Стоичков с предупреждение да не напуска ЮАР

Проблемите на Христо Стоичков в ЮАР се задълбочават след като той беше официално предупреден от съдът, че не е в негова полза да напуска държавата, информира ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков с предупреждение да не напуска ЮАР | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно говедо,което мрази собстве- ните си родители,мрази и хората около него.Браво на африканците! Той си мисли,че е недосегаем.Но този път номерата му няма да минат!

Ице иди в посолството и не го напускай.Прати предстваител в едно със адвокат.иначе ще ти скроят номер на обида и ще те арестуват.Тогава требва да даваш мангизи за дате пуснат от панделата.Българската мафия в ЮАР е много силна,потърси ги тия изманици и щете научат как да отлитиш за западна европа нелегално..

Нещо много го издигат в култ това правосъдие в държавата, която отказа да предаде на истинско правосъдие видни български крадци като Веска Меджидиева; мъжа й - комунистическия изтърсак Румен Спасов, който не успя да се нареди на трапезата на "децата на бившите" и му се наложи да си вземе сам и да бяга (но вече се яви пред "страшния съд"); създателя на групировката "Бета" Митко Митев и купища други знайни и незнайни престъпници. Не че умът на Христо непрекъснато знае какво приказва устата му, но все пак ТОЙ ЛИ Е най-големият престъпник в ЮАР?

Христ, не чакай вторник. Като се качищ на самолета покажи им средния си пръст и им тегли една майна на тези канибали.

ЕБАТИ ЦЪРВУЛА И ТАМ СЕ НАСРА.

браво ице само така ,вчера ги свалиха от дърветата днеска ще ти дават наклон на оная работа как се прави футбол.горе главата и не се давай на печките.

Срам ме е, че това говедо е българин (макар от роски произход)!

СТОИЧКОВ КАКВО МОЖЕШ ПОВЕЧЕ ДА ИМ ПОКАЖЕШ ИЛИ ДОКАЖЕШ,НЕ ВИЖДАШЛИ ЧЕ ТЕЭИ ХОРА ИМ СА МНОГО ЭАМЪРСЕНИ УЧИЛАТА,ТВОЙТА СИЛА Е НА СТАДИОНА И ТИ ИМ Я ПОКАЭА ,НЕ В СЪДА,ОТИВАЙ СИ В ИСПАНИЯ ОЩЕ ДНЕС УПЪЛНОМОЩИ АДВОКАТ ДА ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СЪДА КОНКРЕТНО ПО ТОВА ДЕЛО САМО, И СИ ПАТУВАЙ ДА НЕ ТИ СПРЕТНАТ НЯКАКВА Х ИТРИНКА, ДА ТЕ ЭАДЪРЖАТ.

хитринка ли верно, хахахахахахахаххахахахахахах вие всичките сте няма такива разбирачи няма щот, глупаци

Ицо скъсай ги от бъзици тези дето уж разбират от футбол и правилници на ФИФА!

Все пак да се съобразяват с него а не да му правят тарикатски истории. При Стоичков не минават ясно е на цял свят.