"Имаме още много мачове и тази загуба може да е нашият успех. Ще трябва да наваксаме точките. По-важното обаче е да играем добре. Съставът на Левски е небалансиран. След контузията на Сърмов нямаме негов заместник. Селекцията е правена през последните 5-6 години и тя бе решение на Мъри Стоилов. Така продължи и при Емил Велев - 4-3-3. Ако сега искаме да сменим схемата, много от играчите ни се оказват ненужни. Жоазиньо, Зе Соареш, Тасевски и Бардон, ако играе зад нападателя. Ние нямаме двама типични централни нападатели, така че трябва да се съобразяваме с това, с което разполагаме. В момента не можем да променим по никакъв начин схемата на игра", сподели Гонзо.
- Няма да кажа нищо лошо против бивши ръководители и треньори. За контузиите ще ви отговоря, че това е малшанс, а не треньорска грешка.
"Дарко не игра днес, защото за една седмица има два мача. Възстановяването му за един ден беше доста тежко. Срещу Виляреал ще се опитаме да изглеждаме максимално добре и да сме концентрирани. Мога да кажа, че Ратко Достанич си върши перфектно работата и прави това, което трябва за отбора. Нормално е хората да са недоволни, когато отборът губи, но да се надяваме, че ще зарадваме нашите фенове в следващите мачове", каза още Иванов.
Спортният директор на "сините" коментира и бурната си реакцията си след края на мача, търсейки обяснение от съдията Николай Йорданов, че е дал последен сигнал по-рано.
"Бях изнеревен, но това е нормално. Времето, дадено за продължение бе малко. Но не мога да обвинявам никого, защото най-малко реферите са виновни за загубата", обясни Гонзо.