Батков се моли на Тасевски за трансфер

Собственикът на Левски Тодор Батков е звънял лично на халфа Дарко Тасевски, за да го моли за трансфер. Според отлично информирани източници на "Меридиан Мач" адвокатът увещавал македонския национал да приеме оферта за него от страна на отбори от Русия или Украйна, предаде Novsport.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека се ппомоли още малко. А после може да мине при Борисов (от ЦСКА) и да посика под наем някой футболист че май свършиха вече. Ще целуне ръка и може да получи нещо срещу дял от ФК Левски, той вече няма какво друго да залага

user,мърляч нещастен гледай си работата за да не отварям вашта рана наречена Сашко Томов !!!

Ха ха - "Няма да сменя Левски със слабаци от Русия и Украйна" - какво значение има желанието на батков, той изпълнява нарежданията на чорни, затова се правят тези измислени трансфери от Русия ! Мустакатият бай-ганьо му е просто роб ! Не виждам причина да купуват играчи от където и да било - платете си на съдиите както досега и ще сте шампиони, с футбол не можете - поне от създаването си досега геренците не са взимали титла с игра, а само с протекции и уредени мачове !

Бай Ганьо и ръка трябва да целува за да лапне някое евро в повече. А после като ги прибере естествено пак ще стане велик собственик :)

Батков е банкрутирал, Левски също!

А ЗАЩО ИСКА ДА ГО ПРОДАДЕ,НАЛИ ИМА МНОГО ФУТБОЛИСТИ???