Майкъла покани Младенов на детектор на лъжата

Георги Илиев - Майкъла отвърна на обвиненията на Стойчо Младенов, че е действал "подмолно и нечестно", в сутрешния блок на ТВ7. Изпълнителният директор на ЦСКА призова вече уволнения треньор на "армейците" двамата да се подложат на детектор на лъжата, за да се види кой казва истината и кой лъже.

Обратно в новината

Коментари - Майкъла покани Младенов на детектор на лъжата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мнението от един левскар - Стойчо не е кой знае какъв гениален треньор, но на фона на всички действащи в родното първенство си е класа. Трябва да му се признае, че умее да мотивира играчите и това че се стараят и тичат и пресират до голяма степен компенсираше липсата им на индивидуална техника. Единствените ми забележки към него е, че през календарната 2012-а имаше безспорни 3 резила (Симитли, загубена титла и Мура), при които ако държеше да добрия имидж бе длъжен да подаде оставка, а не само да търси вина в други фактори, половината от които пълни измишльотини. Като цяло обаче Стойчо беше човекът, който можеше да изкара ЦСКА от калта, при този пълен хаос в клуба! Майкъла е абсолютен лъжец и е безобразно лицемерие точно той да говори за детектор на лъжата! Трябва наистина да спре с публичните изяви и да свърши някаква полезна работа, защото в момента единственото което прави е да шуми около собствената си личност и да си вре носа в работата на другите отбори! Пожелавам на всички цскари да гледат по-спокойно на случващото се, все пак това наистина е само бизнес и тези хора грам не им пука за нас феновете!

По- смешно и по-лигаво оправдание неможе да се измисли! Само до преди ден Майкъла се биеше в гърдите , че той е факторът в ЦСКА. Несходство в характерите! Айде бе! че те да не са семейна двойка!!!

Ееее, за пари и власт как е възможно да се изпокарат двама съотборници от един златен състав за ЦСКА??? Не че са от противниковия лагер, но и двамата са ми адски антипатични!

Властта и парите са най-голямата причина за скарване. И скарването е най-малкото, което би могло да се случи.