Тодор Батков: Държа да получа извинение

Собственикът на ПФК Левски Тодор Батков публикува днес във вестника си изказване по повод на разкритията, че е агент на ДС и какво е видял той в досието си, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Батков: Държа да получа извинение | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата работа се вижда, че Батков е изкукуригал. Изкукуригал, ама му се е.е. Фазан и контрашпионаж. Дрън, дрън. Ако американското разузнаване е искало да разбере за МИГ23 от летището в Чешнигирово, а ГРУ и ВКР са разчитали на Батков, язък за хляба и салама, който са яли и едните и другите. В казармата няма кой знае какво да донася. И срочнослужещите и щатните внимаваха какво говорят пред такива, които обикновено в реална военна обстановка загиват от "приятелски" огън. Ако е клепал е клепал преди и след казармата, след като е работил на такива съмнителни места, като комсомола. Когато е отишъл в ШЗО характеристиката му го е придружавала. Ако се докаже, че нищо мръсно не е правил , може да му се прости.

дебела, мазна, долна, нагла, противна, насрана, пияна, самозабравила се свиня - паткофф, баи ганио, борат...да го д.... селяк мрусен... )

Клепа4 от най-долен тип. Клюкарка на наборите си. Били го "приели" във ВКР, тогава приемаха 4авдар4етата, в структурите вербуваха. Както няма 'бивш" полицай, така няма и "бивш" агент.

Уважаеми редактори, Снощи написах коментар за "другаря" Тодор Батков. Сега е 10 ч. и 20 м. Коментарът не е пуснат, защо? Вие цензура ли сте? Или обслужвате бившата ДС?

За ВКР-та подбираха хора, които имаха способността да шпионират и донасят за колегите си. Това беше първоначалната школа за бъдещите агенти на ДС.Тези хора още тогава им беше обяснено, че до живот стават агенти.Така, че Батков трябва да обясни и следващите гони какво е правил. И как така става президент на клуб собственост на човек обявен за "заплаха за националната сигурност".

Тара! Ама наистина подходящ. С тез сладки устенца, с тоз копринен мустак, обрамчващ ги като... :)

Докато има Батковци-Лапковци футбол не само в Левски, а и в БГ няма да има. Агентката Тара да остави мъжките игри на мъжете. Има състезания по надяждане, та там му мястото на Батков +Боби+Сираков+Лечков..........

МАХНИ ТОЯ НЕКАДЪУРНИК И МИСЛЕЩ СЕ ВСЕМОЖЕЩ НЕДОДЯЛАН ГОНЗО/ГЕОРГИ ИВАНОВ / ЗАЩОТО ТОЙ ЗАПИСА НАЙ-ЧЕРНИТЕ СТРАНИЦИ В ИСТОРИЯТА НА ЛЕВСКИ И СТИГА С НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ИЗКАРА ЧЕ Е ПО-ДОБЪР И ОТ ПЕЛЕ.ЗА МЕН ТОЙ Е СМЕШНИКА И ЗОПВАЧА НА ЛЕВСКИ ДА И РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ПОДГОТОВКАТА ПОКАЗВАТ КЕЛЯВАТА ИГРА НА ОТБОРА ЗАЩОТО МАКАР И ДА СЪМ 1000 ПЪТИ ПО ЛЕВСКАР ОТ ТЕБ ЗА МЕН ГОНЗО Е ЧОВЕК БЕЗ ОПИТ И ТОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ ДОРИ КОГАТО 70-ТЕ ГОДИНИ ЛЕВСКИ ИГРА С ЧЕЛСИ НА ГЕРЕНА ДА ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ И ТОЙ ЗАВЪРШИ 1:1 ДА ТОГАВА ИЗРАВНИТЕЛНИЯ ГОЛ ВКАРА ИВАН ЗДРАВКОВ НОМЕР 2 ПОЧТИ ОТ ЦЕНТЪРА С ВЕЛИКОЛЕПЕН ШУТ/ДА БЕ НА 5-10 МЕТРАМИ МИНАЛ ЛИНИАТА ПРЕЗ СРЕДАТА НА ТЕРЕНА ОТ ДЯСНО И ТРЕСНА СТАБИЛЕН ШУТИ ТАКА ЛЕВСКИ ИЗРАВНИ.МНОГО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЗА ТОЗИ МАЧ.

Kак всичко богаташи все случайно сте в тези папки, един клошар няма в тези папки бе батков, как става това?

Сега искаш извинение,после ще искаш повишение а накрая ще искаш и обещитение.Ти му викаш кум Иване то тича за х.. да те хване.

г-н Батков, не се сърди. Служенето на ВКР няма общо със служенето на Родината. Така си решил - така си постъпил. Било, каквото било. Не искай само от нас да те наречем герой, защото не си. Това, че агент Гоце те е наградил с медал, не те прави герой, а те свързва с него. Видя как днес постъпи с човек, който му отиде на крака съвсем добронамерено. Не се сърди на другите, а просто помълчи.

И аз като г-н Батков да обясня на тези, които не са служили в БНА. ВКР-то не се води на отчет към офицер в ДС. Векерета имаше хиляди - то беше служба за връзкари, които нищо не вършеха. Г-н Батков е имал псевдоним (Тара) и е бил на отчет към офицер от ДС. Просто е донасял човека. Човещинка е. Комай покойния поет Константин Павлов бе единствения носител на "Стара планина", който няма агентурен псевдоним. А Тара е смешна и жалка с тия си оправдания. Донасяла си - признай си като достойна жена, какво се обясняваш като ученичка?

Ей, поредния, нещо шикалкавиш! Явно искаш да скриеш тоя "достоен българин" до други "такива" и да не изглежда толкова отвратителен! Няма да стане - всички са един дол дренки!

Много станаха "достойните" искащи извинения Гоце Страхил Бор Сава Все достойни доносници

Е, добре де...в крайна сметка си признаваш че си бил във ВКР !

Е, добре де...в крайна сметка си признаваш че си бил във ВКР !

Завърших НШЗО "Хр. Ботев" няколко години след този наглец. С отличие - е, кой знае защо не ме пратиха в тези служби, изкарах остатъка от службата в Харманли. Защо ли стана така - може би защото баща ми беше огняр, а не издигнат партиен деятел!

Тодор Батков за първи път разказа подробности от агентурното си минало като войник. "Приеха ме в ВКР като старшина школник на втората година. Нямах право да откажа, но и аз не желаех да го направя, напротив - гордея се с този факт в биографията си". Това заяви "синия" бос и разказа, че обичайните му задачи са били свързани с опазването на военни тайни от любопитни шпиони на чужди държави. Батков разказа пред Бареков как е залягал в полето край пловдивското село Чешнигирово и е пазел тайната на съветските изтребители от най-ново поколение. "Често се гонехме с американските шпиони по нивите", спомня си с носталгия Батков. Най-често военните му приключения включвали отцепването на пътищата, по които западните аташета минавали за разузнаване.

Залягал е пред шпионката на спалното помещение да чуе кой разказва вицове за бай Тошо ... Той е бил изтребител на колеги, а не е пазил изтребителите от шпиони. За охрана си имаше караул. Този просто е слухтял и донасял. Ще му се на да е надхитрял ЦРУ и МИ6, така както си вярва, че ЛС мачка повече и от Барса ... Типичен селски комплексар от злокачествен кариеристичен комунистически произход!

"...сега държа да получа извинение от всички, които си позволиха да хвърлят кал върху един достоен българин. След тези думи на агента Тара има ли някой, който още да се колебае и да не се "извини" на този "достоен българин" с една по-яка българска ...

"старшина-школник във военното контраразузнаване" - то така се "разпределя" войник в КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕТО! Всички знаем, кой "отбива" там военната си служба ;)

Ето такива наглеци са всички долни доносници. Вместо той да се извини на хората, които е зачернил, ТОЙ моля ви се иска да му се извинят! В кои години живеем? Сега 1980 ли е, или 2010? Другите държави от бившия соц. блок заклеймиха комунизма и неговите дейци. Само у нас тези изверги продължават да имат влияние и нахалството да искат обществото де им се извини за гнусотиите, които ТЕ са вършили!

Мустакатият Шмъркан нещо взе да задълбава - нали си чист бе борат, защо се плашиш ? С подобна агентска измет левски си печери шампионатите - не с футбол, а чрез купуване на мачове, заплахи към съдии и тотално погазване на всички етични и спорстменски закони ! Колко добре си подхождат батков и левски - противен крадлив агент и долнопробен селски отбор !

Яяяяяяяяяяя, психопатът пак е изпълзял от диспансера! Бая време те нямаше, гнидо - направо ми стана тъжно! Как за близо месец мълчание не съчини половин ново изречение, свиньо панчаревска?!

Свиня си ти - роден в л...., израсъл в л....., ядящ л....! Свиня си ти и това нищо не може да промени... до Коледа! После току виж си станал на котлети - поне малко полза да има от теб. Ама се съмнявам - те ще са кисели от селянията ти и пропити от отровата, която бълваш постоянно. Свиня си ти, живуща във л....

като не си бил агент и доносник откъде се появи твоя псевдоним -ТАРА

Другарю Батков, това че сте се уволнили от казармата по никакъв начин НЕ ОЗНАЧАВА, че с това сте приключили. Приключването става, когато в досието Ви бъде написано СНЕМАНЕ НА ОТЧЕТ. Абе че 20 и повече години се опитвате да ни накарате да ядем доматите с колците това не означава автоматически, че сме започнали така да ядем! Ай сектир!

А ве Батков, и ние сме ходили в казарма, и ние знаем кой ставаха ВКР-та. Че и фазан-ВКР, баси връзкаря

Нямам думи

ми бил съм фазан и мога дакажа че вкр бяьа само наи големите връзкари дайе офисерите ги беше страх от тях

Батков наистина изпадна в много странно психично състояние!

Батков, кажи и как се става поръчково адвокат и главен посредник между държавата (Агенция за приватизация) и приватизираните дружества. Защо ти в продължение на 10 г. беше основен играч в рапределяне на държавната собственост, комисионните и сегашните видни босове. Може ли обикновен школник от ВКР да получи това задание. Или си голям юридически ум. Ако е така измисли нещо и се спаси от фалита ако можеш !

На тия старишини-школници им викахме фазани. Повечето бяха след завъшено висше образование. Няма страшно бе Батков - ясно е че и като фазан си станал агент. Щом за тебе да слухтиш и донясаш за военните е било защита на интересите на Родината - жална му майка на Левски!

Аз съм бил старшина-школник долу-горе по същото време. Срещал съм се с няколко такива от ВКР. Ами всичките бяха чеда на някой си и не случайно бяха там. И със сигурност ако не са си го избрали сами, са им го избрали татковците. А той го е казал така сякаш едва ли не военните са хвърляли чоп кои от завършилите школата да станат ВКР-та.

Батков ти ли не би ги садил ако знаеше че ще спечелиш??????????

Батков, кажи как като виден комсомолски ръководител написа благодарствено писмо до ЦК на БКП, когато разформироваха Левски през 1985г.