ЦСКА взе вечното дерби с лекота

ЦСКА победи Левски с 2:0 в дербито на 6-ия кръг на “А” група. Това бе първи успех на "червените" след почти две години. За последно "армейците" биха вечния съперник през есента на 2007 година, когато стигнаха до трите точки с 1:0 след гол на Машадо. Двубоят се игра на Националния стадион “Васил Левски” пред около 15 000 зрители. Точни за успеха на “червените” бяха Иван Стоянов в 15-ата минута и Костадин Стоянов в 65-ата минута, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА взе вечното дерби с лекота | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Догодина може да ви изхвърлят от А група,не се знае Лупи дали не е сътворил още някоя измекярщина.Обичам и милея за отбора си,затова и не пиша по такива бози,но ако за да просъществува отбора ми българския футбол е загубил половин дузина отбори,а и през годините по знайни причини отборът ми е обединяван с какви ли не махленски отборчета само и само,за да съществува,ако всеки футболист е бил пред избора да играе за четирибуквието или да прави павета и релси в трудови войски и т.н.т. не благодаря.Или пък когато подчовеците който подкрепят отбора ми се наричат ултраси(които явно не могат да броят),защото от 5 до 20 разликата е голяма и от голи ръце до тръби,колове,вибратори,камъни,бутилки също...Незнам дразна се супер мн и на свинщината,която се излива в пресата...Добре играли сте по-добре,победили сте...Калъфско е обаче да го правите национален въпрос(въпреки,че не ви се случва често)...

Da ne slusham opravdania sini pradni drujte se mujkata ne badete pumii i priemete dostoyno golemiat.k.u.r na CSKA a na Patkov (BAY GANYO)may veche ne stigat parichkite da urejdash purvenstvoto i da plashtash na BFS BObi Mangalov i kompania da ni vadat ot EVRO turnirite.Ne tursete pod vola tele sreshtu LOKO tia 5 murshi kadeto oplakvate byaha titulyari i pak vi go natresoha SAMO CSKA

dori ida biaxa sa titoliarite si levski pak 6te6e da padne dori sas pove4e golove

Батков закопа Левски. Крайно време е всички левскари и привърженици на българския футбол да разберат това! Батков да си ходи! Браво на Любо Пенев! Батков = Христолов!

Два пъти (2-0) е..ба.хме сините подлоги. Така им се пада. Върнахме ги където им е мястото т.е на 8-мо място. Честито за ЦСКА. Догодина ще ги шамаросаме с повече голове

publikata na levski e kraino vreme da spre s tqi bombi!I ne gi li e sram da palqt nacionalniq stadion!!!!!!

gledam klasiraneto tuk otstrani(to e do 6-to mqsto) i ne vijdam otbora na levski.kade iz4eznahte goveda mrasni

ДО ВСИЧКИ ЦСКАРИ ,ХУБАВО РАБОТИ ЛЮБО -ДА ,СЛЕД КАТО ВЗЕМЕШ ВСИЧКИ ИГРАЧИ НА А ГРУПА, НИЩО ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПЪРВЕНСТВО. ОКАЗА СЕ ЧЕ ОТ СЛИВЕ ВЗЕЛИ НЕ 3-МА А ЧЕТИРИМА ИГРАЧИ, МИНАЛАТА ГОДИНА БЕ СЪЩОТО, ПО МИНАЛАТА ПАК.НА СЛЕДВАЩИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ НАЦ. ОТБОР ЩЕ БЪДЕ ПО ЖАЛЪК КАТО НЯМА ПЪРВЕНСТВО. ВСИЧКО ДА СЕ КАРТОТЕКИРА В ЦСКА И ДА СЕ ОТПУСКАТ ЗА МАЧОВЕТЕ НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ ПО 11 ДУШИ . НЕКА ЧИСТАЧИТЕ СА ДОВОЛНИ ДА ИМА ЦСКА, БЕЗ ПЪРВЕСТВО, БЕЗ НАЦИОНАЛ, А КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ СЕ ВИДЯ С 9-ТЕ ЮНОШИ РЕЗЕРВИ НА ФУЛЪМ. ИНАЧЕ ЛЕВСКИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО БИЕ, АМА НА ТЯХ ЛЕЧЕ И БАЛА НЕ ДАВАТ ИГРАЧИ.

Само ЦСКА! УРА! 2:0 Урааааа!

Ей смешници сини, до кога ще говорите? Скрийте се някъде и не се показвайте.

Гонзо:"Виляреал е от ранга на Барса и Реал Мадрид". А ЦСКА ???????? Ел Мундо Депортиво нарече Левски el debil, не знам испански, но на мене ми звучи като дебили. Евроидиоти сте това го доказахте, а сега започнахте да се правите и на трансфероидиоти.

цска никога не е и няма да е номер едно..) Просто защото имаме ДЕВЕТ ПОБЕДИ ПОВЕЧЕ в мачовете за първенство и ДЕСЕТ ПОБЕДИ ПОВЕЧЕ в мачове за купите !!! Е, КОЙ е НОМЕР 1 !!!..:) Добре че бихте резервите на Левски- от три години друго не можахте ..))

явно си младо момче.ако някой най-много ни е отсрамвал по света е ЦСКА включително и с количествено присъствие в националния.

АЛЧНОСТТА НА БАТКОВ Е ЧУДОВИЩНА.ПРЕДЛАГАМ МУ ЗДЕЛКА- ИМАМ ОТБОР НА ЛУНАТА ПРЕДЛАГАМ МУ 100 МИЛИОНА ЕВРО ДА МИ ДАДЕ ТЕЗИ 4-ИГРАЧИ САМО ТРЯБВА ДА МИ ГИ ДОСТАВИ КАТО ПРЕВОЗА Е ЗА СМЕТКА НА СМЕШНИКА Б А Т К О В.ХА-ХА-ХА.

За първи път гледам среща м/у двата отбора без ритници , шамари , плюене и т.н. Единствено публиката не заслужаваше да бъде допускана на стадиона , по-точно т.нар. фенове ! То бива пиянски и наркомански изцепки , но това снощи бе прекалено ! И после - милицията виновна ......

Щастливили сте бе чорбали мръсни,радвайте се до когато можете,защото после ще ви бият и най-слабите.

господа и другари, освен всички глупости, които пишете почти никой не забелязва, как бате ви Любо изгради един отбор от млади момчета, които вчера ми напълниха душата! Бягат до последно, преследват и правят акции, удари отвсякъде,у бързина и тн. Браво Любо, на прав път си!!! Всички останали приказки са за селяните!!!

браво на цска, но това е все пак само мач и то поредния шампионски. поздравления и на левски, че с тази осакатена клубна политика все пак са на това ниво в момента. а за нас публиката - днес е начало на нова седмица и скоро е всеки пак на тръстиката. и ако не друго то поне футбола трябва да ни забавлява, а не товари. стигнахме до там, че феновете да се палим , а за футболистите да е пореден мач, вместо обратното, защото не ние ,а те с футбол си вадят парите. а, и букмейкърите също :)))

Силният отбор на ЦСКА и неадекватното ръководство на "Левски" играха заедно срещу нещастния отбор на "Левски". Какво друго можеше да се случи, освен победа на "червените"!?

тъпаци.. Къв отбор сте вие бе глупендари. Биете отбори, в които не играят половината титуляри и си мислите за голям отбор.И аз мога да играя срещу резерви. Когато стигнете, до там където стигна Левски в Европа, тогава може да приказвате,а не да биете куците Български отбори и да се тупате в гърдите.

ДОБРЕ ЛИ ВИ Е СЕГА ЛЕВСКАРИ?ДОБРЕ ЛИ ТИ Е СЕГА пАТКОВ?ОТБОР ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ СЕГА ?ВИЕ НИ ПРЕДАДОХТЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ЗА МАЧА СЪС ЮВЕНТУС,ТИ пАТКОВ УРЕДИ ДА НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ,А ГОСПОД НЕ ЗАБРАВЯ И ПОНЯКОЙ ПЪТ ДАЖЕ И НЕБАВИ МНОГО.ГОСПОД ВИ НАКАЗА СЪС БАТЕ,ЖИЛИНА,ДЕБРЕЦЕН ,А СЕГА И ТОВА.НЕ НЕ ЗАГУБАТА,А ТРАГИКОМЕДИЯТА СЪС ЧЕТИРИМАТА ОТ ЗАПАСА,ТОВА ПОДХОЖДА НА НЯКОЙ АМАТИОРСКИ КЛУБ,АМА ВИЕ НАТАМ СТЕ СЕ ЗАПЪТИЛИ.ЧАК ЖАЛ ДА МУ СТАНЕ НА ЧОВЕК,НО НА МЕНЕ НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ВАС,НЕ.ТИ пАТКОВ НИ ИЗХВЪРЛИ АДМИНИСТРАТИВНО ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ,ВАС ВИ ИЗХВЪРЛИ ИСТОРИЯТА.СИНИ СТЕ,МАЛКИ СТЕ,ЖАЛКИ СТЕ !!! САМО,САМО,САМО ЦСКА

Винаги става така,червените маймунски задници водят с туш и падат по точки накрая.Голем кеф ми е,когато свършва първенството и червенодучевските дамски превръзки използвани духат силно и обилно супата начело с олигофреничния си"треньор" чичов.

Тодор Батков до ходи да се снима в новия филм за Бай Ганйо и повече да не се занимава с това което явно не му се отдава.

еии това е самооо цскаа!!!

Тия па чорбетата колко са гръмогласни...на умряло куче нож вадят и се радват. С президент Анти-Левскар Борат и предатели като Наско-педерастко- до тук. Без 5-мата играчи които можеха да направят нещо в тоя мач, това е...и много ми е интересно,защо го наричат вечно дерби?, след като свинята майка ги е изсрала 1948 а Левски съществуват половин век преди измисленето комунистическо отборче!

само цска.. цска... цска... цскаааааааааааааааа!!!!

днес гледах ман. юнайтед - ман. сити и след това гледах и вечното дерби. по принцип след голям мач от английското първенство дори и мачове като интер - милан ме приспиват, но за друго пиша в момента.... докато има само два отбора в борба за титлата в българя и докато не се научим да тичаме по 5 до 7 километра на мач всеки един, футбола у нас ще е като този дето хората са го играли преди 60 години. аз съм цесекар и единственото което ме зарадва днес е победата. кога ли ще видя бг отбор да започне атака, да направи 20 поредни паса без грешка и да вкара гол? не знам. като гледах днес мача,не ще е скоро. аиде сас здраве. само цска и ман.унитед !!!

-А,бе господин Батков, ти явно си откачил, но поне имай мъжкарлъка, да не тормозиш и нас скромните фенове на Левски. Бизнеса си е бизнес-лудоста си е лудост...а предателството се наказва само по един начин с...!!!

...след 1989 сте кръгла нула, ама едно ви признавам - злобата е извънземна. Ей, нещастници, вдигнахте малко глава и се самозабравихте. Нищо, нещата в най-скоро време ще си дойдат на мястото и ще си заровите шибаните глави в пръстта, както го правите 20 години, нещастници.

Аз гледам и връщам. Тази година на говедата ще им го върна с лихвите. Не ме кефят нещо наборите в отбора.

1 ЦСКА 6 5 1 0 16:0 16 2 Черноморец 6 5 1 0 15:4 16 3 Локомотив (Сф) 6 4 1 1 9:6 13 4 Литекс 5 4 0 1 12:3 12 5 Берое 6 3 2 1 7:6 11 6 Черно море 6 3 1 2 9:3 10 7 Миньор (Пk) 6 3 1 2 8:5 10 8 Левски

Чета и си мисля сега кой ще им е виновен на Уефски София Запад - ама като се замисля сигурно Батков е измислил цялата работа и са му платили от ЦСКА да прати момчетата на екскурзия до Москва. Аз предлагам ако толкова няма пари момчето да издържа отбора фракциите в левскарската агитка да му отчисляват процент от дрогата та поне да не се излага повече с такива сложни финансови трансфери. и само ЦСКА колеги!

абе срещу резерви сте голям отбор да ви е........ чорбаре!!!!!!

Браво на БАТКОВ!!! Ха да са му честити спестениете пари за премии, който трябваше да даде ако бие... ЦСКА игра добре, мача ми хареса, доър, сойтностен мач. Левски бяха по слаби и май играха с 9 човека... Топчо все едно вижда топка за пръв път, Йолов го нямаше никъде... ...

ЦСКА шампион, а за Говедата к..р от слон

Надиграхме обора на сините куци коне, свини и скопени говеда. САМО ЦСКА трябваше дареализираме повечето положения за да смажем надменните говежди муцуни и свински зурли.

резултата беше ясен още в началото на парвенството мача е купен това не го ли знаете

добре ли ви е сега говеда господ не забрвя борат до лупи в алеята на славата.сини сте;малки сте ; жалки сте

А Христо Йовов твърдеше,че бият Локо, Виляреял и ЦСКА и са голяма работа! Е,честито три загуби!

ЦСКА спечели заслужено, защото залагат на млади Български футболисти. А Батков е един дебел селяндур и само прави глупости. Левски нищо не играха и в Шампионската лига но с късмет се добраха ама с късмет един път и толкова. Но толкова с купени титли и успехи. Най-добре за Левски ще бъде де продадат всички чужденци и да пускат юношите. Игра без сърце не става.

само берое

МАТКОВ СВИНЯТА НА МАЙКА ТИ В У...ТА

добре честито свини аз лично имам доблест да си призная да надиграхте ни и заслужена победа но и вие имате нужда от радост след толко години провали,но бтаков прецаква всичко тоя си праи ебавка с левски от както сложи вили вуцов после кокала сега пук некакав некадурник ратко и гонзо дето освен да го начука на чорбата друго не може ц*ска напраи мн добри тарнсфери делев,платини,и.стоянов за сметка на тва ние зехме симонович и ортега младите надежди вече не са малди и са сташни бездушници камлои хичо вобще срамна работа

евалаааааааааааа честитутка на прасетата.я по-слаб Левски не съм гледал, пълен резил, нещастници.....батков е за разстрел съсипа целия ни отбор..мам.... ти дебела

Само Левски! Радвайте се, червенушки, на две години веднъж ви се случва ;)

Браво за мъжкото дерби, браво, че не направиха някакви сакатлъци по терена, а играха що годе добър футбол. Честито на ЦСКА!

Браво на момчетата от ЦСКА,заслужаваха победата.Левски наистина е много,много слаб.Въпреки,че в момента ЦСКА е доста по-силен от Левски,червените показаха как трябва да се уважава противника.Ако ролите бяха разменени Левски би унижил,но всичко е въпрос на манталитет и мъжки характер.Този мач наистина беше дерби,а не както последните няколко години Успех на ЦСКА и в евротурнира,ако продължават в този дух могат да стигнат далеч.А в Левски май продължават да мечтаят......

ЦСКА е шампион, оле, оле, оле

пален резил

За 6 мача - 7 точки и 10 гола разлика ( които може да станат и повече след мача с Литекс, където вече не е треньор недоразумението Станимир Стоилов). До края на първенството от 30 мача - 35 точки и 50 гола разлика!!! Ама сините ще си останат и шампиони и ще играят по красиво, както винаги. Докато се събудят от дълбокия сън.