Втора бомба: Германия удари и Канада на хокей!

Германия изуми света и потопи в скръб най-хокейната нация с 4:3 срещу Канада в полуфинал, който ще се помни винаги.

Обратно в новината

Коментари - Втора бомба: Германия удари и Канада на хокей! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

финала е мелдония - германия..

Русия - Германия 3-1

ама пък тръмповите велики мноооого яко гризнаа дръвцето още мии кеф ...е ти си поплачи ще ти мине хихи

Финал Русия-Германия - ще бъде интересно!!!

то Русия -Германия винаги е интересно

Както се казва - Винаги има първи път!!!

Русия победи САЩ с 4: 0 Треньорът на отбора на САЩ е взел шайбите, които руснаците им вкарали. Щял да ги дава за разследване от ЦРУ и ФБР. Тези шайби влизали само в американската врата и не влизали в руската. Американците подозират, че има намеса на Москва и конспирация на Путин

сега чакаме 118-тата проба за допинг на руснаците да е положителна...хих

... руснаците ако паднат, да се готвят за следващите игри... параолимпииските...

Няма как да стане, по логиката на Марко Щурм и руснаците са с ненормален отбор.

КХЛ(където играят повеето от руснаците в олимпийския им отбор) е по-силно първенство от немското. А и като видяха какво се случи на канадците днеска, едва ли ще ги подценят във финала. Прогнозата ми е 4:1 за Русия.

И местните канадски лиги където играят канадците също са по-силни от немското първенство. Причината е, че се подцениха ситуацията.

Съжалявам но, немците им намушиха доста здрави и разумни голове. Изненадата се нарича тотално подценяване и пренебрегване на противника.

Канадците не подценяваха никой отбор. Напротив, преди олимпиадата се вайкаха, че отборът бил сбирщина от застаряващи хокеисти, играещи в третодивизионни отбори или далечни европейски първенства преди да се пенсионират.

Защо пък да не е и хокейна? Немците имат от доста години играчи в НХЛ, а и вътрешното им първенство не е никак слабо. Което не означава, че щяха да имат някакви шансове срешу нормален канадски отбор

Koe e нормален канадски, или финландски отбор например?

Щом имат играчи в НХЛ значи и те са като канадците - с ненормален отбор. Понеже няма НХЛ играчи на олимпиадата, доколкото схващам от изказването ти?

Нека го кажем така : ако немците излязат с най-силния си отбор срещу най-силния отбор на канадците, резултатът ще е с поне два гола в плюс за кленовите листа