куци коне за никъде не е.

Сега всички ще помнят само носителят на купата, а никой няма да коментира с каква игра бяха отстранени съперниците на Челси.

Kalin

късмет лош за байер-челси спечел

Само Челсиииии!

Bayren Minich ....ураааа

Gocho

и след ураа лапаш к....а

ти като лапна да дрогба умре ли :) ахахаха