Бербо остава поне още един сезон в Юнайтед

Димитър Бербатов ще остане поне още един сезон в Манчестър Юнайтед, твърдят последните трансферни новини около "червените дяволи", съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Бербо остава поне още един сезон в Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да говорят "критиците" му по форумите, Бербатов си играе в един от най-великите клубове и след като хора като Алекс Фъргюсън, Рууни и Фердинанд го ценят и подкрепят, явно си е заслужил и цената и мястото. Вие продължавайте да завиждате и да избивате комплекси :)

Хей умния ти като пишеш, защо не погледаш най напред кога и как играе Митко и тогава да коментираш.Да играе и си заслужава да рита още не един а и повече сезона.

Купят ли Бензема, Берболино ще го заковат с пирони на скамейката.

Кога някой лефскар ще играе в клуб като Ман.Юнайтед, Бербатов в момента е в Топ 10 на Европа, просто е гениален, Сър Алекс не даде 32 000 000 евро на вятъра, Левски трябва да продаде 10 отбораи пак няма да стигне тази сума

Цената не могат да му я вдигнат,защото Бербо не е на 22-25 години ,а е на края на кариерата си.Глупости са това,което си написал.А колкото дали ще стои на скамейката или не никой не знае.Досега има 26 мача за сезона и това никак не е зле за играч от Ман Юнайтед.

трябва намерят начин му дигнат малко цената щото в момента едва ли ще се намери отбор да даде 10 милиона за барбука :)))