Официално: Бербо се оттегли от националния отбор (видео)

Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов обяви официално решението си да напусне националния отбор, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Бербо се оттегли от националния отбор (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мърда и пу...йо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това със сигурност е най-коментираната тема през последните 2 месеца. Което показва, че Бербатов не е безразличен на много хора - и на тези, които го мразят, и на тези, които го обичат. Което само по себе си е успех, откъдето и да го погледнеш!!!

И за съжаление мразещите са повече, отколкото трябваше. А не трябваше, защото Бербатов, такъв или онакъв, е постиглал много повече от всички злобеещи тук. И затова не трябваше да се излее такава помия върху него. Всъщност той и затова напуска. Нейсе!

Бербо е интелигентен, талантлив и чувствителен човек. Няма нищо общо с ненаситните търбуси и наглите тарикати, които ужким движат нещо в българския футбол. Няма как човек като Бербо да се върже със старата комунистическа номенклатура и нейните издънки, която върти з----к из българския футбол.

Дам, Берба е много зле. Просто такъв провал в българския футбол не е имало от времето на Стоичков. Да играе в един от най-силните отбори на планетата, ама за два сезона взе само 1 титла. Ужас! И втория на 1 точка я изпусна... слабаци. И кфо, дори Руни не може да измести от титулярния състав. Само някакъв калъф Оуен ама тфа не се брои. Пък и платиха само 30 милиона за него, ебати смешника. Чак 9ти е в най-скъпите трансфери. Поне да беше най-скъпия трансфер в англия... а той пак втори след Робиньо. Палячо. И сега от 30 мил може да го продадат за 20 милиона. Леле. Друго си е гонзо от първия трансфер за 4,1 мил до последния да 130 000 евра. И кво вкарал 1 гол повече от Бонев в национала. Тъпак. И то в един много слаб период за отбора дето не може да минеме квалификациите. Паляк. ГолЕма работа си ей. Ся няма да те продадат ше видиш щото никой няма да те иска..... освен САФ. Ама и той е боклук и боклучавия му отбор. Стой си там, взимай си паричките и ни остави да гледаме нашите мега звезди като Йовов, невероятния Камбуров, който нищо че остави отбора си да изхвърчи от европа... Вкарал е цели 16 гола в 30 мача тоя сезон. УНИКАЛЕН! Абе той и некадърнитка Марто Петров да се маха от отбора. С тея контузии да си ходи в смешното отборче в Ман Сити, идиоти няма да играят в ШЛ. И Вила със стилян са същите... СЛАБИ! А Божинов хич и да не помисля за национала... Не го умее тфа момче и тфа е. Оцветете национала в червено и синьо до кокал и ще викаме по цели 1000 души на домакинските квалификации. А на гостуванията няма да изпуснем почти нищо защото нервно ще префключваме между Кочанови, Перхунде и Йовов. И може дори да станем 4ти в групата. Леле какъФ купон ще е. Аре със здраве!

Нещата се промениха обаче, вече имам семейство, имам и дъщеря. Стресът понякога натежава. В последно време в националния отбор има много стрес. Съра май му е скръцнал със зъби. Не може най-скъпия футболист на Юнайтед да рита в безсмислени мачове на националния отбор.

Много злобни говеда има в този форум!!!! Може ли някой да ми каже поне едно говедо да е играло и "мучало" в голям европейски отбор, (с изключение на ЛЕВСКИ :) :) :) )?

Ти си поредното нагло прасе, на което съм принуден да отговарям! Не знам как прасетата поставяте знак на равенство между ругаещите Бербатов и левскарите? Аз СЪМ ЛЕВСКАР и същевременно СЪМ ФЕН НА БЕРБАТОВ. А и (без да съм злопаметен) помня как се отнасяше свинската агитка към футболиста на ЦСКА Димитър Бербатов (тогава на 19 г.). Ако сте забравили (а по-скоро - разчитате другите да забравят) тогава грухтящата пасмина с наслада грухтеше "Бербатов, свинята - на майка ти в устата!"!!! Пък сега изведнъж се затъжихте за Бербо и ви се запривиждаха навсякъде (за кой ли път) левскарски конспирации. Ама, какво да се прави, като сте просто рожби на Централния Свинвъден Комплекс на Армията, дислоциран в село Панчарево?! Грухтете си на воля, връткайте опашки, правете се на влюбеви в Бербатов, но зулрите ви са в лайната и така ще бъде още много време!!!!

Трябва да знаеш, че злобата цвят няма и тъпотията не ходи по гората. А ти заприличваш на тия, които описваш.

малък човек с малък манталитет

малък човек с малък манталитет

ощипана мома.показа колко е патриот.остава като отидат на война ,ако се скарат и да хвърлят пушките.

БРАВО БЕРБАТОВ,точно това заслужават българите,които те плюят,ние си траем,когато някой е постигнал успех и сме първи до обиждаме този някой,когато в дадени моменти губи.нали знаете за казана на българител за мен митко и мартин са хората заради които си заслужава да се гледат мачовете на българия.Сега когато бербатов напуска,не виждам смисъла за който изобщо играят.Митко Бербатов,желая ти успех и късмет и много правилно ,че напускаш отбора,поздравявам те.Защо не подкрепихте Стоичков,когато България беше Стоичков,заслужавате си точно това отношение от Стоичков,бербатов и всички,които заради този начин напускат отбора.СПАСЯВАЙ СЕ МОМЧЕ ОТ НЕЩАСТНИТЕ ЗАВИСТНИЦИ В БЪЛГАРИЯ.ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ

Не знам за вас, но за мен Бербатов е жалък!! Добре, че си отиде!! Разбра поне, че не може да играе и се махна! Съсредоточил се бил върху играта си в Юнайтед :Д:Д:Д И оттам ще си иде през лятото!! Сигурен съм!!

Мите ти за мен си една голяма комерсиална п.......ка!Пита ли майка си като се отказваш?Ти с тази си постъпка показа, че нямаш морал нямаш етика в теб няма благодарност няма дълг към родината на който национален отбор дължиш трансферите си!Ти се държиш сякаш си футболист от Горно нанадолнище и затова не те харесват англичаните защото те са точни хора!Това, че си успял да ги заблудиш за твойте качества и са се варзали в неизгоден за тях и много изгоден за теб договор бъди сигурен това ще се оправи те ще се отърват от теб щото ти не ставаш за големия футбол и за пореден път доказа, че не ти.е там мястото!Тогава ще си никой с много пари, които няма да можеш и да преброиш щото си неграмотен!Айде чао!

Пази Боже сляпо да прогледа!

Ако бях аз на негово място - щях да се откажа много отдавна!!! И не само това - нямаше да си дойда тук НИКОГА! В тази мършава държава! Ако Бербатов е проблема на България като цяло - направо сме цъфнали и вързали! Простолюдието да съсредоточи злобата си към тези, които го направиха беден като клошар, а не към този, които се опитва да направи добра реклама на кенефа България! Давай, Бербо, макар левскар съм винаги зад теб!!! Само напред и нагоре!!!

Дано не вярно, но причините са здравословни.

Бербатов е безспорно голям и талантлив футболист. Проблемът, обаче е,че не случи може би на подходящи ментори и мениджъри, които да развият истинския талант в него. Т.е. да го мотивират да даде най-доброто като спортист, без да изпада в капана на голямата звезда и свързаните с това слава и интереси. Големият спортист трябва да има и голяма морална устойчивост, която да го предпазва от изкушенията на славата. И да е наясно, че и най-големият талант трябва да поддържа топ форма, за да бъде актуален. Но да му пожелаем успехи и бъдеще, които той заслужава, ако съумее да релизира онова, което скоето е надарен.

Бербатов е безспорно голям и талантлив футболист. Проблемът, обаче е,че не случи може би на подходящи ментори и мениджъри, които да развият истинския талант в него. Т.е. да го мотивират да даде най-доброто като спортист, без да изпада в капана на голямата звезда и свързаните с това слава и интереси. Големият спортист трябва да има и голяма морална устойчивост, която да го предпазва от изкушенията на славата. И да е наясно, че и най-големият талант трябва да поддържа топ форма, за да бъде актуален. Но да му пожелаем успехи и бъдеще, които той заслужава, ако съумее да релизира онова, което скоето е надарен.

Тихо мишки форумни .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н Бербатов Вие сте един от най - добрите футболисти в момента на планетата. Това че в последно време не вкарвате голове, се дължи на това, че прекалено обръщате внимание на критиците.Футболът е като изкуството. Не можеш да кажеш на един художник нарисувай ми хубава картина, той ще я направи такава ако има вдъхновение.Вие доказахте в Тотнъм че сте много добър футболист. В Манчестър играете също много добре.Не трябва да бъдете оценяван само по головете,а и по положенията които създавате, пасове и много други критерии с които се справяте много добре. Аз съм сигурен, че головете от Вас пак ще дойдат. Не трябва да се отказвате от националния, въпреки слабия треньор.Превъзмогнете го.България и българския запалянко го заслужава.Хората са хора когато са с народа си, иначе са дърво без корен.Аз лично винаги съм Ви подкрепял и уважавал, но ако се откажете, ще си променя мнението за Вас.

уникален коментар. браво но за съжаление подобни коментари са рядкост. те затова си тръгна бербатов, затова и много други си тръгват от бг. жалко но това е е истината. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като играч- много добър!Като човек и българин -пълен боклук....!Помислете какви Бг футболисти сме имали и какво са дали за Бг футбола(националния отбор),а той ...... (е да вкара голове,защото беше единственият)!??Да си жив и здрав,но отдавна трябваше да си тръгнеш,в момента когато излезна сам от игра без да са искали да те сменят (всички знаем кога)!!!

Не се прави така, момче! Колкото и да си добър, след една такава постъпка за българите си вече никой. Дали си представяте, че един Аспарухов например би постъпил така. Какво ни остава на нас "неталантите"? Да си внесем таланти от Африка....

Интересно, да не би да разполагате с някакво оригинално социологическо проучване по темата? Как решихте, че изказвате мнението на нацията? Един вид като "апостол" се изживявате...

сага ако се махнеш и от юнаитед,ти си моят човек!

Бербатов е най-добрия ни играч заедно с Христо Стоичков, както и другите славни атлети, прославили България със своите успеха. Трябва да сме горди с него, не само да мразим и да хулим.

Един п.... по-малко в националния!

Българският футбол се раздели с един от малкото си ВЕЛИКИ футболисти Димитър Бербатов!!!

като човек бербатов не е словоохтлив, пък и последните му интервюта за играта в националния се състояха предимно в оправдания. това не го омаловажава като стойностен играч. пресконференцията бе едно бреме за него,защото той я възприе като оправдание че напуска отбора, а не като необходима даденост. лошото е това,че с него или не,бг няма да види нито евро, нито световно. момчето вижда това и си отива.ако беше национал на англия, ха познайте...

Е,сега сигурно сте много доволни. Като се провалим с гръм и трясък още в следващите два мача пак ще ревете,че Бербатов е виновен, защото се е отказал от националния.Абе не виждате ли,че това не е национален отбор,а някаквя сбирщина.Като изключим Стилиян,Мартин,Благо и Божинов всичко е плява.А без Бербо сме за никъде. Няма да ги гледам - нямам нерви. На Димитър Бербатов пожелавам успех в това,което прави където и да го прави. И му благодаря,че го има!

Изпуснали сте едно от изказванията на Димитър Бербатов за Мърата днес- Станимир Стоилов веднага да напусне България и да търси работа навън, защото бил много добър треньор - нещо от сорта. Че Мърата е слаб тренъор няма две мнения, но и че Бербатов постъпва неправилно също е вярно. До сега не съм чул в друга държава да става подобно нещо. Жалки постъпки. Явно имат разногласия и нямат акъл и воля да ги решат. За това е така и отбора. Добри футболисти, слаб треньор и слаб отбор.

Човешката завист и злоба убива и прогонва успелите и талантливите от държавата ни!!!!!!!! кои ли е виновен за това?????????????? а за мен бербатов е уникален фътболист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Овце,овце ,винаги сме си били овце и хората по по-висшите етажи го знаят ,ако бяхме малко по-нормални и не плюехме всеки ,който има повече от нас може би и държавата щеше да е малко по-нормално,но ето тези коментари са пример за това,че българина никога няма да се промени,много време са го мачкали и са го командвали ,и сега си излива яда където може.Всеки постигнал нещо със собствени усилия ,а не с връзки е достоен за уважение.

"Всеки постигнал нещо със собствени усилия ,а не с връзки е достоен за уважение." ... Много неуместна реплика. Точно Бербатов е човек който всичко е постигнал с връзки. Набутаха го в Юнайтед ма не можаха и да играят вместо него. Жалко за връзките, друг по-сърцат играч можеше и да успее с тях.

А стига ве. В Юнайтед с връзки? И там ли? Е.... отбора!

Браво Бербо, не знам как държа толкова секи да те хули и да те обвинява, че не можеш д аизкараш един отбор със 5 пияници и 4 манекена в него до световно

Ей наи после се махна. скоро може и да се класираме за накои парвенсво хахахахахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ас не сам фен на футбола но когато играе бербатов гледам целия ма4 и наи вече в манчестер понеже там има с кого да играе. А тук са само Мартин Стилиян и ТОИ.другите са талаш.

Браво БЕРБО . Само ти ядат краката . Но това си е твоя работа и си прав БАТЕ. Успех в АНГЛИЯ.

къв успех в англия бе мен,ти от футбол трябва да не разбираш и грам че да пишеш тия глупости

митко, само така, по индивидуално и егоистично....ти колкото си дал за балгария, тези , които те оплюват и хулят, сигурно не са дали и една милиардна от това, което ти си дал.....много успехи и запомни, че семеиството, близките и прагматизма, са по важни от някакви национални каузи....времето на идеализма отмина...на добар час!!!

Какво е дал че всеки на острова казва че не са виждали по марзелив футболист от него живо дарво ,с много касмет и добар агент *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво бе измекяр,само един помяр може да се откаже от националня отбор, ти балгарин ли си бе п... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съжалявам, че толкова рано се оттегли, мисля, че имаше още какво да дадеш най вече на нас, верните твои фенове. Искрено ти желая успех, дано следващия сезон затвориш устите на английските критици. И най-вече бъди здрав!

Не става за знаменосец.

Браво на негон това трябваше да го направи отдавна. тука в балгария само глупости говорят за него. запазена марка на балгарите е да завиждат на успелите хора. всеки си има достинство и мисля ,че димитар бербатов много далго тарпя обиди без причина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мухльо! Ама голям мухльо!

браво! сега остава да се откажеш и от манчестер юнаитед и ще ти стана наи-големия фен.

Бербатовно има и защитници, но !! В България е роден, тук започва да играе, ЦСКА го прави значим, отвън го забелязват и тръгва нагоре !! Оказа се поредният неблагодарник като Стоичков !! Само дето не каза , че нищо не е получил !!Егати българина !! Сигурно ще го наритат и от М Ю !! Пожелавам му го !!

Аве измекярино ей такива като тебе броите парите и пасовете и плюете такива като Стоичков и Бербатов ти си пълен нещастник защото не можеш да се радваш на успехите на други българи аман от говежди мозъци хем сте тъпи хем сте невъзпитани измекяри

Бербатов защо ни оставяш може би те е страх да излезеш да играеш за България срещу Англия.Толкова лесно ли ти влияят всички които говорят лошо за тебе, ами те успяха.Сега заедно с нас ще гледаш срещите на българския национален отбор пред телевизора смяташ че това ти прилича не съм съгласен

Видя се как е с него, ще се види как е и без него. Едно поне е сигурно, че злобата и зависта край нямат в българина.

Добър футболист,но не му се играе в национлния.По добре е така.Да освободи място за някой по-сърцат играч.