”Лъвовете” загубиха драматично от Франция с 2:3

Националният ни отбор по волейбол записа злощастна загуба с 2:3 (22:25, 25:23, 17:25, 30:28, 17:19) гейма от състава на Франция, във втория мач на двата отбора от започналото вчера 17-о Световно първенство, което се провежда в Италия.

Обратно в новината

Коментари - ”Лъвовете” загубиха драматично от Франция с 2:3 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резултата е супер!!! Не знам дали някой от лагера на националния ни отбор е смятал какво става след този резултат, но трябва да се знае, че ние вече се отделяме от потока на Бразилия и можем да играем с тях само на големия финал. В следващата фаза сме в една група със САЩ. Ако там сме първи - продължаваме в група с Куба и Германия, ако сме втори - чакат ни Италия и Аржентина. Няма да играем нито с Бразилия, нито с Русия, нито с Полша, нито със Сърбия. Затова снощния резултат е супер.

Резултата е супер!!! Не знам дали някой от лагера на националния ни отбор е смятал какво става след този резултат, но трябва да се знае, че ние вече се отделяме от потока на Бразилия и можем да играем с тях само на големия финал. В следващата фаза сме в една група със САЩ. Ако там сме първи - продължаваме в група с Куба и Германия, ако сме втори - чакат ни Италия и Аржентина. Няма да играем нито с Бразилия, нито с Русия, нито с Полша, нито със Сърбия. Затова снощния резултат е супер.

Да французите играха добре, но победата им бе подарена от реферите. Първо египетския рефер упоририто свиреше против нас, а главния рефер не видя блокадата на финала , а видя блокада на Казийски и не си спомням другия играч

Както в тениса въведоха така и във волейбола и футбола трябва да се въведе системата "ястребово око". Но това естествено няма да стане защото няма кой да побутва "великите" държави.

Старите грешки с нова сила. Толкова си можем и това си е! А това предварително очакване за медали е меко казано шантаво. Обстановката е напрегната и предполагам не играят на истинските си възможности. Но най-важното е да не ги обвиняваме,че не им се връзва играта! Всеки разумен ще го забележи,а това стане ли, ще сведем и изискванията си като фенове!

Според мен проблемът не е загубата,а лошото посрещане,което обърква цялата постройка на играта.Така беше и на мачовете за Световната купа, това е ахилесовата пета на отбора и може да ни провали. Освен това Тошко Алексиев се беше гипсирал здраво,а само с един посрещач,Казийски, няма да стане нищо голямо.Дано е било нещо временно и довечера победим спокойно!

Резултатът е написан некоректно в увода на статията, трябва да е 30:28, за да има смисъл.

Не играхме добре, най-вече сервисът ни - беше ужасен! Направо може да се каже, че играхме срещу себе си и успешно се победихме! Иначе Франция не са слаб отбор, но ако отборът ни играе както може и с вързани очи ще ги бием!

И аз мисля, че сами се бихме, независимо от някои спорно отсъждания в наша вреда. При среща с по-сериозни противници мисля, че с тази игра нямаме шанс.

Злощастна загуба, но заслужена! Слаб сервиз, много слабо посрещане, не много добра защита и добро нападение. Само с нападение НЕ СТАВА !! Все пак се гордея с момчетата, но ако могат, в следващите мачове тези показатели трябва да се подобрят. Успех, български юнаци !!!

Ами както сте написали геймовете резултата е 1 на 4 за Франция!

Много нервно играхме,пропиляхме сервисите си,показхме зъболекарски гипс(бързостягащ)!

Бясна съм на съдиите. Нашите играха страхотно, но явно това не е достатъчно. Довечера да победят- пожелавам им го от все сърце !

При положение че е програмиран това е най-добрият резултат за нас !!! Искам да кажа че Бразилия е на върха вече толкова време не само защото са добри,но и защото имат правилната тактика !!! Те ще починат важните играчи в неважните срещи при положение че вече са класирани в следващия кръг....Не е нужно да се печелят всички срещи а само тези които ти помагат да продължиш !!! Ако си класиран вече , много по умно е да оставиш основните играчи да си починат и да са в добра форма за важните мачове отколкото да се правиш на герой и да се мъчиш да спечелиш всичко...При положение че имаме една победа вече с втора срещу Чехия сме сто процента вътре така че е пълна глупост да се морят основни играчи срещу най-трудния противник в групата...В този мач за мен трябваше да играят резервите защото резултатът няма никакво значение за нас...Да наблегнем на мача с Чехия (който без съмнение ще спечелим лесно...)е много по важно...Мачовете са всеки ден и това е много уморително...Първи ще е не този който не е загубил нито един мач а този който има най - правилната тактика...Да печели само най-важните мачове...Този мач трябваше да завърши 3:0 за Франция...Така чехите може да си помислят че не сме в най-добра форма , да ни подцен ят и да спечелим с по малко усиля срещу тях...И без това Аржентина ще ги смачкаме след това както и преди...

Няма нужда да се напрегаме срещу чехите! Ние направихме каквото трябва срещу Франция -сега всички отбори са с по 4 точки (Ф-2+2, БГ-3+1, Ч 1+3), само Китай - с 0! Както и да завършат довечера срещите, трите отбора продължават! Победи или загуби са важни само за това, кой в коя следваща група иска да влезе (а тук вече не знам правилника)

Ало Дир-а запознайте се с мача и най вече с 5 тия гейм и тогава пишете. Не се излагайте. Цял свят пише как ни е закопал съдията особенно при 10/10 и най вече при последната точка в петия гейм. Бъдете обективни, за което ви харесваме!

"Двата тима се движеха заедно до 17:17, когато нервите на "лъвовете" не издържаха и те загубиха със 17:19." Или май не издържаха нервите на съдията? С две безумни отсъждания в наш ущърб, включително победната за Франция точка.

Винаги се опитвам да разграничавам от съдии и тем подобни боклуци, обаче през целия мач спорните топки си ги даваше за петлите. Както и във всеки спорт така и тук, винаги ще има един прее.ан. Кофти че бедните държави са първи на гилотината. Всичко се връща.