Паника в ЦСКА, Андоне сменя отбора

Само седмица след добрия старт и победата над Локомотив (Пд) напрежението в ЦСКА пак се покачи. Румънецът Йоан Андоне е разочарован от голяма част от своите футболисти, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Паника в ЦСКА, Андоне сменя отбора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тия още ли са в А група

Аве д..е гледай да не последвате БОТЕВ

Давай Бай Андоне изгони ги всичките и сядайте в центъра с помощника, доктора и домакина да изиграете едни карти, то като няма футбол, поне белот да има, пък ние ще викаме за по-силните.

Когато продаваш добрите си играчи за да печелиш пари не може да печелиш мачове, футбола е проста работа но за добри играчи

Наистина това е реалността в българския футбол, нашите футболисти не са научени все още да се отнасят напълно професионално към футбола, затова и немогат да направят повече от два последователни мача на добро ниво! Това се отнася за така наречените от журналистите грандове, а какво остава за отборите на които само статута по документи им е, че са професионален отбор! Затова и в Европа още дълго време ще сме джуджета, и трябва да изминем онзи дълъг и трънлив път, който все още продължаваме да избягваме, дето ще ни отведе в света на футбола! Ако управата и тренъорът на ЦСКА са на прав път, то футболистите не са! Управлението на БФС и държавата също допринасят, тренъори като Андоне да пребивават за все по-късо време в нашата скупщина, наречена "А" ПФЛ

Защо ли това не изненадва никого?! Надъхан треньор недоволен от играчите. И сега накъде? Определено е лоша новина за шефовете на ЦСКА понеже това е пътя, който пое и Любо Пенев, но не стигна далеч. Толкова критикувания Иван Иванов е успешен трансфер и съответно пари за клуба.

на кои му дреме за бг първенството тук не се играе футбол :)

А бе някокло отбора се опитват да играят но мафията ги задушава