Слагат чип в мозъка на Шумахер, за да проходи

Легендарният бивш пилот от Формула 1 Михаел Шумахер ще бъде подложен на експериментално лечение, за да се възстанови по-бързо от тежката травма на главата.

Обратно в новината

Коментари - Слагат чип в мозъка на Шумахер, за да проходи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странна съдба, човек получил всичко, владеейки високите скорости, загуби всичко, заради една секунда липса на контрол.

Дано се възстанови поне частично човека. Просто нямаше късмет а толкова състезания без драскотина е изкарал. Дай боже всекиму такава грижа и сплотено семейство.

Тъкмо наскоро прочетох книгата "Опцията на Тюринг" и ето, че вече фантастиката е реалност...

нито Шумахер е виновен, че така изкъсо се следи състоянитео и възстановяването. Закъсал е човека, безспорно. Това как и кога ще се възстанови едва ли зависи само от него самия. До тогаа всеки според акъла си ще прави анализи....

ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПРОЧЕТЕШ КОМЕНТАРИТЕ ТУК , ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.ЯВНО В ТАЯ ДЪРЖАВА ОСТАНАХА САМО ПРОСТАЦИ И ПРИМИТИВНИ ЧОВЕКОПОДОБНИ.ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ.

Не виждам нито един злонамерен коментар тук.Дори напротив.Само няколко души изказват съмнение, че ще се възстанови напълно.Което за съжаление е много вероятно.Виждаме(и четем) за много такива случаи - като например Мануела Горсова, която дълго време се лекуваше в Израел.И за нещастие никак не е добре. Така че не зная откъде си вадите заключението, че коментарите са злонамерени?

Горкичкия, няма да може повече да се радва на парите си, на лукса и красотата, която може да си купи. Едва ли ще може да е пълноценен човек, само ще вегетира.

Шуми е БОЕЦ и ще се възстанови напълно! Нама никакво съмнение за това!

ПИПО

Абе така е. Ама ако нямаше парите които има, до сега да е гушнал босилека.

Да, много щастливо съвпадение.

Може би това щеше да е по-добре в неговия случай.

Парите му са заслужени! Нормално е да се възползва от тях!

Колкото и да не ми се иска, най-голямото съмнение е, че ще се възстанови изобщо. За "напълно" не може да става и дума, ако ще и всички чипове от силиконовата долина да му имплантират...