Скоулс донесе така важната победа за Юнайтед

Манчестър Юнайтед се изкачи на върха в класирането на английската Висша лига, информира ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Скоулс донесе така важната победа за Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dimitar Berbatov: No goals but an excellent display from the Bulgarian who showed he is capable of playing in the lone-striker role. Kept the entire Wolves back four busy and some of his one-twos and back heels were a joy to behold.

що не публикуваш коментарите

абе кой се интересува от скапания , селски отбор от Манчестър хахахаха даеааа късметлийчетата селски , даеааа

от тия селяни бе, вчера даваха супер мач реал и севиля със супер обрат и греди и беше интересно, какво ми давате за това мачле дето оня калитко пак вкара на късмет, има фенове и на други отбори

Бербера игра,както на мача с Полша!Гола вода!!!

Футболните специалисти в UK са на друго мнение, но пък те какво ли разбират от английски футбол? Друго си е да си каже тежката дума експерт от ОФ "Анти-Бербатов"!!! Я дайте указания на САФ за следващия мач, да не се чуди добрия старец!!!

Бербо за сетен път показа че е техничен и креативен футболист от който има нужда всеки отбор, но той не е боец и никога не може да бъде водач на отбор. За това трябва да му се отнеме капитанската лента на националния ни отбор и да се даде на Мартин Петров или Стилян Петров.

много добре си игра момчето, създяваше атаките на отбора. аман от завистници !

Дано Рууни оздравява по-скоро,че Бербатов ще провали любимият ми отбор!

Без Скоулс край с червените дяволи.Ако не са той и Руни и Портсмунт няма да могат да победят

Победа!Бербо беше най-добрият от М.Ю.Учудвам се на лошото мнение на хора,коитоявно не могат да различът бялото от черното.Атаките бяха организирани от Бербатов.През първата част беше изнесен по напред,за съжаление на Юнайтет егизма на Гибсън и Карик взимаха връх.На три пъти Бербатов до 30 минута беше напълно сам около точката на дузпата,но Карик веднъж и Гибсън на два пъти не подадоха на Бербо.През втората част ,Берба беше изтеглен по назад и всичко смислено беше организирано от него.По назад ,за да даде възможност на халфовете да нахлуват внезапно и да объркват защитата на вълците.Да не говориме за това,че изведе Сколс на стрелкова позиция,но той не ритна топката,изведе Валенция и той проигра.В последната минута проби по алт линия и постави топката на гърдите на Парк,който също проигра.Голът стане след негово центриране по земята,отби се топката от защитник и брат Пол и намушка в далечният ъгъл.В интерс на истината Берба най-много тича.Поради това че е висок се създава впечатлението за мудност,което естествено си е чиста измишльотина на идиоти от балкански произход.Никога Лондонската преса няма да прости на бившият си любимец,че отиде в най-мразения от лондончани отбор.

Пореден слаб мач за Берба. Буквално ходеше по терена и нямаше никакво желание за игра, камо ли за победа. 2-3 паса за 90 минути. В повечето случаи когато Ман Ю отбелязват гол, и Берба е калабалъка пред вратата, но никога не достига първи до топката. По същият начина падна и това попадение на Скоулс, нашето момче беше само зрител.

Поредния експерт от ОФ "Анти-Бербатов"! От висотата на кое твое постижение даваш такива оценки, брато?! Сигурно - от върха на черешата, на която живееш!!!

тия дето не са гледали мача да не вземат пак да пишат глупости,

Цял мач за "червените дяволи" игра Димитър Бербатов. това наистина е "сабитието на годината"

Пише се "сЪбитието", неграмотна подуенска свиньо!

на латиница няма как да напишеш правилно "събитието". ако беше поне малко по-интелигентен щеше да се сетиш. а това за бербатов си е истина всичко което пишат хората идобро и лошо.

Свинете са в с.Панчарево, това го знам със сигурност! Нали работя в тяхната свинеферма!!!

Все пак е успех за подуенския заблуден младеж. ИМА САМО ЕДНА ГРЕШКА!!!! Браво момче, Браво!!!

Извинявам се - две грешки има. Изречение се започва с главна буква. Дерзай момче. Ще открием в Подуене - курс за неграмотни хорица.

С лектори от курса за свинско ограмотяване в с.Панчарево!