Екшън в Мездра, Локо Мз 1:0 ЦСКА прекратен

Истински екшън се разрази на мача между отборите на Локомотив Мездра и ЦСКА, който бе прекратен за нахлуването на феновете на "армейците" на терена, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Екшън в Мездра, Локо Мз 1:0 ЦСКА прекратен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефа на цска лансира тезата, че станалото на стадиона в Мездра е провокация. Толкова е зает да замаже положението, че истинскиси вярва. Прав е г-на, провокация е! Със сигурност не са виновни от цска! Те не си бият футболистите - нито по горублянските капанчета, нито пък - по стадионите. Те не нахлуват на терена, особено в Ловеч - и там не бяха от цска. И дучето не е дуче, а негов дубльор, платен от баткоф. И маскираните са от София-Запад, а пък тия, дето псуваха румънците са от Унгария - те нали двете държави не са в добри отношения. Изобщо - за целия инцидент вчера единствено виновни са хората от мездра - с тоя красив гол, при това - вкаран от футлболист на Левски те подканиха гостите да ги нападнат и най-недружелюбно след това избягаха, вместо да останат да ги набият! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:)))

Господа ДИРаджии, къде ми е лоялния коментар??

Гледах репортаж от мача в Мездра и едно нещо не мога да проумея - защо тия малоумни отворковци от сектор Г се проявяват в Мездра, където публиката е съставена предимно от лелки и пенсионери излезли да се полюбуват на топлото време (без да целя да ги обидя), а при визитациите им в Пловдив например мълчат като на*рани?! :D))

Докато има такива безобразни мачове, изнервящи до край колкото и кротък по характер да е човек, ще има и подобни ексцесии. Аз лично също бих слязъл на терена и бих набил до един всички играчи на ЦСКА, а треньора бих качил на таратайката си и изпроводил до Румъния. Срам и позор за българския футбол. Всички български отбори ритат топка, а не играят играта "футбол". С такива треньори и играчи никога няма да мръднем от кочината, в която се въргалят барабар с БФС!

Това са последствията за футбола от останките на комунистическия тоталитарен режим. Във вече белите държави от бившия ком лагер ПРЕМАХНАХА армейските си комунистически отбори. У нас обаче 20г не можем да се отървем от наследниците на гадните КОМУНЯГИ и затова сега държавата ни е ТООООЛКОВА ЗЛЕ. Сега има наченки за оправяне на държавата, но дано българския овчи избирател не се подведе по непрекъснатите манипулации на комуняги, турчоля, борчета, дс активисти и др. и остави този мандат и после поне още един на единствената ДОСЕГА АЛТЕРНАТИВА НА КОМУНЯГИТЕ. А в Бг футбола ще има оправия, когато изритат от него продукта на КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ - армейския ФРАНКЕНЩАЙН

Докато мафията държи футбола в България така ще става. Гледайте Шампионска лига и се радвайте!!!

Този не си е пил хапчетата!!!Че то какво ще стане,ако някой отбор му вкарат гол,влиза публиката и се преиграва мача!Смях!!!Като е нямало организация,те защо са почнали мача?Уведомили ли са някое длъжностно лице преди срещата?

Когато говедата спрат да мучат и започнат да играят, а феновете спрат да сеят анаргия, нека тогава се изказват. Иначе няма да се учудя, ако нахлулите фенове бяха говедца с парички от Батков. Жалко, че Бойко Боклука само спомага да стават такива неща. Ако не беше тази държава с такива лица и политика, че само смъртен случай може да докара полицията, това нямаше да се случи.

Поредния налудничав цесекар. Естествено, че нахлулите на терена не са от цска, естествено, че са извънземни, левскари и разни други, платени от батокоф, естествено.. А май е естествено да бръщолевиш глупостите си, щото не си пиеш редовно хапчетата?!

Явно се вижда че в агитката на ЦСКА има подстрекатели които насъскваха феновете но те самите останаха на място. За това отбора трябва да бъде наказан да изгае без публика поне 2 години или да бъде върнат в "Б"група

Нямаше "нахлуване" на фенове на ЦСКА, защото те си бяха умишлено настанени на стадиона. Ако се проследи идването и заминаването на "най-активните" от мелето, май ще се стигне до Ловеч.

такива изцепки може станат само у булгаристана ...тук футбол така и не се играе...

Дучето е мазен лайнар

мислех, че феновете на левски са най-големите галфони

жалки чорбари - слабиии - собствените им лумпенизирани фенове-идиоти хукнаха да си бият играчите - боже какво падение - сраааааам

идва ред на цска... и отново 7-2 :)))

Ред е на 7:0...стига сме им давали въздух

Да не роптаем срещу последсвията, а срещу причината за случилото се днес. Има ли по-виновни от управниците в прояденото от некадърност БФС/за корупция все няма доказателства/, че са дали лиценз и разрешили да се играе футбол на подобен стадион. Време е в това БФС нещо да се случи и някой поеме отговоност за безобразията

Организаторите на мача са в основата на създалия се проблем след като искат с мизерни пари да опазвад реда на футболен мач в България. Това не е театър за да има частни охранители, които не стават за нищо (средно над 120 кила), и са за отбиване на номер, за да може да се проведе ма1а все пак. А тоя стадион не става и за мач за аматъорски футбол. От Локо Мз са не по-малко виновни, които също трябва да бъдат лишени от домакинства, ако не и по-тежко!

Естествено, че трябва да накажат Локо Мездра, а не цска. Те домакините подканиха гостите да си бият отбора, да чупят стадиона, да правят простотии. Иначе хората от червената агитка не са такива, нееееееееее! Е, малко бавно загряват - трябваха им цели 71 минути, за да се сетят, че няма условия за тях и да нахлуят на терена. А пък в Ловеч имаше условия, но пак не бяха те, а внедрени левскари! Хахахаха, верваме ви, чада мои, верваме:))))

Евала Исаааа :) нека прасетата да мълчат :)

аиде чорбари влакат от мездра трагва боклуци такива

погледнете има ли охрана на европеиските ма4ове и на какво растояние е публиката бе хора,и виждали ли сте нещо подобно в англия например.когати има полицаи в публиката били дразнели феновете сега като няма пак ги дразни ееее на нас може ли да ни се угоди.и не месете Левски и Литех тук са си виновни само цска и никои друг.нормално е вси4ки отбори дори и от дъното да играят силно и с амбиции срещо (уж) силните ха ха ха какав кошмар сме само за футбола ние българите

не разбрахте ли, че тази година на варха ще буде литех!!!

абе вие мача гледахте ли бе говеда ,като ми говорите за закони.Я кажете по кои правилник и в коя държава се допускат зрители да гледат мач на самата писта на стадиона.Защо делегата на БФС е допуснал мача да започне .....това е първото и наи главно нарушение на правилата така ,че прочетете малко книги ако можета да четете

слушай бе тъп чорбар! тук вече става въпрос за рецидив! и не става въпрос за наказание от три мача и някакви си 15 000лв глоба. вън чорбата от БГ-футбола! ходете си в турция!!!

в коя ат твоите книги пише, че се хвърлят камъни

в коя ат твоите книги пише, че се хвърлят камъни

в коя ат твоите книги пише, че се хвърлят камъни

Кога разбра, че не трябва да се играе мача. От начало, на полувремето или след като домакините поведоха. Цели 71 минути (45 от първото полувреме, 15 от почивката и 11 до гола на Иса) имаше условия, а като стана 1:0 за да локо - условията изчезнаха!!! Аре бе, не ни правете на луди!!

какво очаквате от едни разградени свине? да нахлуят в нивата и да я разорат.това са те друго и без това не могат да правят.

Армеец съм от години, но това което става напоследък е подигравка с името. Тая история със сигурност беше организирана, но засега не разбирам от кого. Мирише му на черно тото - колко ли пари ще се вземат за 4:0 срещу цска, макар и служебно ??? На кадрите няколко пъти се видя че имаше няколко човека в червено които настойчиво подканваха лумпените да влязат на терена? Дебелакът Дучето и "охраната" му - по мазен и от него наблюдаваха без никакво притеснение, напротив - похилваха се. Дали и на тях някой не им е обещал пари при "успех" на сценария. Това задължително трябва да се разследва, аман от подигравки с тоя велик клуб !

Прав си брато. Жалко за отбора. Направо ме беше срам да се сравнявам с тази паплач, която изобщо няма нищо общо с отбора. Не знам кой какво ще отнесе от тоя мач, но и аз мисля, че имаше някакъв сценарий, който да ни изхвърли зад борда и то когато латекса се издъни. Тези лумпени изобщо нямат нищо общо с нашия отбор. А ако Дучето не е реагирал адекватно, което се видя не е зле да не отговаря повече за феновете и да се избере някой който милее за отбора, а не е някой продажник.

Резултата е ясен, но не трябва да се наказва Локо МЗ с финансови санкции, а парите , които биха платили за глоба, да се използуват за укрепване на желязна кочина на стадиона.

седем е добро число ... на чорбата у гъ...

духаите говеда тая год пак сме шампиони

На "В" - окръжна.

Защо ЦСКА така постъпва? Смятам ги за силен противник, въпреки, че съм от ЛЕВСКИ! Тея хора нямат грам мозък в главата си, да не говорим и за възпитание! Ясно, е че ЛЕВСКИ пак ще е шампион, но смятам, че феновете заслужаваме качествен футбол,който не получаваме!

Ами то вие май никога не сте ставали честно шампиони, така че е нормално и с тоя жалък отбор да ви направят...

А ЦСКА ставали ли са?????????????

бии чорбата по главата, бии,бии !!!!!

А какво ли ги чака чорбарчетата другата седмица ? Ако ги оставят в А група .

Голямо АКО...

ми щот толкоз ти е акала. аз за бг футбол квот прочета в нета,това е. не мога да съм мазохист като вас. сажалявам...

бии чорбата по главата

Сйевдоу, ни та разбраФ ва. ЛйеФски ли жа са пак шаНпиони Ва?

ПРИВЪРЖЕНИЧКА СЪМ НА ЦСКА, НО ДНЕС ОСТАНАХ МНОГО РАЗОЧАРОВАНА ОТ ПРОСТАЩИНАТА НА ЧАСТ ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА. КАКВО СТАНА - МИНАЛАТА СЕДМИЦА КОГАТО ЛЕВСКИ ПАДНА С 3 - О НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ ПОНЕСОХА ЗАГУБАТА ЦИВИЛИЗОВАНО, А ДНЕС ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА СЕ ИЗЛОЖИХА - НЕ МОГАТ ДА ГУБЯТ! СРАМ И ПОЗОР !

Абе да сте чували напоследък моя пациент user?! Нали се сещате - оня, лудия, дето все сънува диагнози и пише рецепти кой е тумора в българския футбол и как да се излекуваме от него?! Ако го забележите някъде - спешно се обадете, човека е в критично положение и е опасен както за себе си, така и за околните!

Станалото днес на стадиона в Мездра не следва да се тълкува еднозначно! От една страна имаме една подивяла сган, която, преди да нахлуе на терена го засипа с камъни, после част от диванетата нападнаха футболистите и треньорите на отбора, чиито фенове са, накрая нападнаха и хората от Мездра. Сега ще има вопли как домакините са виновни за ситуацията, защото не са организирали добре мача (те вече започнаха с изказването на Венци Живков), как публиката на гостите била провокирана от жеста на Исмаил Иса (все едно той не е провокиран от това, че цял мач му викат "говедо", както впрочем се отнасят и с Ивелин Попов, въпреки, че от години той играе за Ловеч и като му падне - вкарва на Левски) и т.н., и пр. Не е без значение това, че МВР иска някакви непосилни за повечето отбори суми за да охранява мачовете, а никой не знае за какво се харчат тия пари (не е за допълнително възнаграждение на полицаите, това го знам със 100 % сигурност). Не е без звачение и това, че уж някакви комисии лицензират стадионите, пък допускат конкретния стадион да е ограден със символични заграждения (не, че този в Перник е по-заграден и обезопасен). Изобщо не е без значение, че Дучето стоеше безучастен отстрани и видимо се наслаждаваше на баталните сцени, които организираха неговите подопечни. Много неща са от значение, за да се стигне до днешните изстъпления. Изобщо няма да се учудя, ако ръководството на БФС пак си зарови главата в пясъка и реши мача да се преиграе. Изобщо няма да се учудя, ако на отбора-домакин бъде наложена по-тежка санкция отколкото на отбора-гост. Изобщо няма да се учудя, ако някой отново съзре левскарски заговор в цялата тази работа. Само се чудя защо гледах тия простоии, когато по същото време по Диема вървеше второто полувреме на мача МЮ - Ливърпул!!!

мисля че Левски ще са шампиони отново и пак отново :) Долу Литякс Долу ЦСКЯ

Чудно ми е защо се вкарва отбора на Левски в този филм. Това което направиха феновете на ЦСКА си е глупост отвсякъде. След такива простотии обикновено най-малкото е служебната победа за "редовния" отбор. Не е изключено и дриректно отбора да поеме към по долните дивизиии/ако сме Англия и се спазват правилниците/.

Да се закрие първенството това е някакъв позор и футболисти и бази и всичко е пълна измислица. Кажете дали сте за или против. И след година две дано се оправят.

а дучето как доволно гледаше!амаи тои ги нахасва!!!кои му плаща

за лумпени и хулигани, това е

тва ли са великите фенове на цска?! тва не са фенове а прасета!

Какво освен свинщини да се очаква от публика, съставена от прасета?!

те ни вкараха гол, ние им вкарахме кьотек!

Не може да продължава така. Очевадно футболистите бойкотираха, а това не може да продължава така - сега има нормален треньор. Двамата Коста марш от ЦСКА обратно в Сливен. Здрава гонка за футболистите да си заслужат заплатите. А тоя Дембел Дучето дето го хрантутим от не знам кога няма ли кой собственик да го изхвърли оттам че ни срами пред всчики !

Да смажем смешните ку... на сините боклуци от Софийското гето Подхуене. К.. за Левски и смърт за циганите от Гейарена

можеш да ми смажеш само к... от целувки! чорбар нещастен!

Няма как! Още не мога да се отърва от майка ти!

Това KZL е съкращение от клозет, нали? В лайна живеете, с лайна се храните, лайна произвеждате, затова сте от цска!

вън всички балгарски футболисти от цска. да се купят англичани от втора и трета дивизия,че са по-евтини. тези боклуци боикотираха мача нещо!? явно не им харесва че не е както преди в саблекалнята..... марш всички пишмян футболисти от нашия футбол. на хората взе да им писва вече. скоро ще има още такива изблици на недоволство...

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЧЕТА СА ДОСТАЙНИ ЗА ПЕТОЛЪЧКАТА НА ФЛАНЕЛКИТЕ СИ.

Вън Борислав Михайлов от футбола....позор и безвластие

За тая простотия пак Батков и Гонзо ли са ви виновни ? За тъпотията на старшината няма лек.

За тая простотия пак Батков и Гонзо ли са ви виновни ? За тъпотията на старшината няма лек.