"Червените" излизат срещу бронзовия медалист в шампионата на Русия утре от 19:00 часа на "Арена Химки" в московското предградие след 0:0 в първия двубой. "Ще направя някои промени в сравнение с мача в София и те са свързани със завръщането на титуляри, които бяха наказани заради жълти картони", сподели Пенев, имайки предвид Иван Стоянов и Маркиньос.
"Не мисля, че можем да се изненадаме с Динамо. И двата отбора се познаваме добре. При нас проблем е как по-младите футболисти ще се справят с психологическото напрежение", изказа опасенията си легендата на ЦСКА.
Пенев заяви, че е изгледал внимателно последния двубой на Динамо срещу Рубин, загубен от съперник на "червените" с 0:3, но не пожела да го коментира. Той призна, че руското първенство е едно от най-силните в Европа и доказателството е спечелването на Купата на УЕФА от ЦСКА (Москва) и Зенит.
Местните журналисти се поинтересуваха дали Любо не е потърсил бившия си съотборник в Селта Валери Карпин (настоящ изпълнителен директор на Спартак Москва) за допълнителна информация около Динамо. "Не, въпреки че сме добри приятели и бих могъл да го направя", отговори старши треньорът на ЦСКА.