Стилян и Вила на финал за ”Карлинг Къп” след голово шоу

В невероятно изживяване за зрителите се превърна втората полуфинална среща между отборите на Астън Вила и Блекбърн, която прати тима на Стилиян Петров на финала за Карлинг Къп, предаде Гонг. Съставът на българския национал успя да сътвори нещо рядко срещано във футбола, след като от 0:2 обърна своя съперник до 6:4, което класира тима му напред.

Обратно в новината

Коментари - Стилян и Вила на финал за ”Карлинг Къп” след голово шоу | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мач е поредното доказателство, че футболът е най-великата игра и че англичаните знаят истината за играта както никой друг. Великолепен мач, великолепен Стилиян, шапка долу пред Блакбърн, че с 10 души от 5:2 направиха за кратко 5:4 и изобщо - да се замислим когато коментираме българските "футболисти" и "футбола", който се практикува у нас. Ако още някой питае съмнения, че у нас по футболните правила се играе някаква друга игра - да си пусне запис от този мач! Е, от мен толкова, останалото - от Лукавия:))

Аз пък го гледах, невероятен спектакъл! И страхотни голове!

Не съм гледал мача, но на острова са просто уникални!

Единия ПЕТРОВ е вече на финала и очаква там да се срещне с другия ПВТРОВ !!! БРАВО И НА ДВАМАТА НАЙ-ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2009 ГОДИНА....