България надви Испания и е на победа от полуфиналите

Националният ни отбор по волейбол продължава със страхотното си представяне на Световното първенство в Италия, след като днес разби с 3:1 (25:21, 27:25, 28:26, 25:18) гейма бившия европейски шампион Испания.

Обратно в новината

Коментари - България надви Испания и е на победа от полуфиналите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни момчета! С Куба ще е трудно, но ние сме добри. Българи юнаци и Тошко ПРЕЗИДЕНТ :)

иване,да не искаш да кажеш ,'е заслугата за волеибола е на бкп?по точно,вапреки бкп,имаме волеибол!хубавото е,че ако бкп "изгони" димитар златанов,другите останаха! браво,но идва куба,а с тях играем трудно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гордея се с нашите момчета. Великолепни са. Желая им от все сърце да бият Куба. Мачьт с Бразилия беше една пародия. Няма ли кой да ги накаже тези Бразилци. Мисля, че те не са никакъв отбор щом ги е страх от Куба. Трябва да ги изпратят от там където са дошли и да бъдат лишени да играят известно време.Щ

Изключителни са! Най-добрите. Ето че когато искат, могат и то много, и тогава никой не може да им се опре. Давайте, момчета, разбийте и Куба, вярвам във вас.

БРАВОООО!!!!!!!!!!!!

Пожелавам им да бият Бразилия на финал!

голям късмет имаха испанчетата 3-тия гейм... едвам издрапаха инак си ги затваряхме на 0

ВЕЛИКОЛЕПНИ!!! Дано така размажат и Куба! Ето това е национален отбор, истински! Поздравления и на Федерацията по волейбол, която гради и съумява да държи високо ниво на този спорт. Без да им е виновна държавата, ситуацията и не знам какво си, като на онези доказващи се непрекъснато некадърници алчни от БФС.

Браво момчета.Гледам всеки ваш мач и преживявам всяка ваша точка и всяка ваша грешка.Великолепни сте!Пожелавам ви успех с Куба.Вие го можете .Пак ще бъда пред екрана и ще ви подкрепям с духа който вие ми предавате.УСПЕХ!!!!!!!!

Навремето волейболът беше в България спорт 1 по масовост.В тази връзка имаше решение на БКП да се финансира този спорт, заедно с борбата, която е народен спорт за България.Жалко, че в решението не е влязъл и футбол, та да не берем ядове сега, но там трябвят огромни инвестиции с които просто не сме разполагали..Това е фойерверк със закъснител.Това мое твърдение е и предположение до някъде.

Волейболът е един от малкото спортове, които ни карат да се гордеем че сме българи. Браво на момчетата. Стискам палци за победа над Куба. Успех!

+1!!!!!!!!!!

БРАВО НА НАШ'ТЕ!!!!

Да попитам как ще стоят нещата ако утре Испания бие Куба.

финала ще екуба - бразилия. ние бяхме до тук.

Честита победа

бравоооо!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на нашите момчета !!! Едни от малкото български спортисти, които още ни радват и ни карат да следим всяка една тяхна изява със затаен дъх. С вас сме до края. Успех !!!

Чехия-Бразилия - 2:3

и тук в този сайт се отделя повече внимание за нашият нещастен футбол? Когато футболисите смачкат Испания на футбол с 3-1 тогава пишете за тях! Браво на волейболисите ни !!!!!

Браво на момчетата!!! :))) Сега е ред на Куба :))) Интересува ме бразилците, дали паднаха от Чехия >:]