"Искам да ви представя двамата ми помощници - Сърджан Текияшки и Дарко Обрадович, който пък ще бъде кондиционен треньор на тима. Тази вечер ще решим кой ще бъде треньор на вратарите в ЦСКА", сподели сърбинът, който бе представен на стадион "Българска армия".

"Много приятно се усещам, радвам се, че се върнах на мястото, където постигнах толкова много успехи", добави той.

Йешич, който наследява на поста Стойчо Младенов, пристигна на представянето си, заедно с помощниците си и двамата изпълнителни директори на отбора - Венцислав Живков и Георги Илиев.

54-годишният сръбски специалист за първи път стана треньор на "армейците" през февруари 2005 г. и изведе тима до юбилейната 30-та шампионска титла в първенството.

Под негово ръководство "червените" победиха Байер Леверкузен и Ливърпул на "Анфийлд Роуд" в евротурнирите. През април 2006 г. той бе уволнен заради серия от слаби резултати.

Като футболист Йешич е играл за Партизан Белград и за турските Алтай и Трабзонспор, има и 8 мача за националния отбор на Югославия в периода 1982-1984.

Треньорската си кариера той стартира в отбора на Обилич, а в България води също Славия и Литекс, с който триумфира в Купата на България през 2008 година, предаде БГНЕС.

Йешич: Не се върнах в ЦСКА заради пари

Венци Живков: Собственика решава кой да уволни

Майкъла покани Младенов на детектор на лъжата