Писториус се карал с гаджето си преди убийството

Полицията повдигна обвинение за убийство срещу Оскар Писториус, като, освен това стана ясно, че южноафриканската звезда се е карал с приятелката си предната вечер.

Обратно в новината

Коментари - Писториус се карал с гаджето си преди убийството | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след 90 година положението на белите хопа там се стежни много.за една година биха ъбити на 25000.особено тежко бе за фермерите.черните ги ъбиваха зверски по техните ранчета. а белите хопа живеесчти в градовете,си ограждаха имотите с спезялни огради от бодлива тел(такава с каквато се ограждат пандизите)и имаха по хиколко немски овчарки в дворовете. ние сме подложени на сасчият терор от братята роми но дарявата си затваря очите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичкото което става в тази страна е заслуга на онзи черньо - Мандела. Докато бяха под аглийско влияние, нямаше такива работи. Сега и на светофар е опасно да се спира след залез слънце.

Така е. И аз бях там и аз видях.

Може би имаш предвид холандско влияние ? В ЮАР винаги холандското влияние е било по-силно от британското , дори и по времето , когато тази теротория е била британска колония,