Спас Делев донесе победата на ЦСКА над Сливен

Отборът на ЦСКА победи Сливен с 2:0 в първата среща от 20-ия кръг на "А" група, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Спас Делев донесе победата на ЦСКА над Сливен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано пристигне линейка,че може и левски да загуби с 3:0,но дано не подарят по някаква причина мача за домакините.Те без подаръци не могат да спечелят и се обзалагам,че поне дуспа за Левски ще има.

ficho666

Е хехе, засади :))) Втория гол беше от 1000% засада, но е съдийска грешка, защото не пръв поглед изглеждаше рекошет. Както и да е, засдата си е засада. Но при първия гол къде я видяхте тая засада не можах да разбера?

Къде видяхте засади бе, та те бяха не повече от 90 % ! Особено втората....130 % !

Не ти нищо не си видял. С червени, зацапани от сополи очила нищо не се вижда!

Бързо отивай към 4-ти километър!

два гола от чисти засади е това ако е съдийство здраве му кажи.нема да се оправи футбола в тая държавица, нема.

Делев и Александър Тонев имат място в националният отбор, поне показват желание и хъс за игра.

Фен аз съм също от червените,но сашо томов става за лека атлетика младша възраст,но за футболист от цска?????

Очаквам коментари от типа: "перуката пак е виновен" "Левски нищо не дава, само взема" "Батков купи мача" и т.н. Къде сте сега бре прасенца розови? Не е ли виновен съдията за победата ви, която е с два гола от очевидни засади!? Къде е онова синьо БФС, та да го нахокате, че съдиите са подкупни?

Хайде стига рИвал бре......Да не би да се опитваш да ни убеждаваш, че говедата никога не са печелили мач със съдийска помощ? Хайде моля те не ставай смешен! Дори и да са подпрели съдиите ЦСКА в този мач (не съм гледал мача - не мога да споря дали головете са редовни ) посочи ми един от " грандовете" дето не е подпиран от съдийте. И да- перуката е виновен защото допуска и говедата и другите отбори да бъдат подпирани от съдиите. Да, перуката и синята мафия в БФС са виновни да няма футбол в България и на световно ниво да ни млатят като мачета о` дирек разни до вчера футболни джуджета. Иииииии още нещо....БФС е от мъжки род и във връзка с това е правилно да напишеш ОНЗИ СИН БФС......ама нали феновете на Ле`ски преобладаващо са от Факултето та ви е простено.

"Страхотен" анализ и въпреки това не падате по гръб. Относно граматиката, която толко ти боде очите. Амиииии вие винаги сте си били гьонсурати, та защо ли не ме учудва и твоето поведение. Иначе си прав за рода, в който е БФС. Ноооо....: "Хайде моля те" би трябвало да изглежда като "Хайде, моля те,...." Нарича се обръщение и се обгражда със запетайки........винаги. За другите изпуснати запетайки и удивителни няма да коментирам. "Съдийте" това говори за грамотността ти относно съставянето на дума в множествено число. "о`дирек", тук може и да си се заиграл с идеята за собствено име, но пък не е с главна буква!? Иначе ей така просто, би трябвало да е у`дирек. По-здрави О`граматик!