Коментари - Дучето: Слагаме 20 момчета с маски в агитката на Левски да влязат на терена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя като пикае дали си го вижда

Дуче - това е форма на прасе!

Не просто "форма на прасе", висша форма на свинския дух, шопар-рекордьор, златен медалист по свинщини!!!

тази торба с лайна е изключително вредна за ЦСКА и именно затова му пожелавам да се изявява като "лидер" още дълги години !!! САМО ЛЕВСКИ !!!

СЕГА ВЕЧЕ Е ЯСНО! ВСИЧКИ ЛУМПЕНИ В АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ СА ДЕГИЗИРАНИ ЧОРБАРИ (СВИНЕ)!!! ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ СА КУЛТУРНИ ХОРА!

Ултрасите, Дучето и всички като тях изгониха ценителите от стадионите и ги превърнаха в сборище на простаци и дегенерати. Те са основен виновник за пълния крах на футбола в България.

Не съм фен нито на ЦСКА ,нито на Левски,нито на който и да е друг отбор.В България истински футбол няма. И нека такива псевдо лидери,като Дучето не се правят на изненадани от поведението на агитките им и да приказва глупости а да се замисли малко, какво ще прави след време,като стане ясно,че е вземал редовно пари от определени хора за подобни прояви и не само за това.А феновете му са толкова жалки, че му се връзват на приказките,махленски гаменчета без капка мозък в главата оставащи се да ги води и манипулира този елементарен "лидер" и обкръжението му.

... ще ви изнасилим подобаващо!

Тази дебела самоходна торба, наричана за по-лесно "плондир" - Дучето даде основание вече за всяка по-нататъшна провокация на "маскирани" по футболните терени на мачове да се приписва на червената агитка. И това ако не е "прекрасен" начин за реклама на отбора, здраве му кажи. Преди да тръгнеш да се изказваш по някои въпроси следва "да се подковеш" предварително с малко информация и малко повече размисъл (ако има с какво да мислиш). Браво Дуче! Така се "поддържа" собствения отбор. Не е за чудене защо ЦСКА е в това "разкрачено" положение. Преди беше Ивиновен" Любо, а сего кой е виновен че не играят футболистчетата?

Борбата е честна - един народ срещу един отбор.Ако победи народа, ще има държава и футболи т.н. , ако победи отбора ще има само грухтящи като това дето му викат "дуче".

Е ТВА Е ДА СИ ТЪПА МАЛОУМНА НАГЛА СВИНЯ !!! ДА ТИ Е... МАЙКАТА ТЪПУНГЕР, ИЗКАРАХТЕ СЕ АБСОЛЮТНО НЕВИННИ ВЕЧЕ. СЛОЖЕТЕ 20 ВАШИ В АГИТКАТА НА ЛЕВСКИ И ЩЕ ГИ САБИРАТЕ НА ЧАСТИ СЛЕД ТВА. ПУУУУУ СВИНЕ ТЪПИ УМРЕТЕ. ТРЯБВАШЕ ДА ВИ СЛОЖАТ В "В" ГРУПА.

Начи кво става щом видим, че любимия отбор губи навлизаме на терена и искаме преиграване! Не може маскирани чорбари да влезнат в агитката на Левски щото си личът по тъпия поглед на преял фетфебел.

абе дуче ли си какув си, има една приказка - на крива ракета и космоса и е крив.незнам ако го няма левски или локото и т.н. кои ще е виновен за простотията ви тогава

Туй Дуче мое само да го осмуче.

да заповядат,тъкмо ще ни осигурят пържолите за след мача! ку.... може да ги води даже. от него ще извадим най-много!

по-нагла разстроена втасала замирисала на л...а чорба не съм виждал скоро... А винаги са ме впечатлявали с безочието си тез свине

дучееееее свиня червена можеш да сложиш 20 свински глави и да доидеш дани ни грухтиш на к... .пак левскарите сати виновни смешнико.

а дуче пе... але але

Е... ви у говедата,насрахте се от страх преди 27-ми март.

Ей, смешник! Видяхме ви колко сте смели - взехте на децата от Мездра анцузите и мобилните! Прасета на терена - бях виждал досега по 11, а вчера - цели 300: тичат, грухтят, чупят огради, ограбват деца! Свине сте вий, свине - живеете в лайна, храните се с лайна, затова сте от цесека!

По повод лансираната теза, че клубът и феновете са две различни неща и че феновете са виновни, но клубът не трябва да носи отговорност - а когато феновете издигат расистки лозунги или издават маймунски звуци по адрес на тъмнокож футболист от другия отбор - кого наказват, джанъм?! Питайте г-н Илия Илиев колко се поти заради такива прояви на мача ЦСКА - Ливърпул! Добре, че се намери видеозапис, от който стана ясно, че първо Джибрил Сисе показва среден пръст на червената агитка! Е, от мен е това, останалото е от Лукаваго:))

факт но истината боли и я виждат само когато им изнася!като искат да им пощадят отбора не бил тои виновен за какво го закопаха сами,да са мислили!(но това деиствие не им се отдава маи)

Фенове на чорбата - в агитката на Левски?! Може - по Коледа, под формата на вратни пържоли, котлети, ребърца на скара в сос барбекю и разни други вкуснотии - единствените полезни свински продукти! Я елате прасенца при батко....

Разсърди се на Дучето жената, разсърди се, но имало защо! Набарала го с Моке във кревата, той (аз) с чера п...ка бъркал му в г...зо!

Този дуче ли е ,бардуче ли е,няма ли кои да му тегли един к... в ми..., тлъст з....???? И Боби внимаваи,какви рехения вземаш!!Какво е това лишаване от домакинство от задния в предния двор!Я да играят в мездра!!!

еи прасе свинско ела ти ако искаш в агитката на левски дуче ли си смуче ли си

Бях на стадиона, атмосферата бе празнична, радвахме се на нашия отбор, че съумява да надиграва един от грандовете на българския футбол. ЦСКА е велик клуб и мерило за нас. От софийските отбори съм им фен, и много ме боли, когато гледам на родните стадиони да се случват подобни простотии. Дучето, ще го посъветвам да не гледа безочастно и да се смее с ехидна усмивка, когато хора от фенклуба му правят такива изтъпления, а да се опита да ги вразумява. - Дуче, истинските фенове на ЦСКА очакват от човека на твойта позиция да има повече сиво вещество в главата си. Ако летвата ти е високичка дай път на някой друг да покаже истинински лидерски способности. Ти не си лидер! Хората от БФС, ще ги посъветвам, ако това е моментното състояние на родния ни футбол - пияни и дрогирани фенове, стадиони без полицейско присъствие, безпаричие, дайте временно да затворим вратите, преди някой да е пострадал!

Представете си щом това им е лидера какви отрепки са останалите! Тяхната наглост и малоумие няма граници. За съжаление идиотите управляващи футбола ще чакат докато тия не убият някого, за да се решат да направят нещо. Дудучето е много смел пред журналистите, но той и неговите момиченца като останат сами, без възможност да се крият в тълпата са по-ниски от тревата и кротки като агънца. Затова тези неудачници не заслужават да имат отбор, защото именно жалки комплексари като тези са най-опасни в мелета.

дуче ти добре ли си бе брато та то 20те свине си личат отдалече

тоя много тъп бе малеее.абсолютен тъпунгер.

Дучето за пореден път доказва че е абсолютен малоумник

Ако не се присъди служебна победа на Лкомотив Мездра с 4:0 , ще се създаде опасен прецедент и мачовете ще се решават не на терена, а от психопати като дучето.

абе дуче ти си мн просто куче ти е... маиката ако разберат левски че има цскари при тях ще им наврат седалките в г... да ти е... маиката и на дучетооооооооо разбрали бе свиня биии чорбата по главата ууууу бииии чорбата по главата ууууу

АМИ ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА ПО ПРОСТ ОТ ТОЯ ТИКВЕНИК ДУЧЕТО НЕ СЪМ СРЕЩАЛ НИКЪДЕ ПО СВЕТА

абе свиньо дебела и некадърна на кри уи нали знаеш какво му пречи . Бии чорбата по главата