Коментари - Пенев: Притеснявам се дали младите ще издържат на напрежението | Корнер.dir.bg
назад

Пенев: Притеснявам се дали младите ще издържат на напрежението

"Оптимист съм, но в същото време имам притеснения дали младите футболисти в нашия отбор ще издържат на голямото напрежение. Все пак това е мач от европейските турнири, а не от първенството на България", заяви старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев на пресконференцията преди гостуването на Динамо (Москва), цитиран от Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Пенев: Притеснявам се дали младите ще издържат на напрежението | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 12

Не мога да разбера само едно нещо и то е, защо всеки път трябва да се оплюваме независимо кой български отбор ще играе извън България. Може би трябва да поогледаме нещата от по различен ъгъл. Оплюването не e добре за хората от една нация, която по някакъв начин иска да тръгне напред. Всички ги боли това, че не сме приети добре никъде, дори и в Русия, но никой явно не се замисля как може сам да помогне за да се подобри положението като цяло.

Напрежение! Всичко е можене! А на полуфинал или финал може и да има напрежение! В дискотеката нямя напрежение, на маса - хич, с к. са голяма работа, а на терена са като на изпит по китайски!

Момченце, през \'94-та Любослав Пенев се бореше с рак! След като победи се върна във футбола и стана шампион с Атлетико(Мадрид)и голмайстор на сезона! Незнам дали човек с лабилен акъл може да постигне това!

този любослав не е ли дето преди време прати всички да \"духат супата\" ? палячо.

Здравейте искам името ми да бъде в анонимност.Да гледах мача Динамо Мосва и ЦСК София но не ми хареса в тая гледна точка че заваршиха 0:0 на Българска армия.И за това мисля че ЦСК София ще падне довечера в Москва.

Томов, а сега и това ръководство... погребаха клуба много отдавна. Корумпирани мазни гадни мутри и то не само в ЦСКА, а и целият ни шибан футбол е прояден от тумор... и също като скапаната ни държава няма бъдеще.

От много време има тенденция бг футболистите като цяло да се третерат като бебета, а не като големи мислещи хора. Какво значи млад, какво значи да издържи на напрежението. Простотии колкото щеш. После защо не пробиваме в европейски турнири, защо сме с най-лошия футбол в Европа? Като не могат да издържат на "голямото" напрежение да си стоят в къщи и това си е.

Разкарай се от клуба, БОСТАНСКО ПЛАШИЛО!

Спокойно Любчо. Те не всички млади са на твоя просташки и лабилен акъл от '94-та. Не, че сега е по-особен, ама айде.

по-добре с млади таланти с бъдеще отколкото с миризливи чужденци без минало

Ц-ц-ц! И откъде се навъдиха само млади футболисти в този клуб? Кой ли калпав "магьосник" поведе война с опитните футболисти в клуба, щото не му се кланят достатъчно? Ц-ц-ц-ц!!!

поизплаши ли се вуйчовото внимаваи че тоалетните са далече да не свършиш раотата предварително,,,,