Гонзо: Ратко си върши добре работата, много от играчите са ненужни

Близо четири часа след края на мача с Локомотив (София), спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо остана на стадион "Георги Аспарухов" заедно с треньора Ратко Достанич. При напускането си Гонзо разговаря с все още чакащите го журналисти за загубата от "столичните железничари" с 1:2 и обстановката в клуба. Той сподели, че не се е чувал със собственика Тодор Батков, защото си е изключил телефона, но разговорите тепърва предстоят, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Ратко си върши добре работата, много от играчите са ненужни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време бях написал,че тия двамата(треньор и директор)са до нова година,но с тази игра на отбора май ще ускорят уволненията си..........

Казаното от Гонзо е вярно. За сега Левски няма футболисти да играе 4:4:2. Но тези, които има не са излишни,като се има предвид колко много мачове предстоят , евентуални контузии и наказания. А Бардон-един от малкото футболисти в българското първенство, който може да стреля отдалеч е силен в нападение, а не в защита. Като се завърнат контузените Гаджев и Кръстовчев Левски ще разполага с всичко необходимо.

сега ще има таш... в лигата ще ги бият с по 5-6 гола на нула.

ТА КОЙ ТИ ВЯРВА ВЕЧЕ НА ДУМИТЕ СЛЕД КАТО РЕЗУЛТАТИТЕ СА КРАСНОРЕЧИВИ И ДА СЕ ИЗВИНЧВАШ КАТО МЛАДА НЕВЕСТА НЕ ТИ ПРИЛИЧА ЛЕВСКИ Е ПОНЕ 2 КЛАСИ ПОД ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА Е И ВИНАТА Е ТИ И РАДКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАКАРАТЕ ДА ИГРАЯТ ИЛИ ИЗБИРАТЕ ГРЕШНА ТАКТИКА

Само така, говедо! НИе си знаем работата, а играчите са виновни. И най-вече съдията! Но като му платите следващия кръг да свири срешу ЦСКА и вземете с негова помощ 3 точки пак ще сте велики, нищо че ще сте си същите миризливи л.... Ама във вашия клуб е така - един мач на сезон, бутане от съдийте и поредно осиране и срам за ШЛ.Но това не ви събаря, вие сте прибрали кинтите, а след вас и потоп.

ГОНЗО ДИРЕКТОР СЕ СТАВА НЕ КАТО ДА СИ СЛОЖИШ ЧЕРНИЯ СЛИП...ДВАМАТА С РАТКО ГЛЕДАТЕ КЪМ ПОРТАЛА....