"Изобщо не сме доволни от това управление. Цяла година съдиите ни режат. Само това да беше, как да е. Но видяхте какво стана – заради мача с Левски без никаква вина ни наказаха да играем чак в Каварна срещу Видима. Преди това ни извиваха ръцете с онзи срок 14 февруари, който ни бяха поставили за разплащане. Той беше в разрез с всички нормативни документи! Как да одобрим такова нещо", заяви президентът на ЦСКА Димитър Борисов.

Собственикът на "червените" добави, че всеки клуб си има собствени искания и претенции към управлението на футболния съюз.

"Според нас БФС изобщо не мери с един аршин, това се вижда от всички. По тази причина ние настояваме за по-добро управление на футбола и повече обективност. Малките клубове също имат право да искат повече уважение от страна на централата. Ясно е, че с този тип управление футболът ни няма начин да върви нагоре", категоричен бе Димитър Борисов.

Черно море удави ЦСКА и Милен Радуканов

ЦСКА има свой човек в изпълкома, но въпреки това клубът не е доволен от работата на Боби Михайлов и екипа му.

"7 дни спорт" научи, че решението за забавянето на мача с Черно море е срещнало отпор от страна на изпълнителния директор Емил Костадинов, който е в Изпълкома на БФС. Отгоре обаче наредили, че протестът трябва да се състои на всяка цена, за да е ясна позицията на ЦСКА, съобщи livesport.