Алонсо, а не Фетел избраха президентите за номер 1

Президентите на отборите от Формула 1 предпочетоха Фернандо Алонсо пред световния шампион Себастиан Фетел в гласуването за най-добър пилот на изминалия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Алонсо, а не Фетел избраха президентите за номер 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Алонсо е като малките деца все сърдит че някой му взел играчките:-))Да кара до бре но когато Ферари имат най-добрата кола но когато силите са изравнени всеки го бие и така вече сумати години.Не можеш да живееш вечно на стара слава особено когато си станал шампион с коли която Шумахер е подготвил и при Рено и при Ферари.А и самия Шумахер показа -всяко нещо си е за времето.

И все пак, Алонсо е класи над Фетел. Не само като излъчване а като рутина и подход към спорта. За да заслужиш това признание не се изисква само първа позиция а майсторство и рутина в този спорт. "бебето" го е доказал многократно в кариерата си на пилот на формула.

Знам всички св.шампини във ф1,но президенти не знам-всъщност знам Брус Макларън,който и сам сяда да пилотира собствения си болид,както и сър Джак Брабам,който дори става шампион със собствения си болид.Другите ,дето си имат и частни шофьори не ме интересуват.Браво на Фетел титлите са за шампионите-анкетите за губещите.

И все пак, Алонсо е класи над Фетел. Не само като излъчване а като рутина и подход към спорта.