ЦСКА представи официално Миодраг Йешич

Миодраг Йешич бе представен официално като старши треньор на ЦСКА.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА представи официално Миодраг Йешич | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младенов и този побъркан сърбуля довършват ЦСКА!Голям принос има тук и тлъстата свиня Дучето!Акак да подминем и ролята на коледната елха пиандура от Мировяне! Тоя увиснал селянин просто не е на ясно на каква длъжност е назначен!За собствениците коментара и излишен!Но те са собственици!И накрая за самите футболиститая сган събрана от джунглите и от долнопробните плажове из Бразилия става може би за много полезни неща но не и за това за което им се плащат космически заплати в ЦСКА!

А в събирането на тая некадърна сган на Армията приноса на Младенов е най голям.Много тлъсти комисионни е лапнал!Случая е много сходен с "италианците " на путьото Е.Костадинов!!!!!!!!!

До кога?

деер

ЦСКА ще се оправи, тогава ,когато го купи човек, който вторият милион си го е направил в конкурентна среда при пазарна икономика, а не милионери пръкнали се от нашата свръх развита демокрация..... То , това е вярно за всички отбори....

В България всичко е толкова объркано..... може ли постоянно да се назначават едни и същи треньори, които се сменят през няколко сезона. Всичко това е толкова смешно, а този треньор е направо мега зле :) Всичко е едно пране на пари и никой не се интересува от футбол !!!!

Майкъла да търси внимателно нов собственик на ЦСКА, защото тези не са наясно че не бива да се бъркат в работата на треньора, а само да поставят целите и съответното финансово обезпечаване. Да вземат пример от Абрамович и Васил Божков. Всяка година едва се изпълзява за лиценз, ясно е че не са достатъчно с интелекта да носят отговорността за собственици на клуб като ЦСКА. Така че колкото по-бързо се реши въпроса с нов собственик толкова по-добре.

"Майкъла да търси внимателно нов собственик на ЦСКА". Извинявайте, но написвайки това трябва да се замислите за собствения си интелект. Васил Божков е умен мъж и не напразно се отдръпна от кашата на българския футбол.

да, и отиде да се занимава само със залагания на спортни събития :)

Партньора по тенис на Майкъла е замислил атака в Борисовата и за това е целия цирк! Какво му е на Стойчо Младенов?

АМИ ИВО ИВАНОВ-ПОМ.ТРЕНЕРА ЗАЩО ГО НЯМА.?С ЦСКА ДО ТУК . ЖАЛКО.ЦЕЛТА Е ПОСТИГНАТА.ДА ЖИВЕЙ ДС-МИЛИЦИОНЕРИТЕ.

Потъването на ЦСКА е неизбежно с този многократно провален треньор. Собствениците са обикновени алкохолици и нищо доро не може да се очаква от тях.

Дали всичко това не се прави целенасочено. Пияници, ама и пияниците понякога изтрезняват и имат моменти на разум. Докато тези двамата нямат и едно разумно действие.

Няма вече ЦСКА. Няма вече Футбол в България. Жалко, много жалко.