Димитър Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че след скандала в Мездра и последвалото наказание, се замисля дали да не извади отбора от първенството, съобщи ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кат нема кво друго да извади ш си вади отборчето

Извадете първенството от България!

като се е видяло че може и за уефата да не влезат кво да прави мито....трябва пари да се вземат от тя евротурнири за кво му е иначе зазката.....пък и там кви образи са се събрали пяници, психопати, гейове :)))) направо си е за закриване

Червените босове винаги са преливали от наглост. Да те види цяла България, че не създаваш , а рушиш.Че си хем жалък - хем агресивен и анти-човек....и въпреки всичко да продължаваш да твърдиш, че всички били против тебе и не разбират мирогледа ти и високия ти морал !!!

Не става дума за ЦСКА. Същите боклуци са и в Левски. Делят постната пица на Дянков, но скоро ще делят попара от сух хлебец. Тълпата от копеленца отре ще нахлуе на международен мач и ЦСКА или който и да е няма да има нужда от съществуване, след найазания. Спомнете си случай с Ливърпул и английските отбори. Само, че те имаха и имат футбол. А при нас какво е, ходят по терена, а в останалото време се напиват, бият си жените и приятелките или се чукат един друг.

Как да стане цска шапмион с тези куци коне? С тия дебеловратковци зад вратите, които са решили, че ако отбора не печели с игра, те ще си пият биричката и ще си хапват кебапчетата до един момент, ще нахлуят на терена (както и стана) и ще искат да се преиграе мача по вина на домакина. Толкова плоско скроена провокация не съм виждал. Ако се вгледате в началните моменти на нахлуването на терена ще видите "тарторите" как свалят оградите и дават знак на стоящите зад тях маскирани и се отдръпбат назад. Т. нар. Шеф на фенклуба също се подхилва ехидно, и си стои достолепно за да не си стопи сланинките. Че защо му плаща цска по три хиляви лева на мач? Ами като иска собственика да вади отбора - да го вади.

Ми да го извади... Голем праз, това не е ЦСКА, а някакво жалко подобие на отбор. Мездра ги бяха смачкали в мача. Партията умря, време е и отбора й да се спомине. А верните фенове да емигрипат в Москва и да се опитат да нахлеят на руски стадион, да видят що е то матушка росии

Абе сини боклуци, много ви се иска да го няма ЦСКА щото се насирате от страх само като чуете името. Ама я да видим кой води в преброяването на феновете, ааааа?

ЦСКА пречи не на Левски, не дори само на футбола, тези пречат на целия нормален социално политически живот на страната. Съществуването на този клуб е анахронизъм.

Преброяването брои глупаците, които хвърлят пари в полза на съответния телекомуникационен оператор.

Този като Б. Борисов, плаши гарги с "оставка". Хайде един да извади тим от това първенство, да видим на кого ще накриви шапката! С един отбор от травестити по малко в първенството помията няма да се изчисти, това първенство си е позор по-принцип!

джепето - МНОГО си прав !!! - веднага се почна със заговорите,гол-майстора им бил показал среден пръст,що нямало полицай... (същия тоя шупар дучето който преди казваше че полицайте са дразнители и те провокирали същите тия вандали сега пита къде е полицията?!- в Г ти дебел!) от кокошка мляко изцедиха,а ниокой не каза: И ДА БЕШЕ ПРОДЪЛЖИЛ МАЧА цецка НЯМАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ!!!

Правилно - мястото на ЦСКА е в първенството на Северна Корея. Болшевики при болшевики.

Тъпо ко.... си ти!

Беше времето когато имаше наченки да се създаде Балканска Футболна Лига, с най-добрите отбори от България, Гърция, Турция, Румъния и Сърбия. Сега май пак идва времето на тази луда тогава идея - и ако наистина големите отбори от тези държави се обединят, така ще има нужния просперитет на всички отбори в нея! Вместо да се бият по терените на Мездра, ЦСКА ще приемат Цървена Звезда и шегостуват на Оломпиакос, което ще води приходи ежеседмично, и ще вдига качеството на футбола в региона! Колкото и да е луда идеята - все пак е осъществима, а и ше оставим продажниците на Левски да си плащат титлата всяка година, та белким поне малко настигнат славата на ЦСКА.

Ей, пак се изказаха 2мата най-калпави у.... - бакажабоко и оня дето е правен на околовръстното, затова се пише лузър навсякъде. И наистина щеше да ми е много смешно, ако не ми се налагаше да живея в тази държава и аз - с всичките утрепки, като изброените по-горе и онези на терена в Мездра, с всичките турчоля, дс агенти и всякаква там КОМУНИСТИЧЕСКА И З М Е Т. БФС им било виновно, че СОБСТВЕНАТА ИМ АГИТКА (какъвтоотбора , такава и публиката) нахли на терена. И техния ГЛАБЕН БУКЛИКЧИЯ ще се изказва, че пишело само прекратяване по вина на клуба. Абе селски мангал, в Европа като наказват някой отбор с лишаване от домакинство, за какво го правят - щото собствената публика е бунствала или друго нещо. А тоя НАГЛИЯ КОМУНЯГА, СВИКНАЛ ВСИЧКО ДА ПОЛУЧАВА С ВРЪЗКИ, КРАЖБИ И НАЙ-ВЕЧЕ НАГОТОВО, иска чак служебна победа за свинския му отбор. Алооооо, къде се намираш ти БЕЕЕЕ, не сме по милко балево време, да ти дадат 15 титли подред, щото НАСИЛСТВЕНО си обрал всички добри футболисти и ако някой отбор все пак успее да се противопостави със сърце (ЛЕВСКИ И ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД ИМА ПОЛОЖИТЕЛЕН ТОЧКОВ АКТИВ СРЕЩУ ОТБОРА НА ПАРТИЯТА МАЙКА) ти да го биеш служебно и ли да го разформироваш или обединяваш (с полицейския Спартак напр) или да го преименуваш. НЯМА ВЕЧЕ АВАНТА ЗА КОМУНЯГИТЕ, НЯЯЯЯЯЯЯЯМАААААААААА!!!!!!!

защо всеки се е вкопчил в скандала с нахлуването на публиката на терена и последвалото наказание от страна на БФС, а нито един чорбар не спомена нищо за слабата, безидейна и бездушна игра на отбора им ... честно казано създадения скандал играе в полза на шефовете, треньора и играчите им, защото никой не им е потърсил още сметка защо губеха в 60-та мин с 1:0 от Локо Мз...

ЦСКА винаги е бил сам срещу всички . затова е и най-великият и най-успелият Български отбор ! Никога БФС не е била по-пристрастна към решенията си - виждате какво се прави, за да спрат ЦСКА ! Това може да спре ЦСКА по пътя за титлата, но няма да направи останалите отбори по-добри - те си остават същите кирливи некадърни и посредствени мижитурки без успехи в Европа, защото жалкото БФС няма сила в Европа ! михайлов и сираков няма да живеят вечно - въпреки огромните си усилия до момента левски продължава да е смешно аматьорско отборче какво става после, когато плешивеца и обицата си отидат ?

На ксалпав х.. вълната му пречи, все някой ви пречи друг на вас, как така веднъж не си погледнахте у ваща кочина да си видите кирливите гащи та тогава да говорите против другите. Сега провокация, глупости сами с иго правите та да имате оправдание за некадърността си, после Левски им виновен или пък филанкешията, то оправданието е като гъзъ всеки го носи със себе си.

БФС накара Дрогите да навлезнат на терена??? ЦСКА никога не успява /засега /да си върне срамните загуби от "отборчето"Левски",което също страда от мафиотщина , но на Батков,Доган ...и т.н. до ДС

Не разбрах само кое му е най успешното на отбора на който си привърженик и защо те е срам да си напишеш името приятелче, застани твърдо зад уникалните слова,които изговори иначе излиза че грухтиш но не си показваш зурлата, защото те е страх хората да не ти се смеят-спокойно, никой няма да ти се смее успешнииййй , ти не си смешен а си просто жалко подобие на човек, опитващ се да изрази скапаното си мнение, което и без това става само за кофата с боклук - не визирам титан!!! :)

Вземи най-после да си пиеш хапчетата, че стана банален. Повече от ясно е, че това първенство се крепят отборите на Гриша Ганчев, Николай Гигов и оня - плешивия беглец от катаджиите. Но злобата, която прелива от теб явно ти пречи да осъзнаеш това, психопат нещастен!

Докторе, предложи на твоя пациент следната терапия с хапчета: 1. Седем сини таблетки с една чаша студена вода два пъти дневно преди ядене. 2. Или, ако първото не помогне, да взема осем оранжеви таблетки насухо (без течности) в периода между приемането на таблетките по предписание 1. Ако предписание 2 го затруднява, може да опита анален подход спрямо предписание 2.

Тоя буклукчията на отбора на кочината нещо се взе много насериозно. Ами вади го така наречения от бор БЕ, АМА ГО ИЗВАДИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!! То след като овцете, живеещи в Бг, сами не могат да се надигнат и да се освободят от мръсните КОМУНЯГИ И ТЕХНИТЕ ИЗЧАДИЯ, при това цели 20г, то явно ще трябва да се надяваме те да се самоунищожат и изядат (колкото и малки да са шансовете за това, явно на друго не остава да се надяваме)

ОСВЕН ЛИШАВАНЕТО ОТ ДОМАКИНСТВО, НА ЦСКА ТРЯБВАШЕ ДА ИМ ОТНЕМАТ И 6 ТОЧКИ! ТАКА ЧЕ НАКАЗАНИЕТО ИМ НЕ Е МАСКИМАЛНО! КАКВО РЕВЕ ТОЗИ?

Първо кутивирайте изродите, които наричата ваша агитка, и тогава може да имате претенции към всичко и всички останали. А колкото до първенството да съгласен съм, пълна пародия и театър, даже бих казал порногрофия!