Разкриха защо Фетел е непобедим

Шефът на "Ред Бул" - Кристиан Хорнер, смята, че Себастиан Фетел разбира и усеща по-добре тазгодишните гуми на "Пирели" в сравнение с другите пилоти, което му е помогнало да печели така безапелационно.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха защо Фетел е непобедим | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости.марк вебер е един пилот от средна класа и факта че е втори говори много за колата.останалото са приказки.

Ако не бяха "обезопасили" гумите по средата на сезона, щеше да усеща битката с Хулкенберг и Перез за 7-8 място!

Спокойно, другата година ще видим Кими и Ферари :)

Я дайте вие на Алонсо или Розберг или Хамилтън да седне в "ред була" да видим как хубаво ще ги усети и той тия гуми на Pirelli. Хлапето ще го направите и 5-кратен световен шампион с колата а не с някакви по-специални негови качества ;)

Алонсо ще седне в една отлична кола, която следващия сезон вече ще е посредствена, защото е напълно безполезен за развитието й.

Разбирам очакванията ти, но това бъдещето ще го покаже докато на фона на отминаващия сезон със сигурност мога да заявя, че всеки от водещите пилоти ако беше на мястото на Фетел в колата на Ред Бул щеше да стане световен шампион (и говоря точно за колата на Фетел а не тази на Марк). Тоест твърдя, че този сезон колата направи Фетел шампион и не може да се говори за някакви по-специални негови качества които да са допринесли за това. Напротив от отбора му все още го "шлайфат" и го спират да не прави глупости.

Харесвам много Алонсо. Мислех и аз като теб, че той е най-добрия пилот в момента, но вече си промених мнението. Започнах да вярвам в това което показва Фетел а и имаше индикации за това още като беше в Торо Росо където той сам беше спечелил повече точки в Торо Росо отколкото целия Ред Бул отбор тогава. Момчето е неверояно и има всичко, това че е все отпред го прави малко скучен да, дори повече от Шумахер, но това е защото е класа над всички останали и не е само заради колата.

За мен е голяма грешак спирането на развитието на двигателите за 10г.-какво последва от това,нито се изравниха силите нито се намалиха парите а всички започнаха само да мислят какви планки и кривки да слагат по колите а и съм сигурен и други забранени неща които не се хващат лесно но това с нищо не допринася за развитиети като цяло на моторния спорт и следващата година ще го докаже