Рууни донесе победата на Юнайтед срещу Челси

Манчестър Юнайтед записа изключително важна победа в първия 1/2 финал в Шампионска лига срещу Челси.

Обратно в новината

Коментари - Рууни донесе победата на Юнайтед срещу Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ман Ю игра на контраатаки след гола, както е и нормално когато гостуваш на Челси Надхитриха ги, без да ги надиграват. Торес е издънката на десетилетието.

манчестър просто за сетен път доказаха че имат невероятен вратар, който буквално ги измъква и то от позорни загуби, така че тази победа за кой ли път трябва пак да я посветят на Саар!

верно е че, ако не беше холандецът, юнайтед щяха да паднат с няколко на един, но като чета някои коментари по- долу явно някои хора или са гледали мача много пяни или типично по български казват на черното- бяло, но ще ги видим "червените дяволи" след напускането на наистина фамозния им вратар, измъкнал ги в не един и два мача, и то с положителен за тях резултат!

0:1 e перфектен резултат и манчестър си го пазеха, защо веднага реши че при евентуален гол на челси манчестър щеше да чака втори,трети и тн. при 0:0 както видя и те търсеха гола и стигнаха до него. ако челси бяха вкарали за 1:1 можеше да стане и 2:1 за манчестър не се знае.

Абе, реалисте, знаеш ли поговорката "Ако баба имаше чеп щеше да е дядо"?... Ами ако не бяха намесите на Чех...??? Амо ако съдията беше дал заслужени жълти картони на Есиенчо и Рамиресчо още в първите 15 минути и повтореше заниманието през второто полувреме както го направи тогава????????? Е, с колко души щяха да са Челски към средата на втората част??? Ами гейчо /Торесчо/ колко симулации за жълт цвят направи - нека ти кажа - точно 2 = червен... Май, реалисте, ти си гледал "пян" или си писал коментара си "пян"... Аре

"Позорни загуби"??? Пич, ти си се надрусал яко - да не си изпил литър Каменица?

играл !!

Ти си скапан левскарин.Левскарите са слаби,крякат като жаби ,преплитат си краката и падат на земята.Левски пак беше обърнат скраката нагоре от Литекс.

А аз като чета май ван дер саар е донесъл победата...

Юлиан, еми требало по-добре да го пратиш този мач заштото инициатива а имаше МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД през целия мач!!! :

Като гледам статията - изглежда сте гледали друг мач :)

Mача си беше тоя.Разликата м/у двата отбора беше само точността на подаванията.Тук МЮ превъзхождаше Челси,който в дълги периоди задържаше повеччко топката.И двата отбора имаха голови ситуации които проиграха за да може тотото да бъде интересно.Смяташе се че Челси ще бъде фафорит,но нашите момчета се раздадоха и задържаха резултата.Резултата е за МЮ заради блеенето на главният рефер.Имаше дузпа и толкоз.Обаче кой е казал че всички дузпи се превръщат в голове?Няма 100% успеваемост.Това е!!Победа!!!!!!

И аз оставам с такова впечатление :D. То човек , ако вярва на това , те цял мач са играли на лаком за гол пред вратата на Ман.Юнайтед...Толкова атаки направиха Манчестър , а господина , писал статията , направо ги игнорира-Челси това , Челси онова...В мача имаше немалко моменти , когато именно Челси бяха опълченци-пред собствената си врата , и на собствения си стадион , и то в пълен състав! Да , бяха ощетени накрая-трябваше да им дадат дузпа , и много вероятно щеше да стане 1:1 , но трябваше в такъв случай вече да са с 10 души-след два жълти картона на Торес за симулациите му за дузпи...Но - щеше , ако беше-това е резултата.

Сигурно пак е тръгнал по проститутки щом почна да бележи.