И ЦСКА скочи на Боби Михайлов

И ЦСКА скочи срещу Боби Михайлов и произвола в управлението на футбола. "Червените" излязоха няколко минути по-късно вчера срещу Черно море на "Тича" в знак на протест срещу безпринципното ръководство на БФС.

Обратно в новината

Коментари - И ЦСКА скочи на Боби Михайлов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Михаилов и компания мястото им не е в съюза.Направиха страната ни за резил с мача с Л. Колко пъти правят поръчкови мачове и ситуации,само Левски да бъде облагодетелствуван.Чорбата и в мача с Морето имаха поръчка от Левски,която съдията изпълни с жълти картони.Кога е давал толкова картони тази свирка?

До кога ще търпим " перуката " и алчната компания около него .Тези нещастници като футболисти не можаха да забогатеят и сега наваксват с пари от данъкоплатците тоес от всичси нас . То бива некадърно управление и корумпирано но това е вече много . На този малоумник "перуката " само силиконови секретарки , прос... ,пари и запой са му в главата , затова нивото на нашия футбол е като на Люксембург и Лихтенщайн !!!

Само Стоичков, като президент на БФС може да оправи батаците, които са в момента. И незащото му е присъща администратината работа, а защото ще вилнее, ще наложи ред и ще ги е страх от него. Там им трябват брутални действия, а той е точния човек. Дано го обземе вдъхновение и им ...