Барса изпусна 10 от Реал, Меси и Роналдо с голове

Реал Мадрид и Барселона завършиха при равенство 1:1 на стадион Сантяго Бернабеу в двубой от Примера дивисион, първи от четирите издания на Ел Класико за само 18 дни.

Обратно в новината

Коментари - Барса изпусна 10 от Реал, Меси и Роналдо с голове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

барса са селяни и го показаха и в този мач. отбор които преди началото на деветдесетте нямат нищо значимо в историята си.значи в световната футболна история ще празнуват скоро 20 години откак светът научи че този отбор съществува. аз им пожелавам за полуфинала в шампионската лига да им се паднат и в двата мача за съдии англичани или немци че с това лижане снощи нищо чудно половината днес да са настинали от мократа трева. успех на моринио,нека ги остави само с титлата в испания.

Хей луд ли си , хахав ли си незнам , но че Барса е класа над Реал това е очевадно , а това че мразите Барса е заради Ицето още , защото ви вкарваше на вас говедата по четворка , не познавам едно говедо , което да харесва Барса но това си е ваш проблем ,поне 15 треньора признават официално !!! , че Барса е най - добрия отбор в света за момента !!!!

момче,за стоичков не ми говори щото съм ходил по стадионите да го подкрепям от мачове срещу дунав русе,етър в. търново,левски до злополучния финал срещу милан в атина през 199чта година. онази барса тогава драпаше с зъби и нокти за да се нареди за първи път сред големите футболни отбори а тази барса,на която ти се радваш в момента я бутат през последните 5 години от три страни. погледни само коридора които и проправиха до финала тази година и трябва да си много тъп за да не го проумееш....

От това, което видях вчера, като изключим съдията, щото и двата отбора ги подпря по малко, сааа червен картон, а на алвеш нема втори жълт, дуспата за реал билаааа ..., или е дуспа или не е, щом е дуспа, картон за алвеш (втори) и това е. Та за Реал и мача, Моу трябва да остане в Мадрид до края на договора си или поне още една две години, па после да си троши главата у английско. Вижда се, че тоя човек МОЖЕ да наруши статуквото тук и да започне нов период в еспаня с лидер реал, лека полека върви нагоре, бори се за 3 турнира от първата година, има неограничен финансов ресурс, най-големия и труден отбор според него самия, т.е. предизвикателство, така че според мен има смисъл тоя човек да остане на бернабеу, но за това ведъж за винаги да спре със спекулациите и да каже ОСТАВАМ тук, докато не станем хегемон на полуострова и европа и тва е, вижда се, че го може, успех за купата на 20ти.

Неграмотници!!!Супер идиоти.

Барса бяха трагични. Видя се, че половината им отбор е Меси, без него не могат да влязат дори в тройката на първенството. А Меси от своя страна показа, че е поредния малоумник, който не може и не знае как се губи. Според мен времето на Барса изтича, от догодина в света и в Испания ще доминира само един бял отбор.

Съдията измислил дузпа за Реал, съдията измисли по-скоро картон за Реал и пусна о -ната Барса да играе с човек повече, но явно, че на измисления тим от Барца времето свършва! И с човек повече извадиха късмет и инкасираха само 1 гол. Започва ерата Реал, Барца са минало...без настояще.

блажени са вярващите..ама само с вярата ще си останете..фактите говорят друго..Барса са велик отбор и винаги ще бъдат такъв заради философията, която изповядват за разлика отпътуващия цирк начело със Стархливия ;)

Измислена дузпа за Реал. В чуждестранната преса, който има възможност да види каква критика върви срещу него....заслужена разбира се!

По-скоро "Реал с 10, изпусна Барса " !

Добре ги бяхте нашепили,просто имаха късмет лилипутчетата, начело със Смеши.

абсолютно измислена дузпа за Реал..айде сега Страхливия Мърлиньо да има наглостта да се оплаква от съдийството

супер измислена дуспа за реал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иване, Иванееее научи се да пишеш грамотно бе момче!!!

Човека ползва транслитерация, не виждаш ли? А ти се научи, къде се слагат запетайки :)