”Лудогорец” постигна историческа победа в ШЛ

"Лудогорец" донесе първата победа на България в Шампионската лига, след като Йордан Минев отбеляза в добавеното време на мача срещу "Базел".

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” постигна историческа победа в ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец е най-слабият отбор играл някога в парапрофесионалните групи А и Б в България, но за сметка на това пък е симпатичен. Няма човек който да не го харесва и да не вика за тоя отбор. Не е толкова противен и грозен като селските кочини ЦСКА, Уефски и Ботев.

КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО ? ЦСКА Е ЧЕРВЕНО Л..НО. ЛЕВСКИ Е РАИРАН СЛАБАК, ЛУДОГОРЕЦ - БЪЛГАРСКИ ЮНАК.

И в Разград гласуват над 58% за ДПС.

Браво на момчетата! Само така! Червеният картон само затрудни още повече Лудогорец. Базел се върна назад и затвори играта. В противен случай Базел щяха да играят изнесени доста напред и ставаха жертви на контрите на Лудогорец. Тия контри ги изпитаха и Реал и Ливърпул. Като гости на нашите ще е по-лесно срещу Базел.

Браво на момчетата.Не е моя работа и не се меся,но мисля,че Мисиджан и Хамза са по добрия вариант за титулярния състав.Безияк е слаб и го слагат май само защото има интерес към него.В Базел обаче бързината на Мисиджан и умението за пласиране на Хамза ще са полезни.

Мен лично ме е срам, победата дойде след уникална съдийска аванта . Нали уж беше срамно , Раел да бие с аванти, сега дайте да полудваме от радост. Глупави селяни, излагате България с тази истерия. Те Кипър не се радваха толкова, а имат 4-5 победи в групите на ШЛ.

Ти бе, градски педал , питаш ли истинските мъже колко ги е срам че има такива от силния пол като теб,с натертени откъм задника мъдури?

Реал би с дузпа,заради която наказват съдията.Нека да изчакаме да видим дали червения картон е неправилно даден.Друг е въпроса колко много ти се е искало Лудогорец да падне. Искай го ,кой ти пречи?

Браво момчета! Истински ви се радвам. Напомняте ми за моята младост, когато Етър мачкаше наред и стана шампион на страната. Имахме 9 национала и бяхме ВЕЛИКИ. Сега истински симпатизирам на Лудогорец и им пожелавам ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДААААААААА.

Страхотна новина е това! Браво момчета! Сега да питам аз оня селянин Иван Иванов ще бърза ли със заключенията?

Омръзна ми да чета глупости.Нека всеки погледне класирането в групата и каже кога вижда любимия си отбор в такава компания и на мястото на Лудогорец,макар и временно. Не е необходимо да сте на страната на Лудогорец,но е глупаво да омаловажавате това което прави и постига в ШЛ.Много или малко,няма друг отбор у нас с такива успехи.ФАКТ.

Поздрав за отбора на лудогорец , но нека си кажем истината в очите. Бях на мача на Лудогорец и Стяуа, еми бях като на театър. Имаше радост след края , ама каква радост! Представих си как щеше да изглежда стадион Васил Левски, ако победителят беше Левски , а не Лудогорец. Как щеше да изглеждат улиците ан София! Симпатичен е отборът от Разград , но само толкова. Дори при победата снощи нямаше онази луда тръпка на стадиона. Хората ходят на техните мачове, защото играят добър футбол и гостуват добри отбори и все пак представляват България. Но я няма оная бучка в стомаха, която я познава истинският фен. Няма ги сълзите по лицата на хората и няма как да ги има! Все пак успех!

Това е отбор на 4 години ,не на 100 или на 54 г. И точно затова успехите му са още по впечатляващи.Лудогорец няма публиката на Левски, ЦСКА и другите,но какво да правим като отбори с много привърженици не стават за ШЛ ?

Радост за всички българи. и отрова за дребните душици

Лудите биха Базел в 90+2. Гришката взе победа на турнира в Базел. Благодаря ви момчета за прекрасната вечер. Всичко първо е незабравимо. Такива са и първите 3 точки за България в ШЛ. Старите хора казват: "Името влачи" ами така си е

Не е лесно да си мека китка и да си мечтаеш да станеш нормален.

Това, че човекът не харесва футбол не означава, че е обратен. Фенската ви логика е пълен шит. Ако бъдете безпристрастни и изтрезнели от снощи, може и да затоплите, че червения картон беше пресилен и по този начин подпряха фаворитите Реал и Ливърпул. Но за да го стоплиш това е нужно поне 2 неврона да заработят...

Браво на момчетата от Лудогорец ! ... но само не ни натрапвайте, че всички в България трябва да викаме за тях. Дайте ни възможност да си имаме пристрастия и свобода за изразяване на лично мнение. Аз лично НЕ харесвам Лудогорец и Домусчиев. Искам да падат всеки мач. Но пък признавам, че играят добър футбол и постигат резултати.

Колкото повече успехи постигат Лудогорец срещу ЧУЖДИ отбори, толкова повече се вдига БЪЛГАРСКИЯТ коефициент в ШЛ. Така че им стискай палци, за да могат повече отбори да имат шанс, включително и отборът който ти подкрепяш.

Не обяснявай на всички как трябва да са нихилисти като теб. Дали ти харесва или не Лудогорец пишат история. Евала на момчетата за куража и победата.

Айде стига глупости ... пишели история. Пишат история на собсвения си клуб. Не на България. ЦСКА е побеждавала в този турнир много грандове още преди да го прекръстят Шампионска лига.

Никой не го е натрапвал и няма да те обвини ако не пишеш глупости.Става въпрос за некаилниците,които умират от яд,че някой има по големи успехи от ЦСКА е ЛЕВСКИ.

Явно си тръгнал по този път, щом коментираш футболни теми. Дерзай, първия път не боли.

Браво на Лудогорец. Браво БЪЛГАРИ !!! Чисто статистически обаче - червен картон нямаше, а за толкова време 11 срещу 10, трябваше да играем по-така...

Тъпите Лефскари от седем години ми се бият в гърдите с невероятният си успех шест загуби и минус 16 гола разлика, и колко велик исторически успех било това за България. А сега Лудогорец с невероятни мачове срещу Ливърпул и Реал Мадрид и победа срещу Базел, нищо не били направили, късмет имали, не били български отбор, не знам си какво. Абе ейййй мухльовци долни, затваряйте си плювалниците, нещастници мизерни ...

Ние, "нещастниците мизерни", поне знаем какви сме! А ти, който до вчера си ми подкрепял ЦСКА, а днес вече си за Лудогорец , (също все едно до вчера да си бил чалгар, но днес вече да си метал, защото да си метал е "куул"), си замълчи и не ми знай много на тема футбол, ок?! Разликата, моето момче, е че онзи УСПЕХ на Левски дойде без селекция за милиони - с един Бардон дошъл като свободен агент, един Боримиров, който дойде да "помогне с каквото може" преди да се оттегли от футбола и най-вече - с цели 7 българина в ТИТУЛЯРНИЯ състав.. един от които едва 20 годишен!!

Добре казано! Да не говорим ,че ония си скандират Българи юнаци, а то на терена 3-ма криви българи тичат, останалото пришълци.

Кой е отбора на народа и кой е отбора на говедината?

Не знам,но ти си говедо с бандерол.

Мислех да не коментирам по тази тема (от уважение, първи 3 т. все пак...), ама когато толкова "гладен" потребител пита така учтиво, епа нека го просветя малко. Тъй: Отбор на "говедината" и на сланината е.....моля туш....ЦСКА. На печелившите - честито.

Стяуа щеше да ни размаже в Букурещ. Стяуа щеше да ни отнесе като куцо пиле домат в София Ливърпул щеше да ни напълни кошницата. Прогнозираха масово от 5,6,7 на 0. Реал щяха да ни натресат от 10 до 12 гола. Базел щяха да се разходят върху нас, щото били Ливърпул. 3 на 0 минимум беше. Щяха... Я да видим другите ни отбори как се представят в ШЛ. Въх! Хахахахаха!

ДОЙДЕ БАЗЕЛ СЪС САМОЧУВСТВИЕ И НАВЛЕЗЕ В CRAZY FOREST! ПЪТЯ КЪМ КРАЯ НА ГОРАТА БЕШЕ ДЪЛЪГ. БОРИХА СЕ МОМЧЕТАТА ОТ БАЗЕЛ, НО ТОЧНО НА КРАЯ НА ГОРАТА МЕЧКАТА ГИ ИЗЯДЕ! БРАВО ЛУДОГОРЦИ! ВСЕ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА, ДОСТОЙНИ И ЗАСЛУЖАВАЩИ НАШЕТО УВАЖЕНИЕ! ХВАЛА!!!

Лудогорец е български тим. И в Реал Мадрид повечето са чужденци, но е испански тим.

Най важното е че Лудогорец успя да победи:))), БРАВО момчета, трудно се играе когато противника се затвори отзад с 10 играча, и по големи отбори са срещали трудност в такива моменти. Желая успех на отбора и продължавам да стискам палци за следващите двубои:) ! САМО ЛЕВСКИ !

Я да видим кой пише тук. Аха, ясно. 90% съдят и плюят по противников отбор и доста неуспешно се опитват да аргументират завистта си, че точно за противников отбор говорим, а не за техния.

Не Ви ли е срам да пишете такива глупости!!! Истината е една, никой в света не знае кои са Левски или ЦСКА но момчетата от "малкия" ЛУДОГОРЕЦ се справиха перфектно! Поклон пред тях, г-н Домусчиев в екипа! Хайде поне веднъж бъдете малко БЪЛГАРИ а след това всичко останало! От злоба и завист прекрасната ни държава е в това състояние не Ви е виновно нито ДПС нито господ!!! Срамувам се от повечето изказвания по-долу чесно!!!

Я си пий хапчетата и лягай бързо че нещо не си добре.

С удоволствие!!! Само така ще мога спокоино да те гледам как чупиш седалки по стадионите!!! Вземи първо да се пообразоваш малко преди да даваш съвети!!!

Не давай съвети на другите, ами иди се гръмни някъде, че в тая наша България много простаци се навъдиха

Ш. я по-спокойно! Стига сте натрапвали идеята, че Лудогорец е България! И че от някакъв патриотизъм всички българи трябва да се радваме на този успех! Както можеш да видиш от поста ми по-долу - честитих победата на Лудогорец и на ФЕНОВЕТЕ НА ОТБОРА! Но клубните пристрастия нямат нищо общо с националната принадлежност! Аз съм си левскар и си подкрепям отбора! На вас (които и колкото да сте), ви стискам палци и не ви желая лошото, но до там - съвсем безпристрастно си гледам мачовете на Лудогорец .. даже и си заспивам преди въпросните неповторими драми в края! Да не мислиш, че феновете на Бетис (например) са подскачали от радост при спечелването на ШЛ от Реал М?! Осъзнайте се!

Никой никого не кара насила да се радва или възхвалява Лудогорец.Протеста е против простащината и неприязънта към победата на български отбор.Не е ли по достойно да си траеш и да не пишеш нищо пред глупости,като селски отбор,ДПС и т.н.?Мен ме дразни мисленето,че Б-я може да се представя само от ЦСКА и Левски и всеки трябва да избира между един от двата отбора.Когато съм в София и стане въпрос , че съм черноморец,много често ме питат:"ама иначе си цесекар нали € Е да ама не съм нито цесекар нито Левскар.Гледам дербитата между тях и не коментирам злобно победите на единия или другия отбор.

На колко години си? Какви глупости пишеш? Да, Лудогорец в момента са най-успешния български отбор. Но да казваш, че никой не знае Левски и ЦСКА по света... Е, извинявай. Ако си малък ти е простено да не си виждал, на не ти е простено да не прочетеш малко и да се образоваш преди да пишеш глупости. Ако имаш претенции, че си нещо повече от хейтър разбира се.

Общо взето ,освен българите в чужбина,почти никой не знае за ЦСКА и ЛЕВСКИ от обикновените привърженици.То и Лудогорец го знаят само в градовете в които е играл,но по пресни са спомените за него и в момента е най популярен сред българските отбори.Пък и заслужават момчетата, не бива да има спор за това.Лудогорец "принуждава" отборите в България да променят стила и маниер на игра и това е добре, а Домусчиев показва че само с налагане на бизнес принципи при подбор на играчи и условия за развитие ще има успех.Е той не открива Америка,но е приносител на това което на запад е практика- десетилетия.

Иска ми се да вярвам,че това не са истински привърженици на ЦСКА и Левски,които така злобно пишат против Лудогорец.Но като знам как Стойчо М. се изцепи преди месец...Баси червените и сини педали ! В ЦСКА и пр. просто не вярват някога да достигнат такъв успех и това ги побърква. Титлата направо да се дава на Лудите,че да видим отново футбол в тая страна и догодина.

срамна победа. измислена дузпа измислен червен картон

Не копирай ника бе цървул

За кой мач говорим?Каква дузпа?

Защо не ХЕЙТВАХЕ преди седмица, когато Перуката се изгаври с националното ни достойнство ?

БРАВО! БРАВО! БРАВО! Ще кажа няколко неща за това какво видях. 1. Това беше най-слабия мач на Лудогорец след този срещу Ливърпул (където можеха да бият и за съжаление не успяха, особено като гледам как падат от другите) и този срещу Реал Мадрид. НО ТОЗИ ПЪТ КЪСМЕТА БЕШЕ С БЪЛГАРИЯ! 2. СЪДИЯТА СВИРИ МНОГО ДОБРЕ! Базел играха твърдо и грубо и ако съдията не беше принципен мача щеше да се превърне в корида и касапница. Това, че не сме свикнали съдиите да свирят принципно в наши мачове, а обикновенно подкрепят чуждите отбори е причината за липсата на вяра и сегашните учудващи колизии. А помислете си, ако съдията не беше свирил така как щяхме сега да го споменаваме. 3. Лудогорец да се подготвя добре за следващите мачове и да вдига играта си, защото тепърва, ако искат да направят нещо запомнящо се (а не мимолетно избухване) трябва да върнат формата си и самочуствието си от мача с Ливърпул. Желая УСПЕХ НА ЛУДОГОРЕЦ в следващите им мачове! Нека се радваме на един български отбор тази година, а догодина дано да имаме и други отбори, които да ни радват. Тук клубните пристрастия нямат място. И накрая ще завърша ;) САМО ЦСКА!

нещастник

Що бе КАВАЛ?

Go to Siberia!

Даже не знаеш, колко си прав дакато се гледаш в огледалото.

Господа от ЦСКА я първо да биете някого в ШЛ и след това да си вдигате главичките от боклука в който сте се наврели!!! Неуспяхте едни акции мизерни на любимия си отбор да купите!!!

Бяха слаби и еднообразни.Никаква гъвкавост в тактиката.Изкараха луд късмет първо с червения картон, после с добавеното време.Щяха да станат за базик ако не бяха жкарали гола.Успех нататък им пожелавам !

що бе цървул. Левски колко точки спечели за България в ШЛ?

Затова ни е скапана до безобразие държавата. Мразим, сами себе си. Вместо радост и усмивки за труда на момчетата, помия и завист четем по форумите.

с кое да се гордеем? това не бе български отбор,то бе международен. все едно жена ти има двама любовници а ти пред прятели се гордееш с това че на жена ти и блести лицето.

Примерът ти е страшно тъп, но ако може да ми отговориш по колко чужденци има в Левски и ЦСКА и с какво те са по-различни от Лудогорец?

Целия съвременен футбол е такъв вече. Отбори с преобладаващи чужденци като бройка. Дори и в националните им формации натурализират всякакви. Не можеш да спреш гората да се разлиства...

Лудогорец в международното първенство ли е бе, грешко природна?

Хайде сега да открием подлога и допълнението в изречението: Кой записа първите 3 точки в ШЛ за БЪЛГАРИЯ?

С уродлива игра и смешна дузпа, продължаваме напред.

А ти продължаваш да мечтаеш, твоят любим отбор да не падне от Берое в родното първенство. А кога ли ще го видиш в ШЛ завистнико ?

Това са първи точки за български отбор в Шампионската лига! И то не 1 а цели 3! Никога до сега български отбор не е печелил точка от Шампионска лига. Нито ЦСКА нито Левски за над век участие. Левски влязоха веднъж но записаха 6 загуби. И то разгромни. Лудогорец е първия български отбор с точки от Шампионска лига и това ще остане ЗАВИНАГИ в историята на Българският футбол! Миналата година пък поставиха друг рекорд като станаха първия български отбор спечелил групата в Лига Европа. Никога до сега някой наш представител не е завършвал на 1-во място след изиграване на всички 6 срещи от групата. Пак Лудогорец постигнаха първи този рекорд за България. И това остава завинаги. В нашето първенство отново рекорд - станаха първия отбор новак който влиза в А група и печели шампионата в А група в първите три години от раз. Така че плюващите просто да замълчат! Успеха е и за България, трупа се коефициент за страната от което се облагодетелстват и останалите клубни български отбори. Така че не разбирам как може да има българи които да викат за Ливърпул например, като треньора на ЦСКА след като Лудогорец печели коствено и за ЦСКА коеф. Трупа се коеф. за нашата страна. Играе български отбор срещу чуждестранен! Странно е наистина как може да има такива предатели. А Лудогорец показаха, как само за 3-4 години при правилно управление може да се стигне до върха! От В група до победи в най-силният турнир Шампионска лига! Други наши отбори за 100 години не успяха да го направят, и надали скоро ще го направят!

имаш и моите три

Други отбори в историята са били по-силни и са имали по-големи успехи от на Лудогорец. Дори Литекс стана два пъти шампион идвайки от Б група. И двата случая се характеризират освен с добро управление, но и с ПАРИ. Точно както Домусчиев хвана Лудогорец, така можеше да хване всеки друг малък отбор. Недостатъкът им е мястото. Отбор се избира като къща и първият критерий е, къде е. Това примерно 33000+ население на Разград, винаги ще ги дърпа назад. Погледни Литекс за сравнение. Добър отбор, но като им гледам репортажите, не виждам на трибуните и един човек. При стоп на такова финансиране, Лудогорец може да се превърне в същото. А и спечели две от титлите с огромна мъка - бе втори преди последните кръгове. Само предният сезон бе убедителен. Трагичните ЦСКА(финансово и бази) и Левски(май пак финансово) имат много по-голям потенциал от тях, като клубове. ЦСКА дори трагичен, в момента е първи в А група. Нищо че Лудогорец си остава фаворит. Иначе в историята си са побеждавали в едно участие на КЕШ испанският, английският(носител на КЕШ) и немският шампион, макар и последният с отпадане. В Лудогорец бяха наляти пари. А някой не могат да ги възприемат като български отбор, защото в Разград гласувалите за ДПС бяха над 58%. А съдята в мача бе турчин. Да бе хванал Домусчиев отбор например от Варна, щеше да има много по-голям потенциал.

на крива ракета и космоса й пречи..аман от дървени философи

Лудогорец имаха огромен късмет. Първо, почти цял мач бяха с човек повече. Имаха късмет и при гола, че излъга топката вратаря. Базел явно бяха с много обновен състав, вероятно от млади играчи. Споменаха само единият, че бил на 17 години. Липсваха им и играчи. Преди се характеризираха с много висок(и) нападател(и). Може би липсващия им капитан бе от тях. А Лудогорец са нисичък отбор и примерно защитата им можеше да е надскачана с една глава височина. Провалиха ми прогнозата, че Лудогорец ще спечели до 1 точка. ;) Без тези обстоятелства, сигурно щях да съм прав. Макар в предните мачове да играха определено по-добре от очакваното. Това че сега се водят втори, не им дава добра позиция. Минаха им две домакинства. За тях най-добре е да зъвършат трети, защото в ЛЕ имат някакви шансове. Ако Базел бяха по-ясни за мен и в старото си състояние, прогнозата ми определено щеше да е, че Лудогорец ще е 4-ти.

много слаба игра за съжеление,скука голяма. гордеем се с глупости

Първа победа в ШЛ на фона на умрелия ни футбол е глупост?!?! Ти малко като онези от Формула 1. Класиралия се втори изревал: Мина ме само с 4 стотни от секундата, гордее се с глупости!

селянин си,всичко ти е прощено освен селянията ти.

Хейтъри, затова ви е умрял отбора, затова само далавери и простотии. Ти взе ли си паричките от акциите ??? Смешковци, ама иначе завиждат.

Това са първи точки за български отбор в Шампионската лига! Никога до сега български отбор не е печелил точкА от Шампионска лига! Нито ЦСКА нито Левски за над век участие. Лудогорец е първия български отбор с точки от Шампионска лига и това ще остане ЗАВИНАГИ в историята на Българският футбол! Това ако за теб е "глупост" излишно просто гледаш мачове и коментираш...

български отбор никога до сега не бе играл с такъв слаб отбор и такъв измислен съдия. и никога преди български отбор нямаше толкова чужденци в отбора.така че..

Успя да да де зрелище на бедните и гладни селянчета.

Не те ли е срам малко поне от такива тъпи изказвания!!!

Поне не им взимат паричките за акции!!!

Честито на Лудогорец и на феновете на отбора! Като българин естествено се радвам на този успех, най-вече защото това е огромна реклама за малка България. Тук обаче идва онова "но", което за съжаление няма как да подмина. За да ме разберете правилно ще дам един поне според мен идентичен пример - проблемите във волейбола ни и 4-то място на Олимпиадата в Лондон, дошло точно след напускането на най-добрия ни волейболисти и исканията за оставка на шефовете на федерацията. Еми поне за мен ситуацията с родния футбол и успеха на Лудогорец е идентична - футбола ни тъне в кал и помия и светлинка в тунела не се вижда, а снощната победа идва само колкото да се затворят устите на хората с думи от рода на "какво искате - не виждате ли какви успехи в Европа постига отбор от родната ни А група?". Всичко това за съжаление се случва дни след срамната загуба от Новрегия, отдалечаването за пореден път от класиране на голям футболен форум и исканията за оставка на президента и членовете на изпълкома на БФС. С гола на Данчо Минев, тия хрантутници и некадърници си гарантираха поне още 10 години спокойствие и непоклатимост, а родния футболен фен ще стои смирено и ще чака вемъж на 10 години да изпита малко радост и национална гордност, докато през останалото време ще трябва да търпи разочарованието и срамът от загуби от национални и клубни представители на страни като Беларус, Унгария, Словения, Норвегия, Казахстан .. а скоро може би и Малта. Следвайки този ред на мисли, спокойно мога да предположа, че снощните фойерверки са дошли от сградата на Иван Асен II.

Сега ви е паднало да се радвате. И да черпите съдията, такъв червен картон не се е давал в цялата история на футбола.

значи, казваш, 2-3 мача си гледал всичко на всичко

Браво Лудогорец, браво Данчо, браво Моци! На всички тези, за които Базел не е никакъв отбор ще напомня, че в предишния кръг те биха не Иртиш (Азия) или Зимбру (Молдова), а Ливърпул

Лудогорец победи, но не и впечатли. Едва ли някой, който разбира от футбол би забелязал футболни достойнства в подобен безинтересен и мижав мач.

В понеделник се върнах от Париж. На гарата гледам продават сандвичи от една будка. Не знам френски, а проблемът стана, че продавачът говореше зле английски. Едва се разбрахме и понеже говорех по телефона на български, продавачът полюбопитства какъв съм. Рекох си, този едва владее друг език, сега ако му кажа "България" съвсем ще го сконфузя. Обаче, казвам си, какво пък, тъкмо ще му обясня от къде точно съм. В момента в който му казвам "От България" той премигна и разтегна широка усмивка: "Аааааа, Лудогорееец...". Попитах го гледа ли Шампионска лига, мач не изпускал. Стиснахме си ръце и аз си хванах пътя за насам. От Варна съм и съм фен на друг отбор. Но срещата ми с продавача на сандвичи ме накара да се почувстван по особен начин. Пиша това до вас, вечно завистливите и мразещи. Да, до вас, които дори няма да разберете за какво написах този пост.

И какво ти казва нигрото-Лаудогоет Будапест,я,я,скоро ще дойда при вас в Естония.

Четене и писане до 3 клас. После е късно!

За теб може да прозвуча като хейтър, но съм сигурен, че има много други, които ще ме разберат правилно - това, което си написал е нищо повече от израз на типичното, родно чувство за малоценност! Защо постоянно се оглеждате в очите на чужденците и защо по дяволите се радваш на това, че някакъв си дюнарджия знае къде е България?! Един французин, ако дойде в България и някой му каже "О, Франция, Айфеловата кула", той дали ще припне от радост, та чак после и да разказва на сънародниците си колко прочута е Франция по света? Не, нали? А сега ми отговори, защо тогава ние българите и в частност ти, смяташ, че България е по-малко велика държава от Франция? Държава на повече от 13 века! Държава, която през историята си се е разпростирала на цял Балкански полуостров! Нима няма други поводи освен Лудогорец, с които един европеец не само може, но е и длъжен, да е запознат с името "България"?!

Осъзнай се. Опитваш се да сравняваш Франция с България. От едната страна имаме велика държава, а от другата бананова република от третия свят, която в повечето си години не е съществувала на картата. В момента сме на дъното. Факт! И никой не се интересува какви сме били преди не знам си колко века. А ако само можеше да натрупаш отзиви по света за българите... Малеййй, недей. Не да споменаваш от къде си, ами най-хубаво направо си излъжи. ;)

Виждам, че изобщо, ама изобщо не си разбрал смисъла на поста. Точно защото се гордея с България пиша това! И не ми вменявай чувство за малоценност, моля ти се! Прочети се само. Звучиш като призрак от миналото. Знам каква е била България, боли ме какво е в момента. Повярвай ми, страната ни е ужасно непопулярна. Доста и я ненавиждат. Бил съм обект на "специални" проверки по митници. Знаеш ли какво е усещането да гледаш как хора от всякакви националности минават скенера и си заминават, а теб те дърпат на страна и ти опипват чак ръбовете по дрехите, само защото са прочели, че си ... българин? Сега ще имаш ли добрината, да ме изтълкуваш по верния начин?

Як купон,направо мазало,всички са комплексари,все за Левски и ЦСКА става въпрос,аре коментирайте си Лугогорец,бе налъми,как играл Съньо,Вуро,Патладжан,Мисиджан,какво само другите ви криви,нали до преди 2-3 години за Левски и ЦСКА бяхте и вие,нещастници,на мач на Шамоионска лига има толкова публика колкото най-слабо посетения Левски-ЦСКА.

Ми к'во да коментираш, придремах на мача. Т'ва беше мач в който трябваше да играе само единия отбор, в случая Лудогорец и беше по-скучен от турски сериал, то Алекси го каза:"за мен най-добрия играч в този мач беше Моци", прави си сметка щом с човек повече най-добрия им играч е защитник....

30 000 хил. на "най-слаБо" посетения Левски - ЦСКА!?!? Извинявай, ама от колко десетилетия не си бил в България?

Дали не бяха и 50000,а.Не повече от 16-17 хиляди бяха снощи

Айде сложи билети на Левски-ЦСКА по 50 лева парчето, да видим колко публика ще има.

Къде са тия билети от 50лв,вчера в нета имаше по 3лв билети от пакетите и пак никой не ги пазареше,да не говорим за автобусите с докери от пристанище Бургас,познай дали са плащали или са им плащали

E-e-e-e, доживях съдията да свири за отбор играещ в българското първенство. Рефере им подари мача в 18 минута, а делиорманци бяха готови да станат за смях на кокошките, добре че форуна се усмихна на бекчето, че коментаторите да изпаднат във фалшива истерия.

Подарил, неподарил... за историята остава 1:0 за Лудогорец с гол на Минев в добавеното време и първи 3 точки за български отбор в ШЛ!? Фактите са такива, а злобата е лошо нещо!?

Нек'ви комплекси на тема история ли имате? Не виждам някъде, къде в коментари си имам конфликт с фактологията. Постарах се да съм максимално обективен.

Ако играчът беше изкарал Моци от игра за няколко месеца какво ли щеше да напишеш? Още повече, че същия веднъж беше толериран за влизане с бутоните напред...

К'во общо има това, доста играчи биват контузвани без въобще да има нарушение, случва се в спорта. Наистина, можеше да се получи тежка контузия, но негърчето не вложи грам умисъл. Интересно какво вие щяхте да кажете, ако т'ва го беше направил Безяк, примерно?

Е, то оставаше да не им удари едно рамо - след всичкото реване що се изрева след мача с Реал, смее ли съдията да свири обективно. А както се уверихме - спорните отсъждания в мача с Реал бяха 50:50 - просто тези, които бяха в ощърб на Лудогорец, доведоха и до голове. Снощи дори и да приемем, че червен картон може да се покаже, то по-важното е, че като домакин и като отбор с човек повече, Лудогорец трябваше да покаже съвсем различна игра от това измъчено 1:0 с гол в последната минута, дошъл по идентичен начин с гола срещу Стяуа, който ги класира в групите - с удар извън наказателното поле и много шанс.

НА 20-ОКТОМВРИ ДОМУСЧИЕВ Е ОТКРИЛ СЕДЕМЦИФРЕНА БАНКОВА СМЕТКА НА СЪДИЯТА И ГО Е ВКАРАЛ В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КАПТАГОН.

Е, Базел не е Иртиш ама пак са по-добри от вечния червен враг. Ние щяхме да ги бием поне с 5-6 на нула.

Като чета коментарите се чудя, що за скапани хора сме.Едните били селяни, другите говеда, третите свине......Някак не разбирам (въпреки че съм левскар) как просто не може да се зарадвате.Някой нещо открадна ли от Вас, обиди ли ви....Това е просто успех за български отбор и за българския футбол.Когато нашите любими отбори се изправят срещу Лудогорец нека ги подкрепяме, но след мач като снощния, кому е нужно да се обиждаме?

Бай Ганьо Европеец - ей това трябва да пише на личните ни карти! И аз не мога да я разбера тази убита народопсихология. Загубена работа - то не умее да се зарадва, не умее да оцени...С една дума българин - намразва си успехите, хоби му е да живее сред провалите.

Поздравявам Лудогорец с постигнатия успех снощи!? Първа победа на български отбор в ШЛ - това остава в историята! Дано успеят да се класират 2-ри или поне 3-ти, което наистина ще бъде вече грандиозно за нашите стандарти!?

всички дето плюете сте нещастници това мога да ви кажа. Ултрасите на Левски и ЦСКА сте по прости и от циганите дето искате да правите на сапун.

Събирали са цял месец пари за билет за да додайт да видят любимия си Лудогорец. Утре пак няма да имат пари за хляб. Нека се радват, българи са надявам се, поне една част от тях. Въпреки, че в Разград , са само ДПС.

Коментар на самодоволен софиянец - един от тези, които чрез законови промени направиха така, че да събират парите на цяла България в София и след това цинично да се радват на мизерията в страната. Споко пич и твоя ред ще дойде, бавно, но сигурно.

Леле какъв юнак! То добре, че има софийска публика да понапълни стадиона, иначе хората ще мислят, че Лудогорец е наказан да играе без публика.

Бейовете в Разград добре плащат, бе, на един футболист, прост като талпа му бяха дали 700 хиляди, че спасил дузпа, представи си какви добри пари вземат работниците им значи....

В малките градчета и села живеят хора за които тази победа наистина е върха в живота им. Оставете ги да се радват на нещо, не бъдете жестоки. Радвай се село, сега ви е паднало да се почувствате бели хора.

Ауе само Уефски и СеСеКа уе!