Стенли: Финалът в неделя ще бъде мачът на живота ми

Капитанът на английския елитен Астън Вила и полузащитник на българския национален отбор Стилиян Петров със сигурност ще вземе участие в неделния финал за Карлинг Къп срещу Манчестър Юнайтед, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Стенли: Финалът в неделя ще бъде мачът на живота ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стенли е 10 пъти по добър от Бербатов.

браво на нашето момче,успех стенли.

в неделя е голям ден за булгарският футбол. ялко че друг подобен скоро не се очертава.

този човек кадето е бил,все е оставял неговата си следа в. в шотландия с селтик колкото носиха на стадиона зелено-бели фланелки,10% от тях бяха на националния ни отбор с рекаламата на каменица и неговото име с номера му оцад. имам приятел шотландец,показвал ми е снимки от селтик парк. :)))

Берба има вече купи.Стенли заслужава да вдигне поне една.

стенли е супер, но ман у е моят отбор, така, че саялявам за него, няма да му се отдаде да вдигне купата:) иначе всички много се гордеем с него

и аз съм ман фен, но ще се радвам вила да бият и стенли пръв да вдигне купата. ман ако бият берба мове изобшо да не я докосне

Стенли е велик! Стенли е пример за поведение и последователност в постигане на стойностните неща в живота. Ако имаше повече като него, България щеше да е друга, много по- добра. Успех, наше момче!

браво стенли,евала. голем пич си,показваш характер. няма по-голям фен от мен на м.у. но ще се радвам заради теб ако я спечелите вие. успех. двама булгари на финал на уембли с отборите си ,единият и капитан на всичко отгоре. супер мноо се кефа от тва.

стенли заслуява както капитан да вземе този трфоеи.